Online geld verdienen

Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste? Je smartphone is een ideale manier om extra inkomen te creëren. Geld verdienen met apps: geschikt voor Android toestellen of de iPhone. Ontdek de 8 beste gratis apps waarmee je geld verdient. Inclusief uitleg hoe dit werkt.

Opdrachten via apps

Via sommige apps kun je leuke opdrachtjes doen of enquêtes of quizzen invullen. Hier verdien je een leuk zakcentje mee. Word je er ook rijk van? Helaas niet, dit zou te veel tijd kosten. Bovendien moet je dan ook heel veel apps installeren. Toch is geld verdienen met apps een leuke bezigheid. Het houdt je van de straat (haha) en je spaart een leuk bedrag bij elkaar.

Hoeveel verdien je met apps?

Hoeveel je verdient hangt helemaal van de applicatie af en wat je precies moet doen. Je kunt video’s bekijken, reviews schrijven, enquêtes invullen of foto’s van producten maken. Ben je hier actief mee, dan verdien je tussen de €1 en €15 per week. Dit zijn geen hele grote bedragen, maar leuk als bijverdienste.

Via een aantal apps kun je prijzen winnen. Ben je de gelukkige winnaar, dan lopen je verdiensten nog verder op. Let op: niet bij alle apps ontvang je geld op je bankrekening. In sommige gevallen spaar je voor cadeaubonnen of kortingsbonnen. Deze kun je inleveren bij geselecteerde winkels. Het kan ook dat je punten spaart, in te ruilen tegen producten en gadgets. Let dus bij elke app goed op wat je precies verdient.

Hieronder de 8 leukste geld verdienen apps.

1. Google Opinion Rewards

Een bekende app waarmee je Google Play tegoed verdient. Je ontvangt ongeveer 1 keer per week een enquête. Vul deze volledig in en ontvang maximaal €0,80 aan Play tegoed. De vragen zijn zeer eenvoudig en het kost niet veel tijd. Het is wel belangrijk dat je de vragenlijsten naar waarheid invult. Is dit niet het geval, dan kan Google je tegoeden terugtrekken.

2. Roamler

Met deze app voer je kleine opdrachten uit. Zo moet je bijvoorbeeld een foto van een winkelschap maken, of de inhoud van je koelkast. Dit doe je in opdracht van verschillende merken. Je moet voor deze applicatie vaak wel je GPS aanzetten (locatie). Dit kan de batterijduur van je smartphone verkorten, let hier even op. Houd er rekening mee dat je eerst in een inleerperiode beland. Na deze periode merk je dat opdrachten bijna niet worden afgekeurd.

3. Nucash.nl

Eindelijk, geld verdienen met apps via een Nederlandse aanbieder. Je verdient geld door middel van het invullen van enquêtes, klikken op banners of het lezen van e-mails. Je kunt ook vrienden uitnodigen, spelletjes spelen of acties delen op social media. Er zijn meer dan 10 verschillende manieren om via deze app geld te verdienen. Gebruikers vinden het een leuke en gemakkelijke app waarmee je leuk verdient.

4. Agora images

Ben je dol op fotograferen en wil je hier ook nog eens geld mee verdienen, dan is de app Agora images zeker iets voor jou. Upload je mooiste foto’s en deel deze met de community. Verdien sterren en win een van de vele wedstrijden. Hiermee verdien je geld en win je prijzen. De app is Engelstalig, maar er zitten ook veel Nederlandse gebruikers tussen.

5. Smartspotter

De app Smartspotter lijkt een beetje op Roamler. Via GPS vind je interessante opdrachten bij jou in de buurt. De opdrachten variëren van het maken van foto’s tot het noteren van supermarktprijzen. Handig wanneer je wat tijd over hebt, je verdient op deze manier gemakkelijk een leuk zakcentje. Gebruikers zijn erg tevreden over de app en de nette uitbetalingen.

6. Mobeye

Altijd al eens reporter willen zijn? Dit kan met de app Mobeye. Je verdient geld door het invullen van een vragenlijst, waarbij je eerst een winkel bezoekt. Je kijkt naar aanbiedingen, voorraad niveaus en aanwezigheid van producten. De app werkt wereldwijd, dus ook in eigen land. Een kwestie van je GPS (locatie) aanzetten en kijken of er een opdracht in de buurt beschikbaar is. De gebruikerservaringen zijn positief, hoewel er voor sommigen weinig opdrachten beschikbaar zijn.

7. Sweatcoin

Geld verdienen met wandelen of hardlopen, dat is Sweatcoin. Je verzamelt Sweatcoin die je omruilt voor echt geld. Ben je sportief aangelegd, dan is deze app zeker iets voor jou. Houd er wel rekening mee dat het erg lang kan duren voordat je een leuk bedrag bij elkaar hebt gespaard. Lees ook het artikel geld verdienen met lopen, waar de app Sweatcoin besproken wordt.

8. Gameroom

Ben jij ook zo gek op vragenspelletjes? Gameroom is onderdeel van Talpa Network. Meedoen is heel eenvoudig: download de app en speel direct mee. Beantwoord alle vragen goed en maak kans om te winnen. Gameroom is een volledig Nederlands gameplatform waar je elke dag een spel kunt spelen. Gameroom is gelinkt aan Lucky13, een Nederlands quizprogramma dat vroeger door Talpa werd uitgezonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geldkip is niet verantwoordelijk voor beslissingen die je op basis van de inhoud van deze website maakt. En ik ben niet verantwoordelijk voor je natte pak wanneer je in de regen loopt.

Volg mij

Geldkip.nl is een initiatief van Bianca. Het is opgezet
om iedereen wegwijs te maken in de wereld van online geld verdienen. De affiliate linkjes binnen blogs leiden naar websites van adverteerders. Hier verdient Geldkip geld mee. Dat kost lezers niks.