Extra geld verdienen is nooit weg, maar hoe doe je dit? Er zijn meer dan 100 manieren om snel geld te verdienen, gewoon van huis uit. Ik heb voor jou 8 bijzondere manieren om geld te verdienen op een rijtje gezet. Dit zijn methoden waar je zelf niet op komt. Zo doe je iets heel anders dan de gemiddelde mens en verdien je hier een extra inkomen mee.

Bekendste manieren voor extra inkomen

Op deze website vind je veel manieren om geld te verdienen. Denk maar eens aan zelf producten maken en verkopen, enquêtes invullen, bloggen of rijk worden met social media.

Goed, je wilt van het standaardwerk afwijken en iets heel anders doen. Hierbij hoop je natuurlijk ook op een mooi inkomen of extra zakcentje. Hoeveel je verdient, hangt natuurlijk af van wat je gaat doen. Reken op een inkomen tussen de €200 en €1500 per maand. In sommige gevallen verdien je een stuk meer!

8 manieren om geld te verdienen

Vergeet het bloggen, vloggen, enquêtes invullen en al dat saaie of standaardwerk. Maak kennis met 8 leuke manieren om geld te verdienen.

1. Inspreken van audioboeken of luisterboeken

Is jouw stem prettig om naar te luisteren en spreek je goed Nederlands of Engels? Verdien geld door het inspreken van audioboeken. Hier is namelijk steeds meer vraag naar. Het enige wat je nodig hebt is een computer en goede microfoon. Je leest het boek rustig en duidelijk voor. Hierbij is het belangrijk dat je de toonhoogte op het verhaal of de tekst aanpast.

Bekijk microfoons voor pc/ laptop

Kijk eens op de website betaalbarestemmen.nl of stemmenbureau Inter Voice Over. Hier zijn ze vaak op zoek naar stemacteurs. Je moet dan wel auditie doen. Is dit je teveel, bied dan online je diensten aan. Handig voor (kleine) bedrijven en websites die hun audiobook of e-learning in willen laten spreken. De verdiensten zijn erg wisselend, hier is niet veel over te zeggen.

2. Data entry medewerker

Als data entry medewerker heb je de ideale thuisbaan. De taken bestaan uit het invoeren van orders, informatie bij opdrachtgevers opvragen of tarieven aanpassen. Afhankelijk van het bedrijf moet je ook binnenkomende orders checken of voor de juiste productinformatie en afbeeldingen zorgen. Je bent een administratief medewerker met eenvoudige taken.

Het is belangrijk dat je over een flexibele werkhouding beschikt en stressbestendig bent. Een opleiding is niet altijd nodig, veel van dit werk doe je op vmbo/ MAVO of mbo-niveau. Hier verdien je tussen de €10 en €12 per uur mee.

3. Telefonische verkoper

Misschien niet heel apart, maar wel een echte uitdaging. Dit werk kan namelijk niet iedereen! Heb je ervaring in de salesbranche, dan is de functie telefonische verkoper misschien iets voor jou. Je belt ondernemers of particulieren en probeert hun behoeften te achterhalen. Vervolgens bied je ze een product of dienst aan.

Als telefonische verkoper (m/v) heb je een groot doorzettingsvermogen. Je hebt bij voorkeur ervaring in de sales of met een callcenter, maar dit is niet altijd vereist. Met dit beroep verdien je tussen de €4000 en €6000 per maand (voltijd), terwijl je gewoon thuis werkt. De ideale baan!

Naar headset met microfoon

4. Chat operator

Met de groei van het internet is er steeds meer behoefte aan chat operators. Dit heeft vooral te maken met het feit dat klanten contact via websites en social media zoeken. Als chat operator beheer je de live chat van een of meerdere websites. Je spreekt websitebezoekers aan en stimuleert de online verkoop. Natuurlijk beantwoord je ook de vragen van bezoekers. Je werkt vaak in wisselende diensten, meestal met shifts van 3 tot 5 uur. Je ontvangt een brutoloon van €10 tot €12 per uur.

Bekijk praktische laptops

5. Zelfgemaakte producten verkopen

Dit is het ideale baantje voor creatievelingen die liever thuis blijven. Maak zelf producten zoals meubels, knuffels, kleding of speelgoed. Ben je goed in koken, dan kun je natuurlijk ook de lekkerste maaltijden of gebak maken. Verkoop je producten via een eigen website, Marktplaats, Facebook, Instagram of een ander kanaal. Ben je hier erg goed, dan verdien je hier al snel €200 dat €800 per maand mee.

6. Testen van websites, apps of producten

Met zoveel nieuwe diensten en producten op de markt moet dit ook getest worden. Als tester bekijk en beoordeel je nieuwe websites of apps in ontwikkeling. Het kan ook dat je producten test. Je krijgt dan een of enkele producten thuisgestuurd die je gedurende een bepaalde periode uitprobeert. Wat je ook test, je geeft altijd feedback en spoort eventuele bugs (fouten) op.

Er zijn verschillende websites en bedrijven waar jij je als tester kunt aanmelden. Grote bedrijven zijn vaak op zoek naar een test coördinator, wat betekent dat je meer taken hebt. Als testcoördinator verdien je tussen de €2800 en €4500 per maand. De tester verdient wat minder, maar komt in veel gevallen wel op een bedrag van €1000 tot €2500 per maand uit. In alle gevallen werk je van huis uit of biedt de werkgever jou later deze mogelijkheid.

7. Linkbuilding

Nog een goede manier om geld te verdienen: linkbuilding. Dit betekent dat je verspreid over het internet wat linkjes plaatst. Dit doe je in opdracht van een (bedrijfs)website. Professionele linkbuilders zijn hier continu mee bezig en werken met andere linkbuilders of bedrijven samen. Heb je hier niet veel verstand van maar ben je wel actief op fora en social media, dan kun jij dit werk ook doen. Afhankelijk van het aantal opdrachten verdien je tussen de €500 en €2000 per maand.

8. Je meubels, gereedschap of voertuig verhuren

De laatste in de rij 8 manieren om geld te verdienen. Heb je (overtollige) meubels, gereedschap of voertuigen? Verhuur deze voor korte of lange periode. Het leuke is dat je uiteindelijk alles terugkrijgt en hier ook nog eens geld mee verdient.

Voor kleine spulletjes of gereedschap vraag je een huurprijs die ergens tussen de €5 en €50 per week ligt. Je auto verhuur je voor een bedrag tussen €50 en €250 per week. Hoe nieuwer of mooier de spulletjes, hoe meer je hiermee verdient.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geldkip is niet verantwoordelijk voor beslissingen die je op basis van de inhoud van deze website maakt. En ik ben niet verantwoordelijk voor je natte pak wanneer je in de regen loopt.

Volg mij

Geldkip.nl is een initiatief van Bianca. Het is opgezet
om iedereen wegwijs te maken in de wereld van online geld verdienen. De affiliate linkjes binnen blogs leiden naar websites van adverteerders. Hier verdient Geldkip geld mee. Dat kost lezers niks.