Bijgewerkt: 27 maart 2023

Op een makkelijke manier geld verdienen

Je eigen bedrijf starten of freelancen, je aanvaardt hier veel vrijheid mee. Bovendien zorgt een goed idee voor een hoog inkomen. In 1995 begon ik met het beleggen in aandelen, in 1999 lanceerde ik mijn eigen website. Door de jaren heen heb ik verschillende methoden gevonden om geld te verdienen vanuit huis. Die wil ik graag met jou delen.

Ik kan niet beloven dat een van deze methoden je veel rijkdom. Maar in ieder geval wel veel vrijheid en flexibiliteit. Bovendien kun je veel van deze methoden naast je huidige baan doen. Zonder dat het om een grote investering vraagt.

Freelance schrijven

Dit is mijn favoriete methode. Ondanks dat ik al in 1999 een website had, begon ik in 2007 pas echt met schrijven. Dat deed ik toen nog via een artikelensite. Tegenwoordig schrijf ik voor m’n eigen websites en verdien geld middels affiliatiemarketing. Maar ik schrijf ook voor opdrachtgevers. Met freelance schrijven verdien je makkelijk € 5000 of meer per maand. Je moet wel bedenken dat er veel concurrentie is. Daarom is het verstandig om je ergens in te specialiseren.

Virtuele assistentie

Helpen ondernemers online met verschillende taken zoals het schrijven van blogs, facturen sturen of e-mails beantwoorden.

Social media management

Sommige ondernemers hebben het ontzettend druk. Beheer hun social media-account. Je plaatst posts, reageert op anderen en brengt regelmatig verslag uit.

Grafisch ontwerp

Ontwerp logo’s, websites, brieven en andere zaken. Als grafisch ontwerper doe je dat vanuit huis. Sommige grafisch ontwerp langs verdienen meer dan € 3000 per maand.

Webdesign

Ben je handig met het maken van websites? Niet jezelf als webdesigner aan. Per website verdien je tussen de 500 en 5000 euro. Hoeveel je verdient hangt een beetje van het design af, ook hoeveel pagina’s je moet maken. Tegenwoordig is het niet moeilijk om een website te bouwen: er zijn verschillende CMS (systemen) die je hierbij helpen.

Programmeren

Ben je goed met één of meerdere programmeertalen? Ontwikkel websites, apps of software. Hier is veel vraag naar en je kunt tot wel € 4000 per maand verdienen.

Webontwikkeling

Er komen steeds meer websites bij. Hoewel webontwikkeling webdesign lijkt is het toch weer wat anders. Ligt je zorg namelijk voor verschillende ontwikkelingen op het internet (web). Denk hierbij aan beveiliging, design, software onderhoud en veel meer. Voor dit werk heb je de juiste kennis en ervaring nodig maar het is zeker een goede manier om vanuit huis te werken.

Vertalingen

We doen steeds meer zaken over de grenzen. Dit betekent dat websites behoefte hebben aan teksten in verschillende talen. Bied jezelf als online vertaler aan. Afhankelijk van je vaardigheden verdien je tussen 8 en 50 euro per vertaalde tekst. Dat kan dus heel erg wisselend.

Transcriptie

Tijdens het onderzoek worden er vaak gesprekken gevoerd. Die gesprekken moeten worden geanalyseerd en uitgeschreven. Dat is wat transcriptie inhoudt. Wanneer je dit werk online doet krijg je vaak het gesprek middels een audiobestand toegestuurd. Dat werk je digitaal uit.

Podcast productie

Is het je al eens opgevallen hoe populair podcasts zijn? Bijna elk bedrijf doet eraan. Toch vinden veel bedrijven het lastig om een podcast op te zetten. Daar kun jij ze bij helpen. Dit is ook een van de manieren om geld te verdienen vanuit huis want je hoeft niet op locatie aanwezig te zijn.

Video editing

Steeds meer mensen proberen geld te verdienen middels (YouTube) video’s. Dit betekent dat er ook veel vraag is naar het bewerken van video’s. Met video-editing werk je voor bedrijven of particulieren.

Fotografie

Met fotografie kun je best veel geld verdienen. Maak de mooiste foto’s aan verkoop ze online. Een enkele foto kun je tientallen keren doorverkopen. Dat is pas een passief inkomen! De verkoop doe je via een platform maar dan houd je er niet zoveel aan over. Beter verkoop je ze via je eigen website, webshop of social media. Je moet dan wel aan promotie doen.

E-book schrijven

Je hebt veel kennis of ervaring omtrent een bepaald onderwerp. Of je vindt het leuk om verhalen te schrijven. Maak je eigen e-book en verdien hier geld aan. Bij elke verkoop ontvang je weer iets, dat kan door de jaren heen flink opgelopen. Een mooie manier voor het creëren van een passief inkomen.

Bloggen

Met bloggen kun je alle kanten op. Je kunt bijvoorbeeld in opdracht bloggen waarbij je tussen de 25 en 75 euro per blog ontvang. Of je blogt voor je eigen website en zakt deze achter een betaalmuur. Het alternatief is geld verdienen door advertenties die in je blogs staan wel eens

Affiliate marketing

Alweer mijn favoriet! Met affiliate marketing kun je duizenden euro’s per maand verdienen. Je promoot producten of diensten van bedrijven. Over elke verkoop ontvang je een percentage aan commissie. Enig nadeel is dat niemand je erbij vertelt dat dit veel tijd kost. Vooral in het begin moet je veel tijd investeren in het opzetten van je website en het integreren van de affiliate linkjes. Daarna ben je dagelijks bezig met het bijhouden hiervan.

E-commerce

De e-commerce is een groeiende branche. Er komen steeds meer webshops bij, in Nederland zijn het er al meer dan 8000. Dit betekent niet dat er geen plekje meer voor jou is. Start een webshop en verkoop de leukste producten online. Onderaan dit artikel heb ik wat meer ideeën omtrent verschillende webshops. Het leuke aan een webshop is dat je dit volledig vanuit huis. Laat namelijk geen fysieke locatie nodig, behalve opslagruimte.

Dropshipping

Lukt het niet om aan opslagruimte te komen of wil je de kosten zo laag mogelijk houden? Kies dan voor dropshipping. Je verkoopt online producten maar laat de leverancier de producten naar jouw klanten verzenden. Je hoeft helemaal niet meer de deur uit.

Online coaching

Is het je al eens opgevallen hoeveel mensen zich laten coachen? Het liefst online bespaart tijd aan geld wel eens spring op de rijdende trein en bied jezelf als online coach aan. Je kunt van alles coachen, bijvoorbeeld ondernemers, huisvrouwen, leerlingen, mensen met een burn-out of mensen die online geld willen verdienen

Online tutoring

Geef een op een begeleiding aan leerlingen of studenten. Dit kan tegenwoordig heel goed online. Zorg dat je over een goede webcam en een stabiele internetverbinding beschikt. Meestal vind je werk via een Marktplaats of een school.

Online lesgeven

Er is veel vraag naar bijles. Geef online bij helaas waarbij je de kosten laag houdt. Bied je diensten op een marktplaatssite of social media aan. Voor een bijles van een half uur kun je tussen de 10 en 20 euro vragen.

Copywriting

Een andere manier om geld te verdienen vanuit huis is middels copywriting. Misschien denk je dat dit hetzelfde is als freelance schrijven. Toch is er een verschil tussen deze twee. Met legt copywriting leg je de focus op het schrijven van advertentieteksten. Bijvoorbeeld voor een advertentie in een krant of tijdschrift, op een website of misschien wel op een billboard.

Digitale marketing

Met zoveel websites vinden bedrijven het lastig om zich online te profileren. Begin voor jezelf met digitale marketing. Je helpt bedrijven bij het promoten van hun merk, dienst of product. Ook weer makkelijk vanuit huis te doen.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Met het groeiend aantal websites is het vechten om een hoge positie in Google en andere zoekmachines. Leer jezelf alles omtrent zoekmachineoptimalisatie aan. Ga vervolgens voor bedrijven en websites aan de slag. Ook nu weer ervaar je veel concurrentie dus je moet zeker op zien te vallen. De beste reclame is dat je website over SEO bovenaan in Google staat.

Advertenties opzetten op Facebook en Instagram

Veel bedrijven adverteren online. Ben je goed met social media en weet je hoe je moet adverteren? Help deze bedrijven dan. Je kunt er aardig mee verdienen, al helemaal wanneer je naast advertenties aanmaken ook complete begeleiding biedt.

Virtuele evenementen organiseren

Een online feestje, hoe leuk is dat! Veel mensen hebben dit nog nooit gedaan maar het ze wel interessant om deel te nemen. Organiseer virtuele feestjes en vraag digitaal toegangsgeld.

Virtuele workshops geven

Of je nu een workshop in bloggen, gitaarspelen of kantklossen geeft, het is een hartstikke leuke manier om geld te verdienen vanuit huis. Maak van je hobby je werk.

Virtuele yogalessen geven

Misschien ben je helemaal fan van yoga of ben je hier goed in. Geef online yogales. Individueel of in groepjes. Je kunt hier makkelijk meer dan € 1500 per maand mee verdienen. Bovendien is dit makkelijk met je huidige baan te combineren, de meeste vinden online of in het weekend plaats.

Virtuele fitnesslessen geven

Je bent iemand die zich dagelijks met sport bezighoudt. Geef online fitnesslessen. Of maak trainingsvideo’s en verkoop deze.

Virtuele danslessen geven

Steeds meer mensen zoeken online naar cursussen. Het lijkt misschien vreemd om online dansles te volgen maar dit is zeker mogelijk. Neem een online cursus op of geven dansles via een webinar. Je laat mensen voor deelname aan je cursus of webinar betalen. Uiteraard alleen doen wanneer je zelf goed kunt dansen.

Podcast hosting

Maak je eigen podcast en verkoop deze. Doe dit over onderwerpen waar veel interesse in is. In plaats van de verkoop van podcasts kun je ze ook gratis aanbieden en mensen verleiden om een product kopen of een dienst af te nemen.

Webinar hosten

Heb je een geweldig idee dat je met anderen wil delen of is het je missie om anderen iets te leren? Denk dan aan een webinar hosten. Via een live video deel je jouw kennis met anderen. Je kunt anderen hiervoor laten betalen, maar ze ook via je live uitzending verleiden om iets van jou aan te kopen. Een webinar is alleen interessant wanneer het ook meerwaarde voor anderen biedt.

Virtuele tourgidsen

Een tour door verschillende steden, een pretpark of een dierentuin. Maak virtuele tourgidsen en verkoop deze. Of publiceer ze en plaats er advertenties bij, zodat je keer op keer geld verdient.

Virtuele museumgidsen

Bezoek je vaak een museum? Start je eigen virtuele museumgidsen. Hierbij maak je video’s van het museum dat je bezoekt. Vervolgens publiceer je die video’s op je eigen website over YouTube. Je haalt ingekomen uit advertentieweergaven. Of je laat mensen voor het bekijken van je video’s betalen.

Virtuele stadswandelingen aanbieden

Wandelen is leuk en gezond maar niet altijd mogelijk. Er zijn namelijk mensen die vanwege een beperking niet aan een stadswandeling deel kunnen nemen. Of ze willen een nieuwe locatie ontdekken maar het is te ver weg. Met een virtuele stadswandeling voldoe je aan deze behoefte. Bezoek leuke steden, film alles tijdens je wandeling en deel dit met anderen. Laat ze voor het kijken naar je video’s betalen of toon advertenties bij je filmpjes.

Virtuele reisplanning

Begin zoiets als een reisbureau, waarbij er verschillende reizen aanbiedt. Of help mensen met het plannen van hun reis. Eventueel kun je een affiliate reiswebsite opzetten. De commissies in deze branche zijn ontzettend hoog.

Virtuele boekhouding

Help bedrijven met hun boekhouding. Je biedt je diensten online gaan zodat je niet op locatie hoeft te komen. Zorg wel voor een veilige overdracht van de gegevens.

Virtuele belastingaangifte

Zowel ondernemers als particulieren moeten jaarlijks hun belastingaangifte doen. Vroeger gingen ze hiervoor naar een boekhouder, accountant of belastingkantoor. Tegenwoordig kan dit ook online. Helpt mensen digitaal met het invullen van hun belastingaangifte.

E-commerce klantenservice

Heb je goede communicatieve vaardigheden? Benader webshops en beetje aan als klantenservicemedewerker. Dit is werk dat je gewoon vanuit huis kunt doen want je beantwoordt vragen via de telefoon of een chatfunctie.

Online enquêtes invullen

 Er zijn verschillende websites waar je de mogelijkheid hebt om online enquêtes in te vullen. Soms in combinatie met andere taken zoals op advertenties klikken of video’s lezen. Het is geen methode om rijk mee te worden. De verdiensten liggen op ongeveer € 10 per maand, per website. Maar wanneer je bij meerdere websites bent aangemeld kunnen de verdiensten wel oplopen. Bedenk wel dat deze methode ontzettend veel tijd kost naar verhouding weinig oplevert arts.

Online onderzoek

Doe mee aan online onderzoeken en verdien je er geld mee. Per onderzoek krijg je tussen de 1 en 10 euro betaald. Het verdient niet zoveel maar ach, alle kleine beetjes helpen.

Data entry

Voer de administratieve werkzaamheden voor een bedrijf uit. Met data entry verwerk je belangrijke bedrijfsgegevens. Dat hoeft helemaal niet binnen een bedrijf zelf, je kunt dit ook vanuit huis doen.

Digitale verkopen van kunstwerken

Het is helemaal de trend: online kunstwerken verkopen. Het gaat om digitale kunstwerken zoals afbeeldingen, video’s, graphics en zelfs teksten. Je kunt ze één op één verkopen maar ook als NFT. Dit doe je bijvoorbeeld op een platform zoals OpenSea.

Online verkopen van handgemaakte producten

Ben je creatief? Maak handgemaakte producten en verkoop ze online. Wanneer het leuke en unieke producten zijn dan krijg je ze goed verkocht.

Online verkopen van digitale producten

Er is veel vraag naar digitale producten. Denk hierbij aan software, apps, cursussen, e-books of digitale kunst. Ontwikkel dit, publiceer het online en verdienen er geld mee. Met sommige van deze digitale producten blijf je geld verdienen, zonder dat je er aandacht omkijken naar hebt.

Online verkopen van tweedehands producten

Misschien heb je nog een hoop spullen op zolder of in de garage liggen. Verkoop deze tegen een mooi bedrag. Een andere methode is tweedehands producten opkopen en doorverkopen. Wanneer je dit soort producten goedkoop inkoopt, schoonmaakt en opknapt dan kun je er aardig wat winst opmaken. Zorg voor goede product foto’s en een duidelijke omschrijving.

Online verkopen van unieke verzamelitems

Zeldzame of unieke beeldjes, postzegels, bierviltjes of andere verzamelobjecten. Zoek online naar grote of kleine verzamelingen, ook deze op en verkoop ze door.

Online verkopen van boeken

Fysieke boeken zijn nog steeds in trek. Kijk welke boeken populair zijn en verkoop ze online. Bied ze via je webshop of social media aan. Je kunt ook boeken via Bol.com verkopen. In dat laatste geval draag je wel wat commissie af.

Online verkopen van vintage kleding

Al enkele jaren stijgt de vraag naar vintage kleding. Verkoop de kleding van je oma of opa of snuffel eens in een tweedehandskledingwinkel rond. Wie weet wat je tegenkomt om met winst te verkopen.

Online verkopen van sieraden

Iedereen houdt van sieraden. Het is geen product dat we dagelijks kopen maar het wordt zeker eenmaal per jaar aangekocht. Voor jezelf of als cadeau. Verkoop mooie of exclusieve sieraden. Of richt je juist op goedkope juwelen. Een andere optie is zelf sieraden maken aan deze online verkopen.

Online verkopen van voedingsmiddelen

Steeds meer mensen winnen het makkelijk om online hun boodschappen te doen. Je hoeft geen supermarkt te worden, maar online voedingsmiddelen verkopen levert zeker geld op. Dit doe je via je website of social media. Houd de hygiënevoorschriften goed in acht. Zorg ook voor een snelle en veilige verzending.

Online verkopen van dranken

Eerder heb ik iets verteld over de online verkoop van voedingsmiddelen. Dat kan natuurlijk ook met drank. Bijvoorbeeld alcohol, frisdrank, vruchtendranken of sportdranken. Kijk even goed naar de voorwaarden want alcohol mag je niet zomaar verkopen. Hier moet je een vergunning voor hebben.

Online verkopen van medicinale producten

Heb je interesse in de medische wereld? Verkoop dan medicinale producten. Dit mag niet zomaar, je moet hier een opleiding of vergunning voor hebben. Het alternatief is de verkoop van pleisters, verband, pijnstillers en andere vrij verkrijgbare zelfzorgmiddelen. Start je eigen webshop.

Online verkopen van cosmetica

Met de verkoop van cosmetica zit je altijd goed. Makkelijk te verkopen via je eigen webshop, social media of een platform. Er is wel veel concurrentie in dus je moet zorgen dat je onderscheidend bent. Bijvoorbeeld met unieke producten of lage prijzen.

Online verkopen van huishoudelijke artikelen

Het viel mij op dat er steeds meer Blokker winkels verdwijnen. Je kunt nog wel online bestellen maar de fysieke winkels zijn weg. Hierdoor gaan mensen op zoek naar alternatieven. Maak een soort online Blokkerwinkel met kwalitatieve huishoudelijke artikelen. Ik weet zeker dat je een grote concurrent van Blokker wordt.

Online verkopen van elektronica

Smartphones, laptops, oordopjes en fotocamera’s. Online verkoopt elektronica goed. Oké er is ook de nodige concurrentie in maar wanneer je het goed aanpakt is de winstmarge hoog.

Online verkopen van sportartikelen

Verkoop sportartikelen zoals fitnessapparatuur, tennisrackets, dumbells en andere zaken die goed verkopen. Begin je eigen sportwebshop!

Online verkopen van speelgoed

Natuurlijk zijn er veel kinderen en die willen allemaal spelen. Verkoop online het leukste speelgoed. Zorg wel dat je kwalitatief speelgoed verkoopt. Speelgoed dat afkomstig is van een Aziatische leverancier voldoet niet aan de Europese kwaliteitseisen.

Online verkopen van auto-onderdelen

Tegenwoordig is het heel makkelijk om een webwinkel te beginnen. Heb je al eens gedacht aan de verkoop van auto-onderdelen? Hier is altijd vraag naar.

Online verkopen van fietsen

Tijdens de coronacrisis werden er ontzettend veel fietsen verkocht. Mensen zaten veel thuis en wilden er toch op uit. Nu is Nederland sowieso het fietsland bij uitstek. Hier kun je goed gebruik van maken. Verkoop online fietsen. Je koopt zelf een voorraad in of doet dit middels dropshipping. Maar je zou ook een affiliate website rondom fietsen kunnen maken.

Online verkopen van muziekinstrumenten

Verkoop online verschillende muziekinstrumenten. Door je te specialiseren in één muziekinstrument val je nog eens extra op.

Online verkopen van videospellen

Videospellen zijn leuk! Verkoop ze online, bijvoorbeeld via een platform, social media of misschien wel in je eigen webshop.

Online verkopen van boetiekproducten

Je hoort het niet vaak, mensen die boetiekproducten verkopen. Dit komt omdat je je op een hele specifieke markt richt. Je verkoopt kleding en juwelen voor mensen met een hoog inkomen. Het gaat dus om exclusiever artikelen.

Online verkopen van huisdierenbenodigdheden

In Nederland leven miljoenen huisdieren. Die hebben natuurlijk allemaal verzorging, voedsel en spulletjes nodig. Start een webshop en verkoophuis die op een den. Dit kan ook middels dropshipping.

Online verkopen van tuinartikelen

Vooral in de zomermaanden is er veel vraag naar tuinartikelen. Start een webshop in tuinartikelen of promoot deze artikelen voor andere bedrijven (op commissiebasis). Het is misschien een seizoensgerelateerd baantje maar je kunt dit prima combineren met ander werk.

Online verkopen van feestartikelen

Hoera het is feest. Verkoop opvallende feestartikelen voor een jubileum, geslaagd, kerst, sinterklaas, verjaardag of andere bijzondere dagen. Verkoop eventueel zelfgemaakte feestartikelen, ook een goed idee.

Online verkopen van meubels

Natuurlijk kun je met de online verkoop van meubels ook geld verdienen. Kopen bijvoorbeeld tweedehandsmeubels, knap ze op en verkoop ze door. Of werk middels dropshipping waarbij je geen financieel risico loopt. Een andere methode is zelf meubels maken, handig wanneer je de juiste vaardigheden beschikt. Er is zeker vraag naar handgemaakte meubels.

Online verkopen van campinguitrusting

Naar de camping! Dan heb je niet alleen een kampeertent of caravan nodig maar vooral een complete campinguitrusting. Verkoop alles wat je nodig hebt om een geweldige vakantie op een camping te beleven.

Online verkopen van reisuitrusting

We houden allemaal ontzettend van reizen. Bijna iedereen gaat minimaal eenmaal per jaar op vakantie. Met de verkoop van reisuitrusting kun je dus zeker geld verdienen. Al helemaal wanneer je dit online doet, dit kost nauwelijks iets en het levert zeker wat op. Probeer je in bepaalde producten te specialiseren zoals kampeertenten, rugzakken of wandelschoenen.

Online verkopen van schoenen

Sneakers, laarsjes of instappers, concurreren met de grote online schoenenwinkels. Eventueel kun je ook tweedehands schoenen verkopen, zolang ze er maar goed uitzien.

Online verkopen van brillen

Verkoop hippe nepbrillen of zonnebrillen waarbij je online te werk gaat. Online brillen met sterk te verkrijgen is een stuk lastiger want het vraagt om maatwerk.

Online verkopen van horloges

Mensen houden van mooie en dure horloges. Kijk welke merken goed verkopen en richt je hierop. Bouw een mooie en exclusieve webshop, dan trek je meer bezoekers aan.

Online verkopen van sportuitrusting

We zijn ons allemaal bewust van het belang van sporten. Daarom beginnen veel mensen er enthousiast aan. Dat ze halverwege stoppen maakt niet uit, er is veel vraag naar sportuitrusting, dit betreft sportkleding. Helaas is de concurrentie hierin groot dus zorg dat je op de een of andere manier opvalt.

Online verkopen van kampeerspullen

Kamperen is hip. Het is namelijk laagdrempelig en heel goedkoop. Verkoop online kampeerspullen en je zult merken dat dit best wat oplevert.

Online verkopen van auto’s

Heb je je wel eens afgevraagd waarom er zoveel autohandelaren zijn? Omdat sommigen hier rijk mee zijn geworden. Koop tweedehands auto’s zo goedkoop mogelijk in en verkoop ze tegen een veel hogere prijs. Dat regel je allemaal online.

Online verkopen van vrachtwagens

Begin een handel in vrachtwagens waarbij je vooral bedrijven zaken doet. Maar je kunt ook oude vrachtwagens opkopen en deze aan particulieren verkopen. De markt hiervoor is wel een stuk kleiner. Het is misschien niet de meest geschikte methode om geld te verdienen vanuit huis, maar wel heel apart. Het alternatief: miniatuur vrachtwagens verkopen. Dat loopt een stuk beter.

Online verkopen van boten

Dit is een niche die niet zo populair is, en juist dat biedt kansen. Wanneer je online boten en verkoopt richt je je vooral op mensen met geld. Koop tweedehandsboten in een zorg dat je ze perfect opknapt. Zo kun je er best wel wat winst opmaken. Een andere methode is gloednieuwe boten verkopen maar dit vraagt wel om een investering. Denk anders eens aan het promoten van boten voor andere bedrijven. Hierover ontvang je commissie.

Online verkopen van vliegtuigen

Niet iets waar je aan denkt bij geld verdienen vanuit huis, dit is dan ook exclusief werk. Overigens hoef je niet alleen echte en grote vliegtuigen te verkopen. Je kunt ook modelbouwvliegtuigjes verkopen. Dan bereik je een groter publiek is

Online verkopen van vastgoed

Een andere optie is de online handel in vastgoed. Hierbij treed je als online makelaar op. Of begin een vastgoedverkoopplatform.

Online verkopen van verzekeringen

Met de juiste kennis en vergunningen kun je ook online verzekeringen kopen. Controleer van tevoren wat je hier allemaal voor nodig hebt.

Online verkopen van leningen

Heb je geld over en doe je hier niets mee? Verkoop het als leningen. Bijvoorbeeld kleine leningen van 500 tot 1500 euro. Maar je kunt natuurlijk ook grotere bedragen uitlenen. Zorg wel altijd voor een goede leenovereenkomst en controleer de gegevens van degene die geld wil lenen. Je moet jezelf tegen financiële risico’s indekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geldkip is niet verantwoordelijk voor beslissingen die je op basis van de inhoud van deze website maakt. En ik ben niet verantwoordelijk voor je natte pak wanneer je in de regen loopt.

Volg mij

Geldkip.nl is een initiatief van Bianca. Het is opgezet
om iedereen wegwijs te maken in de wereld van online geld verdienen. De affiliate linkjes binnen blogs leiden naar websites van adverteerders. Hier verdient Geldkip geld mee. Dat kost lezers niks.