Bijgewerkt: 27 maart 2023

De websites schreeuwen je toe: verdien €1000 in een week! Realistisch? Vaak niet. Toch zijn er een aantal manieren waarop je aardig wat kunt verdienen. In slechts 7 dagen.

Instinkertje: de lokkertjes op het internet

Laat ik maar gelijk een open deur intrappen: het internet staat vol lokkertjes. Schreeuwende koppen: verdien € 1000 in één week. Zo pakken ze dat aan:

Iemand begint te vertellen hoe hij minimaal € 1000 per dag met zijn laptop verdient (niet hoe hij dit doet). Gevolgd door het verhaal dat ruim 250.000 mensen dit doen. Om zijn blog dan abrupt af te breken met: “wordt vervolgd”. Natuurlijk ontzettend flauw om op deze manier websitebezoekers binnen te halen.

Maar: het werkt wel! Heb jij een website en wil je hiermee verdienen? Dan heb je vooral heel veel websitebezoekers nodig. Dit doe je met lokkertjes. Voor de lezer niet altijd even leuk, voor de internetondernemer wél.

Kun je € 1000 in een week verdienen?

€ 1000 verdienen in een week: is dat mogelijk? Ja, met een goed idee, een investering en doorzettingsvermogen wel. Je investering bestaat uit tijd of geld (of beiden). Een aantal voorbeelden waarmee je (online) € 1000 per week verdient:

  • Affliate marketing
  • Webshop
  • Verkoop advertentieruimte/ betaald bloggen
  • Webcammen (die zag je niet aankomen hè?)

Reken je niet rijk, want bovenstaande methoden zijn niet voor iedereen weggelegd. De meesten verdienen er niet meer dan €200 per week mee. Dan zijn er nog bepaalde beroepen waarmee je €1000 per week verdient. Maar goed, wanneer je tot deze beroepsgroepen hoort, zit je hier ook vast niet te lezen.

Voor jou: boeken over passief inkomen

Binnen een week € 5000 verdienen

Er circuleert een bericht op internet waarmee je binnen één week € 5000 kan verdienen. Het enige dat je hiervoor nodig hebt is je e-mailadres en een PayPal account. Ik bespaar je de hele uitleg, maar trap hier niet in. Het gaat hier om een soort piramidespel, en zeker geen legale manier om geld te verdienen.

€500 per dag verdienen

De gelijknamige website belooft dat je €500 per dag kunt verdienen. Dit is gebaseerd op een roulette goksysteem. Hierbij zet je telkens een klein bedrag in op zwart of rood. Bij verlies verdubbel je de inzet, net zolang totdat je weer winst hebt. In theorie werkt dit, in praktijk niet altijd. Uiteindelijk is je geld op en sta je met lege handen.

Wat je wel kunt doen: proefpersoon nieuwe medicatie

Ben je niet gezegend met een inkomen van € 1000 per week? Dan moet je op zoek naar een andere manier om dit geld binnen te harken. Hierboven heb ik al een aantal methoden uitgelegd. Er is echter nog iets dat je kunt doen: proefpersoon worden. Je test een nieuw medicijn en ontvangt tot wel €2000. Hieronder een aantal voorbeelden:

  • Testen van medicatie dat het afweersysteem onderdrukt: € 306
  • Onderzoek naar medicatie tegen zonneschade van de huid: € 1435
  • Meedoen aan een onderzoek naar de effecten van medicatie voor ALS: € 3143

Afhankelijk van het onderzoek verblijf je 1 tot 7 nachten in een kliniek (onderzoekscentrum). Hiermee verdien je zeker € 1000 per week, maar er kleven ook nadelen aan. Je kunt als proefpersoon ziek worden van de nieuwe medicatie. Vooral op de lange termijn kun je hier hinder van ondervinden. Er zijn echter ook een groot aantal proefpersonen die nergens last van hebben.

Beleggen in cryptocurrency

Iedereen weet dat er met beleggen een leuk rendement te halen valt. Met cryptocurrency (cryptomunten) ligt dit rendement een stuk hoger. Wie zich bezighoudt met cryptocurrency loopt wel tegen een aantal voor- en nadelen aan:

  • Financiële investering vereist
  • Veel concurrentie tussen cryptomunten onderling
  • Koersen kunnen hard stijgen, maar ook hard dalen

Meld je aan bij Bitvavo en betaal tijdelijk geen handelskosten. Die bonus krijg je via onderstaande link.

Meld je aan

Traden met een cryptobot

Een cryptobot (trading bot) maakt het allemaal wat gemakkelijker. Deze trading bot is gericht op automatisch traden. De bot reageert op koersveranderingen en bepaalt voor jou of je aankoopt of verkoopt. Sommige traders weten hier enorme winsten mee te behalen. Ruud Feltkamp (bekend van GTST – Noud Alberts) heeft zijn eigen trading bot ontwikkeld.

Cryptohopper is een geautomatiseerd handelsplatform, waar meer dan 75.000 mensen actief traden. Je mag 7 dagen gratis uitproberen, dus altijd de moeite waard. Daarna betaal je $19 tot $99 per maand, afhankelijk van wat je wilt (als deze info nog klopt…)

Zijn er nog andere manieren om €1000 per week te verdienen?

Er zullen vast nog wel meer manieren zijn om €1000 te verdienen. Vaak gaat hier hard werken achter schuil. Sorry, je wordt niet slapend rijk. Trap in ieder geval niet in verhalen waarmee je € 1000 of meer per week kunt verdienen. Wordt jou een ‘geheimpje’ beloofd en moet je hier een e-book of cursus voor aanschaffen? Weggegooid geld. Er zijn zelfs een aantal websites die met juridische claims dreigen wanneer je hun oplichtingspraktijken naar buiten brengt. Blijf hier heel ver van weg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geldkip is niet verantwoordelijk voor beslissingen die je op basis van de inhoud van deze website maakt. En ik ben niet verantwoordelijk voor je natte pak wanneer je in de regen loopt.

Volg mij

Geldkip.nl is een initiatief van Bianca. Het is opgezet
om iedereen wegwijs te maken in de wereld van online geld verdienen. De affiliate linkjes binnen blogs leiden naar websites van adverteerders. Hier verdient Geldkip geld mee. Dat kost lezers niks.