Bijgewerkt: 27 maart 2023

Haal het beste uit jouw ideeën en start je eigen winstgevende webshop. Met de Bol Masterclass leer je alles om grote successen te behalen. Allemaal leuk en aardig, maar is deze cursus een goede investering? Blijkbaar ben ik de een van de weinige die een review plaatst en de cursus niet promoot. Dan weet je zeker dat deze review 100% eerlijk is.

Over mijn werkwijze

Voordat je deze review leest, moet je eerst weten hoe andere reviews werken. Veel websites plaatsen hun ‘ervaring’, terwijl ze ondertussen de Masterclass promoten. Ze ‘verkopen’ de cursus en ontvangen hier een vergoeding voor. Daar doe ik niet aan mee: ik promoot deze opleiding/ cursus niet en ontvang ook géén vergoeding voor deze review. Je vindt hier dan ook geen linkjes of doorverwijzing naar de Bol Masterclass. Dat dit even duidelijk is!

Hard werken, grote winsten

Daar gaat ‘ie dan. Eerst even een uitleg over de cursus. De Bol Masterclass van Jia Ruan doet geen loze beloftes, dus geen snel-rijk-worden formule. Een succesvolle webshop runnen is gewoon een kwestie van hard werken, maar ook durven dromen en vooral: je kansen grijpen. Niet wachten tot het grote geld zichzelf aandient maar in actie komen. Dat is precies hoe Jia het uitlegt en wat je tijdens de Bol Masterclass leert.

Je krijgt diverse tools aangereikt waarmee je jouw doelen behaalt. Je ontvangt uitleg over markt- en productonderzoek, een investering maken en het verhogen van de winstmarge. Maar ook het verzamelen van data, private labellenen en het omgooien van je denkstijl. Klinkt dit te hoog gegrepen? Nee! Zonder enige technische kennis kun je direct van start met de Bol masterclass.

De Bol Masterclass review

Maandelijks zoeken meer dan 3000 mensen informatie over deze training/ cursus. Dankzij de Bol Masterclass review ontdek je meer over de betrouwbaarheid van deze cursus.

Goed, het internet staat vol met reviews over dit product. Helaas gaat het hier allemaal om website die een commissie ontvangen wanneer jij de cursus aanschaft. Echte Bol Masterclass ervaringen zijn moeilijk te vinden. Ik heb het hele internet afgestruind maar kom telkens uit op websites die… jawel.. de Bol Masterclass ‘verkopen’. Pff, het lijkt wel alsof niemand deze cursus heeft gevolgd.

Over Jia Ruan

Jia Ruan is een jonge succesvolle ondernemer. Hij startte op zeer jonge leeftijd verschillende bol.com webshops. Simpel gezegd: hij kocht goedkoop producten in (via Alibaba) en verkocht deze duurder door op bol.com Dit bleek een goede zet: Jia zag zijn omzet elke maand groeien. Naar eigen zeggen is hij miljonair, iets dat hij iedereen binnen de e-commerce ook gunt. Zijn advies: stop nooit met dromen.

Goed, het verhaal van Jia klopt. Hij is jong, succesvol, ondernemer én rijk. Dat hij de Bol Masterclass aanbiedt is natuurlijk een hele slimme zet: ook hier verdient hij goed aan. Tja, waarom ook niet?

Is de Bol Masterclass iets voor jou?

Twijfel je over deze cursus? De Bol Masterclass is een uitgebreid systeem. Via videotrainingen volg je de lessen waar en wanneer jij wilt. De cursus heeft een eenvoudige en logische opbouw, waarbij alles stap voor stap wordt uitgelegd. Je komt in actie en leert hoe je jouw doelen zo snel mogelijk behaalt.

Het volgen van de Bol Masterclass vraagt om een investering. Niet alleen een financiële investering maar vooral inzet en doorzettingsvermogen. Dit zijn namelijk de twee belangrijkste zaken die ertoe doen. Je moet daarom 100% achter deze cursus staan.

Dit kost de Bol Masterclass (prijs)

Schrik niet, maar deze cursus kost €997. Je mag in 5 termijnen van €250 betalen. Eh, 5x €250 is €1250. Dat is dus zomaar even 25% duurder. Is de Bol Masterclass prijs niet aan de hoge kant? Tja, het is maar net wat je ervoor over hebt. Persoonlijk vind ik het een pittige prijs. Wil je leren ondernemen, dan kan het natuurlijk goedkoper.

De cursus webshop starten van NTI kost €420 én je ontvangt een certificaat. Wil jij je richten op e-marketing, dan is de cursus online marketeer iets voor jou. Kost €299 euro en te volgen bij de NHBO.

Dat zijn in ieder geval goedkopere opties. Je krijgt er geen video-cursus bij, wel begeleiding vanuit het opleidingsinstituut. Via NHBO kun je een stagecontract aanvragen, zodat je het geleerde direct in de praktijk brengt.

Het succes van de cursus en jouw webshop

Een webshop is geen kwestie van producten inkopen, online plaatsen en wachten tot de klanten zich aandienen. Met meer dan 37.000 Nederlandse webwinkels, waarvan er velen zijn aangesloten bij bol.com, moet jij je zien te onderscheiden. Wat maakt jou anders dan alle webwinkels tezamen? Hiervoor moet je anders denken oftewel omdenken. Durf uit de pas te lopen en je eigen weg te gaan. Dat is precies wat je tijdens de Bol Masterclass leert. Ben je van jezelf al uniek of heb je goede ideeën, dan heb je deze cursus niet nodig.

Stel niet uit tot morgen…

…wat je vandaag kan doen. Start jij geen succesvolle webshop, dan doet een ander het wel. Wees je concurrent voor en onderneem direct. Laat je ideeën dan ook zeker tot leven komen. Hier kán de Bol Masterclass bij helpen, maar ik beloof niks. Je maakt zelf uit of je hiervoor gaat, of toch iets anders kiest.

Goed, dan toch nog wat pluspunten van de Bol cursus: je ontvang een online videocursus van meer dan 20 uur, wekelijkse groepscoaching en natuurlijk 24/ 7 support. Je blijft levenslang toegang houden tot de cursus inclusief toekomstige updates. Tenminste, zolang de cursus bestaat. Ik heb geen glazen bol en kan niet in de toekomst kijken.

Heb jij deze Masterclass gevolgd? Dan ben ik eigenlijk wel heel nieuwsgierig naar jouw ervaringen. Lat een reactie achter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geldkip is niet verantwoordelijk voor beslissingen die je op basis van de inhoud van deze website maakt. En ik ben niet verantwoordelijk voor je natte pak wanneer je in de regen loopt.

Volg mij

Geldkip.nl is een initiatief van Bianca. Het is opgezet
om iedereen wegwijs te maken in de wereld van online geld verdienen. De affiliate linkjes binnen blogs leiden naar websites van adverteerders. Hier verdient Geldkip geld mee. Dat kost lezers niks.