Bijgewerkt: 27 maart 2023

Een enquête of vragenlijst invullen en hier nog voor betaald krijgen ook. Sommigen verdienen hier honderden euro’s mee. Helaas niet per dag en ook niet per week, dus echt superrijk word je er niet van. Daarom is het goed om naar de best betaalde enquêtes te zoeken.

Bezoek de leukste webshop (volgens GeldKip) met veel aanbiedingen

Toluna – deel je mening en verdien geld

Voordelen

 • Enquêtes invullen en content posten
 • Hoge vergoedingen
 • Sparen voor vouchers en cadeaubonnen

Een van de best betaalde enquête sites is Toluna. Geef je persoonlijke mening en inspireer anderen. Maar dat niet alleen, je krijgt ook betaald voor het delen van je mening. Je ontvangt een beloning in de vorm van punten. De eerste punten ontvang je al bij het aanmaken van een account. Maar ook voor het invullen van profiel-enquêtes of het posten van kwalitatieve content.

Per onderdeel ontvang je 100-1000 punten. Deze punten zijn inwisselbaar voor vouchers, onder andere voor Bol.com. Hoeveel je exact verdient is niet helemaal duidelijk, maar tussen € 10 en € 25 per maand moet mogelijk zijn. Geen vetpot maar wanneer je bij verschillende enquêtesites staat ingeschreven dan levert et uiteindelijk toch aardig wat op.

Lifepoints – digitale cadeaubonnen sparen

Voordelen

 • Regelmatig nieuwe enquêtes
 • Eerste vergoeding bij aanmelding
 • $ 22 miljoen in één jaar uitgekeerd

Lifepoints maakt onderdeel uit van de best betaalde enquêtes. Je verdient virtuele punten voor het invullen van vragenlijsten, meer hoef je niet te doen. Bij aanmelding ontvang je direct al de eerste 10 punten in je account. De gespaarde punten wissel je in voor digitale cadeaubonnen. Denk hierbij aan PayPal tegoed, iets dat altijd bruikbaar is. Maar ook vouchers voor Amazon.

De website is wereldwijd actief, waardoor leden uit ruim 40 landen meedoen. Die delen allemaal hun mening en helpen zo mee aan een betere wereld. Jouw mening telt.

GfK Panel – betrouwbaar bureau

Voordelen

 • Makkelijke vragenlijsten
 • Betrouwbaar
 • Leuke cadeaubonnen

Gfk Panel is een Nederlands initiatief waar je deelneemt aan verschillende onderzoeken. Elke enquête is specifiek afgestemd op je wensen of behoeften. Zo vul je geen saaie vragenlijsten in.

Je spaart punten en wisselt deze in voor cadeaubonnen. Bijvoorbeeld van Bol.com of Wehkamp. Maar ook van PlayStation, Pathé of Ticketmaster. Het duurt wel een tijdje voordat je voldoende punten bijeen hebt gespaard, maar het is een leuk tijdverdrijf.

PanelClix – bekende aanbieder

Voordelen

 • Vooraanstaande marktonderzoeksbureaus
 • Wisselend aanbod enquêtes
 • Aanmeldbonus

De best betaalde enquêtes met een hoge vergoeding is Panelclix. Je krijgt niet alleen voor het invullen van vragenlijsten beloond, maar ook wanneer je vrienden en familie uitnodigt. Wanneer hun meedoen ontvang je een commissie over hun vergoedingen. Alle beetjes helpen.

1000 punten oftewel clix staat gelijk aan € 10. Hoe langer je doorspaart, hoe meer dit oplevert. Zo krijg je voor 50 punten € 70, dat is 40% extra. En met 50.000 punten krijg je maar liefst 70% extra. Dat doorsparen duurt in de praktijk erg lang, maar wanneer je het geld niet nodig hebt bouw je door de jaren heen een mooie spaarpot op

Nieuw binnen

De nieuwste smartphones

Ook oudere modellen verkrijgbaar, tegen een lagere prijs.

I-Say – invullen en winnen

Voordelen

 • Prima beloningen
 • Regelmatig aanbod enquêtes
 • Kans maken op prepaid shoptegoed

Beïnvloed jij de toekomst met je ongezouten mening? Vind je het leuk om enquêtes in te vullen en te sparen voor de leukste cadeaubonnen? Dan is i-Say misschien wel iets voor jou. Meld je aan bij de communicatie van Ipsos iSay en maak direct kans op prepaid shoptegoed. Verdiende punten wissel je in voor verschillende beloningen.

Lidmaatschap is gratis, en je beïnvloedt met je mening zowel consumenten als belangrijke besluitvormers. Wie weet verschijnt er dankzij jou een nieuw product op de markt.

PanelWizard – krijg cash betaald

Voordelen

 • Superhoge vergoeding
 • Producten testen
 • Cash uitbetaling mogelijk

PanelWizard is een van de weinige die de leden cash uitbetaald. Maar het is ook een van de weinige best betaalde enquête sites waar niet iedereen wordt toegelaten. Na aanmelding ben je aspirant lid. Pas na een screeningsonderzoek word je tot het professionele panel toegelaten.

Door deze selectieprocedure ben je exclusief lid. Hier staat dan ook een hogere vergoeding dan bij andere onderzoeksbureaus tegenover.

StemPunt – 100% Nederlands

Voordelen

 • Uiteenlopende onderwerpen
 • Digitale cadeaubonnen
 • Goede doelen steunen

StemPunt biedt misschien niet de best betaalde enquêtes, maar ze zijn wel maatschappelijk verantwoord. De gespaarde punten wissel je voor cadeaus of cadeaubonnen in. Maar je kunt je punten ook aan een goed doel schenken. Zo doe je toch nog iets goeds voor de aardbol, de mensheid of de toekomst.

Mensen uit alle lagen van de bevolking doen mee aan StemPunt, dus ook jij bent van harte welkom.

Metroopinion – sparen voor PayPal tegoed

Voordelen

 • Betaald krijgen via PayPal
 • Veel nieuwe enquêtes
 • Hoge vergoedingen

Metroopinion betaalt tot € 3,50 per ingevulde enquête. Hiermee is Metroopinion volgens GeldKip de bestbetaalde enquête site. Daarom heb ik deze ook voor het laatst bewaard, als kers op de taart. Via de e-mail ontvang je regelmatig uitnodigingen voor het invullen van vragenlijsten. Kijk ook regelmatig op de website zelf, want soms staan de nieuwste enquêtes wel op de site maar ontvang je hier geen mail van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geldkip is niet verantwoordelijk voor beslissingen die je op basis van de inhoud van deze website maakt. En ik ben niet verantwoordelijk voor je natte pak wanneer je in de regen loopt.

Volg mij

Geldkip.nl is een initiatief van Bianca. Het is opgezet
om iedereen wegwijs te maken in de wereld van online geld verdienen. De affiliate linkjes binnen blogs leiden naar websites van adverteerders. Hier verdient Geldkip geld mee. Dat kost lezers niks.