Bijgewerkt: 27 maart 2023

Hoe makkelijk is dat, 200 euro per maand bijverdienen. Een mooi bedrag om te sparen of iets extra’s van te doen. Er zijn verschillende methoden om € 200 per maand te verdienen. Hoe je dit doet lees je hieronder. Snel aan de slag dus!

De 7 beste tips om € 200 per maand te verdienen

Dus je wilt 200 euro per maand bijverdienen? Maar je weet niet hoe? Goed, dan geef ik jou zeven waanzinnig goede tips. Hopelijk heb je er iets aan en verdien je dat bedrag elke maand weer. Doe er iets leuks van of spaar het op. Want als je € 200 per maand spaart heb je over drie jaar een bedrag van € 7200. Hoe lekker is dat?

1. Affiliate marketing

Dit is eigenlijk wel de beste manier om 200 euro per maand bij te verdienen. Het enige dat je hiervoor nodig hebt is een eigen website. Hiermee bedoel ik een domeinnaam met webhosting. Kost je ongeveer een tientje per maand. Plaats een aantal leuke blogs of informatieve artikelen op de website. Of promoot producten of diensten. Meld je aan bij een affiliate netwerk en plaatst advertentiemateriaal op je website.

Met affiliate marketing verdien je makkelijk € 200 per maand bij. Velen halen hier zelfs duizenden euro’s per maand mee binnen. Hier heb je dan wel wat hulp bij nodig, meer lees je op de website over passief inkomen.

2. Vloggen op YouTube

Dit is vooral een populaire manier om bij te verdienen. Bekende vloggers zijn Enzo Knol, MeisjeDjamila en Dylan Haegens. Maar je kent ook vast wel Kwebbelkop en Nikkie Tutorials. Deze mensen verdienen miljoenen met het vloggen. Helaas zijn dit soort grote bedragen niet voor iedereen weggelegd maar het moet best mogelijk zijn om met vloggen 200 euro per maand bij te verdienen.

Maak een YouTubekanaal aan en upload de leukste video’s. Houd er rekening mee dat je een minimaal aantal abonnees moet hebben voordat je er geld aan kan verdienen. Hiervoor meld je je aan bij het YouTube partnerprogramma.

>> De beste vlogcamera’s van nu! <<

3. Teksten schrijven en vertalen

Heb je een vlotte pen of kun je goed vertalen? 200 euro per maand bijverdienen is dan absoluut mogelijk! Als beginner verdien je tussen de 1 en 2 cent per woord. Professionals rekenen 7 tot 10 cent per woord. Er zijn zelfs tekstschrijvers die € 200 per tekst vragen, wat omgerekend uitkomt op 40 cent per woord!

Het is echter niet de vraag hoeveel je per woord verdient maar waar je de opdrachtgevers vandaan haalt. Een goede start maak je bij een tekstschrijversplatform, bijvoorbeeld Textbroker. Houd er wel rekening mee dat de eisen streng kunnen zijn. Je kunt ook via Sitedeals op zoek naar een opdrachtgever. Helaas kom je ook opdrachtgevers tegen die voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten. Goed je best doen dus!

4. Tweedehands spullen doorverkopen

Er is best een goede handel in tweedehands spullen. Denk hierbij aan merkkleding, designmeubelen, speelgoed, games en elektronica. Vaak worden dit soort dingen tegen soms lage prijzen op Facebook of marktplaats aangeboden.

De kunst is om het beste tegen de laagst mogelijke prijs eruit te halen. Vervolgens knap je het op en verkoop je het door. Op deze manier is 200 euro per maand bijverdienen wel erg makkelijk.

5. Instagram influencer

Influencers zijn helemaal hot. Het belangrijkste is dat je een groot Instagram account met minimaal 10.000 volgers hebt. Hierbij is het wel belangrijk dat het echte volgers zijn en niet van die volgers uit India. Bedrijven betalen tot wel € 2000 per gesponsorde post. Dit betekent dat je in opdracht van hun een foto over hun product of dienst post met begeleidende tekst.

Beginnende influencers kunnen terecht bij Social Friendz of Social Brands, twee bedrijven die influencers en sponsors bij elkaar brengen. Staar je overigens niet blind op die € 2000 per post: de meeste influencers verdienen ongeveer € 50 per post. Met vier gesponsorde post per maand levert je dit toch 200 euro op.

6. WordPress websites bouwen

WordPress is het meest gebruikte CMS je wereldwijd. Wanneer je je in WordPress verdiept is het eigenlijk helemaal niet moeilijk om een website te bouwen. Het moeilijkste gedeelte zijn de thema’s op maat en bepaalde plug-ins, maar ook het gebruik van CSS-code of PHP. Ben je hier een beetje handig mee of bereid hier een cursus voor te volgen? Dan kun je flink wat verdienen met het bouwen van WordPress websites.

Per website levert je dit € 200 tot meer dan € 1000 op. Afhankelijk van het aantal opdrachtgevers kun je dus makkelijk 200 euro per maand bijverdienen en vaak nog veel meer.

7. Online T-shirts verkopen

T-shirts met een bijzondere tekst of unieke opdruk zijn zeer geliefd. Kijk maar eens naar de shirtjes van Rumag en Darum: die vliegen als warme broodjes over de toonbank. Terwijl deze bedrijven de teksten niet eens zelf verzinnen. Ben je een kei in het verzinnen van pakkende teksten of in het ontwerpen van T-shirts? Hier kun je goed geld mee verdienen.

Start een eigen webshop of verkoop je shirts via speciale platforms. Dit scheelt je weer de start en kosten van een webshop. Zo krijg je niet te maken met de productie, verzending en retouren. Je bent uiteraard wel verantwoordelijk voor eventuele klachten.

Dit waren de 7 beste tips om € 200 per maand bij te verdienen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geldkip is niet verantwoordelijk voor beslissingen die je op basis van de inhoud van deze website maakt. En ik ben niet verantwoordelijk voor je natte pak wanneer je in de regen loopt.

Volg mij

Geldkip.nl is een initiatief van Bianca. Het is opgezet
om iedereen wegwijs te maken in de wereld van online geld verdienen. De affiliate linkjes binnen blogs leiden naar websites van adverteerders. Hier verdient Geldkip geld mee. Dat kost lezers niks.