Bijgewerkt: 27 maart 2023

Verdien slim geld met de verkoop van je Apex Legends accounts. Gamers willen deze graag kopen. Dit levert je een bedrag tot €100 of meer op. Ontdek de handel in Apex Legends accounts.

Apex Legends – Bloodhound Edition PS4

Over Apex Legends

Apex Legends is het nieuwe Fortnite. Dit Battle Royal spel speel je met meerdere personen. Het is sinds februari 2019 gratis verkrijgbaar voor Playstation 4, Xbox One en windows. Meer dan 10 miljoen gamers spelen dagelijks Apex Legends.

Het spel bevat 8 Legends en een extra personage (octane). Deze kan gezondheid inruilen voor snelheid. Tegen betaling van echt geld kun je virtuele voorwerpen kopen. Met een Battle pass krijg je extra kostuums en skins.

Apex Legends account verkopen: zo verdien jij geld

Zoek maar eens op Apex Legends account kopen: het aanbod is in mei 2019 nog niet zo groot. Speel jij dat spel al enige tijd? Met de verkoop van je account kun je aardig wat verdienen. Deze accounts worden in het buitenland aangeboden voor € 30 of meer. De verkoopprijs loopt op tot meer dan € 300.

Dit is een Apex Legends account waard

Hoe bepaal je de waarde van een account? Door te kijken naar het niveau, welke legendes zijn ontgrendeld, de skinns, Battle pass niveau en nog veel meer. Hieronder wat voorbeelden van de waarde van willekeurige accountants.

Waarde tot €50

Een Apex Legends account verkopen voor een prijs tot € 50? Dit account zit ergens tussen level 5 en level 75. Het heeft een aantal skins, bijvoorbeeld Wraith, Bangalore, Mirage, Pathfinder. Bij voorkeur Apex tokens.

Account van €50 – €100

Apex Legends account kopen van €50 – €100. De meeste gamers zoeken in deze prijsklasse. Wanneer kun je een account voor deze prijs verkopen? Het account zit tussen level 50 en level 150. Er zijn meerdere skins en Apex tokens aanwezig. Een heirloom set is echt een pluspunt.

Apex Legends account verkopen: €100 of meer

Het grote geld gaat naar de allerbeste Apex Legends accounts. Deze accounts hebben level 100 of hoger. Er is een full heirloom set aanwezig. Het Battle pass level bedraagt op zijn minst 80, bij voorkeur hoger. Verder voldoende crafting materials (minimaal 15). Natuurlijk ook een of meerdere wapens.

Dit soort accounts wordt voor €100, €200 of zelfs nog meer verkocht! Het duurste account is €500 of meer waard. Dit zijn accounts van level 200 of hoger, met meer dan 5000 kills, meer dan 2000 Apex tokens, veel crafting materiaal en nog veel meer.

Veilig kopen en verkopen

Er is veel handel in Apex Legends accounts. Dit soort accounts vind je vooral op buitenlandse websites. Marktplaats biedt er een aantal aan, dit zal in de toekomst groeien. Juist door de populariteit wordt hier ook veel mee gefraudeerd. De koper betaalt en ontvangt vervolgens de verkeerde inloggegevens. Deze zaak werd eerder al besproken door het programma Opgelicht. Hieronder wat tips voor zowel kopers als verkopers.

Apex Legends account kopen: koop alleen van iemand die je kent. Houd er rekening mee dat een Apex Legends account kopen verboden is.

Apex Legends account verkopen: officieel mag dit niet. Doe je dit toch, zorg dan voor een duidelijke omschrijving van je account. Geef altijd de juiste inloggegevens door. Oplichting kan je duur komen te staan.

Apex Legends of Fortnite?

Fortnite is nog steeds razend populair. Toch vertrekken steeds meer Fortnite spelers naar Apex Legends. Dit is duidelijk te zien in de explosieve verkoop van Fortnite accounts. Deze kosten in mei 2019 tussen de € 3 en € 500. Zodra Fortnite minder populair wordt, zal ook de verkoopprijs dalen.

Aan de andere kant mag Apex Legends steeds meer spelers verwelkomen. Dit zal de prijs van een account omhoogjagen. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geldkip is niet verantwoordelijk voor beslissingen die je op basis van de inhoud van deze website maakt. En ik ben niet verantwoordelijk voor je natte pak wanneer je in de regen loopt.

Volg mij

Geldkip.nl is een initiatief van Bianca. Het is opgezet
om iedereen wegwijs te maken in de wereld van online geld verdienen. De affiliate linkjes binnen blogs leiden naar websites van adverteerders. Hier verdient Geldkip geld mee. Dat kost lezers niks.