Bijgewerkt: 1 december 2023

Stel je eens voor, € 1000 per dag aan passief inkomen. Dat is € 30.000 per maand! Lijkt dit onmogelijk? Zo op het eerste oog wel. Maar ik heb door de jaren heen geleerd dat niets onmogelijk is.

Wat moet je doen om 1000 euro per dag te verdienen?

De meeste mensen dromen van een inkomen van € 1000 per dag. Stel dat je dit verdient wanneer je in loondienst werkt. Met 24 werkdagen per maand zou je dan uitkomen op een jaarinkomen van € 288.000.

En stel nu dat je een passief inkomen hebt. Dit betekent dat je elke dag geld verdient. Want met een passief inkomen bestaan er geen weekenden of feestdagen. Zie jij een bedrag van € 30.000 al elke maand op je rekening binnenkomen?

Een geweldige droom, maar wat moet je doen om dit te realiseren? Eigenlijk is het heel makkelijk om 1000 euro per dag te verdienen. Laten we aan de slag gaan.

Verdeel het in porties

Voordat je van alles gaat proberen om 1000 euro in 1 dag te verdienen, moet je het eerst opdelen in porties. Maar hoe doe je dat?

Je bedenkt wat je gaat doen om dagelijks aan zoveel geld te komen. Stel dat je producten gaat verkopen. Ik zeg maar wat, je kweekt bloemen en je gaat azalea’s in bloempot verkopen. Je vraagt € 5 per bloempot. Dan moet je dus 200 van die bloempotten op een dag verkopen om aan € 1000 te komen.

Misschien schrijf je blogs voor bedrijven. Je vraagt € 125 voor 1 blog. Dan moet je 8 blogs voor anderen schrijven en je zit alweer aan duizend euro.

Zie je hoe makkelijk het is wanneer je het in porties verdeelt? Het geeft je een beter inzicht van wat je moet doen om dit inkomen te bereiken.

Met affiliate marketing zoveel verdienen

Is het mogelijk om met hulp van affiliate marketing veel geld te verdienen? Soms wel en soms niet. De meeste affiliates, en dat is ongeveer 58%, verdient minder dan € 500 per maand. Dat is nog geen € 17 per dag. Ze verdienen zo weinig omdat ze niet goed weten hoe ze met affiliate marketing en online marketing om moeten gaan.

Wanneer je hier goed in bent aan kun je makkelijk veel meer verdienen. Soms wel duizend euro per dag! Maar hoe doe je dat?

Je moet heel goed zijn in online marketing. Zo moet je weten hoe jouw blogs hoog in Google komen. En ook wat je op social media moet doen. Daarnaast moet je samenwerken met de allerbeste affiliate netwerken. En als laatste moet je weten hoe je een affiliate link presenteert.

Er is dus best veel om rekening mee te houden. Juist omdat het zo veel is vergeten de meeste affiliates al die dingen toe te passen. Of ze willen geen geld uitgeven aan het volgen van een cursus. Terwijl een cursus juist een hele goede investering is.

Start je eigen bedrijf

Er zijn ondernemers die € 30.000 meer per maand krijgen. Natuurlijk hebben ze dit niet in het begin gerealiseerd. Meestal bestaat het eerste jaar van je business uit verlies. Het tweede jaar speel je gelijk en het derde jaar komt de eerste winst binnen.

Veel ondernemers verliezen in het tweede jaar de moed. Hierdoor maken ze verkeerde keuzes en gaan failliet. Of ze stoppen vrijwillig met hun bedrijf.

Het opbouwen van een succesvolle onderneming is niet zo makkelijk. Daarom is het belangrijk om begeleiding te vragen. Bijvoorbeeld OMP Business+, waarbij je gedurende zes maanden begeleiding krijgt bij het starten van een online bedrijf. Zo weet je zeker dat je goed van start gaat. En krijg je de motivatie om door te zetten.

Ongeveer de helft van de ondernemers heeft niet de ambitie om door te groeien. Terwijl dit wel belangrijk is om zoveel geld te verdienen. Zorg dus dat je de juiste ambities hebt en vraag hulp.

Investeren in aandelen, obligaties, onroerend goed of cryptocurrencies

Je kunt op verschillende manieren een passief inkomen verdienen. Eén van die methoden is investeren. Maar dan moet je dit wel op de juiste manier doen. En met voldoende geld. Wanneer je met € 50 investeert dan kun je niet verwachten dat dit op één dag in € 1000 verandert.

De meeste beleggers behalen een jaarlijks rendement van 7% tot 8%. Maar er zijn ook investeerders die dagelijks 4% aan rendement behalen. Dit zijn de daytraders. Dit betekent dat je op één dag een positie opent en sluit. Dit doe je een paar keer per dag waardoor je op het einde een mooie winst hebt.

Hoeveel moet je investeren wanneer je 4% aan rendement weet te behalen? Wanneer je met € 25.000 een winst van 4% behaalt dan heb je 1000 euro.

Het probleem met investeren is dat je van tevoren niet weet of je winst gaat maken. Er zijn altijd dagen dat je verlies maakt. Dat maakt niet zoveel uit. Wanneer je 20 dagen per maand winst maakt en 10 dagen per maand verlies, dan heb je nog steeds 10 dagen per maand winst behaald. Alleen heb je dan grotere bedragen nodig om op € 30.000 winst per maand uit te komen.

Coaching/Consulting aanbieden

Tegenwoordig zijn coaching en consulting hartstikke populair. Hierbij begeleid je particulieren of ondernemers. Dat kan op elk gebied zijn, bijvoorbeeld business, financiën, lifestyle, afvallen, sport of omgaan met hun hond.

Het is belangrijk dat je als coach of consultant anderen helpt bij het behalen van hun doelen. Kun je hier dagelijks € 1000 mee verdienen? Soms wel maar dan moet je heel erg goed in je werk zijn. En je moet ook een beetje beroemd zijn.

Een passief inkomen middels schrijven

Ik heb je al laten zien dat je met schrijven voor anderen best veel geld kunt verdienen. Alleen moet je dan veel klanten aantrekken. Vind je dit lastig? Schrijf en publiceer boeken, artikelen of blogs. Toon deze aan een breed publiek.

Op die manier verdien je een passief inkomen. Je ontvangt geld wanneer een van je boeken wordt verkocht. Met je artikelen of blogs verdien je geld door producten of diensten van anderen te promoten. Of je plaatst advertenties bij je artikelen.

Je kunt ook een goede blogwebsite opbouwen en zorgen dat deze hoog in Google staat. Bedrijven benaderen je dan vanzelf. Ze willen namelijk een blog op jouw website laten plaatsen. Vaak als onderdeel van linkbuilding. Of soms om te adverteren. Laat op je website zien dat je met bedrijven samen wil werken.

Het kan lastig zijn om met deze methode veel geld te verdienen. Maar wanneer je hartstikke goed bent dan is dit zeker mogelijk.

Online onderwijs geven

Voor het geven van een cursus of bijles heb je geen diploma of vergunning nodig. Iedereen mag dit doen. Heb je veel kennis over een bepaald vak of onderwerp? Geef online cursussen. Dat kan best veel verdienen. Je verkoopt een cursus voor € 1000 tot € 3000. Wanneer je 1 cursus per dag verkoopt dan ben je al binnen.

Websites bouwen

Een andere goede manier is het bouwen of ontwikkelen van websites. Er komen steeds meer websites en webshops bij. Niet iedereen kan een website zelf maken. Wanneer jij hier goed in bent dan bied je je diensten aan. In opdracht maak je een website op maat. Hiervoor vraag je een bedrag dat tussen de € 600 en € 3000 ligt.

Je kunt ook goedkopere websites maken. Maar dan moet je er meer op een dag maken om veel geld te verdienen.

Het alternatief is kant en klare websites maken. Hierbij maak je websites voor verschillende branches. Bijvoorbeeld voor webshops, een dierenwinkel, een zorgboederij en een coach. Vervolgens verkoop je de kant-en-klare websites op een platform. De koper hoeft alleen nog maar wat content toe te voegen en eventueel het logo aan te passen.

Wanneer je kant-en-klare websites maakt is het praktisch om voor algemene domeinnamen te kiezen. Bijvoorbeeld dezorgboerderij.nl en niet zorgboerderij-amstelveen.nl.

Een hoge functie binnen een bedrijf

Als laatste kun je kiezen om jezelf in een bedrijf op te werken. Dit begint met een leidinggevende functie. Het zou moeten eindigen met een functie als CEO. Nee het is niet zo dat elke CEO duizend euro per dag verdient. Maar het kan wel aardig in de buurt komen.

Conclusie 1000 euro verdienen

Ben je helemaal enthousiast geworden om zoveel te verdienen? Bedenk dat elke methode zijn voor- en nadelen heeft. Het succes hangt van verschillende factoren af. Bijvoorbeeld hard werken, toewijding en hoe goed je de markt begrijpt.

Geldkip is niet verantwoordelijk voor beslissingen die je op basis van de inhoud van deze website maakt. En ik ben niet verantwoordelijk voor je natte pak wanneer je in de regen loopt.

Volg mij

Geldkip.nl is een initiatief van Bianca. Het is opgezet
om iedereen wegwijs te maken in de wereld van online geld verdienen. De affiliate linkjes binnen blogs leiden naar websites van adverteerders. Hier verdient Geldkip geld mee. Dat kost lezers niks.