Bijgewerkt: 27 maart 2023

Is het betrouwbaar en zijn investering waard?

In deze blog bespreek ik de Cash Cow Academy. Dit is een online cursus die claimt je leert hoe je geld kunt verdienen via YouTube. Het is belangrijk om te weten wat de Cash Cow Academy precies inhoudt. Een goede Geldkip geeft namelijk niet zomaar zijn geld aan een of andere cursus uit. Ontdek de maker van dit programma en of deze ook betrouwbaar is. Verder alles over de inhoud van wat het kost, hoe het met garantie zit en waarom je er wel of juist niet voor moet kiezen.

Verschillende manieren om online geld te verdienen, waaronder YouTube

Sinds de komst van het internet zoeken ze naar een snelle manier om online geld te verdienen. Helaas is die snelle manier er niet. Maar wel methoden om een fulltime inkomen of zelfs meer te realiseren.

Bijvoorbeeld het starten van een blog, de verkoop van producten via een webshop of het aanbieden van diensten. YouTube is een populaire manier om geld te verdienen. Je verdient geld met advertenties op je video’s, maar ook door samenwerkingen met merken of door het verkopen van producten. Tot zover het idee omtrent geld verdienen met YouTube. Nu over naar de cursus die dat jou willen leren.

Wat is de Cash Cow Academy?

De Cash Cow Academy is een online cursus die je leert hoe je geld verdient via YouTube. De cursus richt zich op beginners die nog geen ervaring hebben met YouTube en/of affiliate marketing. De cursus is opgebouwd uit verschillende modules waarin je stap voor stap leert hoe je een YouTube-kanaal opzet, hoe je video’s maakt en hoe je geld verdient met affiliate marketing.

Wie heeft de Cash Cow Academy gemaakt?

De Cash Cow Academy is gemaakt door Jelline Brands, een 22-jarige ondernemer uit Nederland. Ze is bekend van haar YouTube-kanaal waarop ze tips en tricks deelt over online ondernemen en geld verdienen via internet.

Is Jelline Brands betrouwbaar?

Dat vind ik altijd een moeilijke vraag. Of Jelline Brands betrouwbaar is kun je niet zomaar beantwoorden. Ze heeft een YouTube-kanaal met meer dan 27.000 abonnees en lijkt daarmee een redelijk grote naam in de online ondernemerswereld. Veel abonnees zegt echter weinig over de betrouwbaarheid van iemand.

Op het internet circuleren wat negatieve verhalen over haar en haar programma’s. Zo zijn er mensen die klagen over de kwaliteit van haar cursussen en de mate van ondersteuning die ze biedt. Het is zeker verstandig om zelf onderzoek te doen en verschillende reviews te lezen.

Voor wie is deze cursus geschikt?

De Cash Cow Academy is bedoeld voor beginners die nog geen ervaring hebben met YouTube en/of affiliate marketing. Als je al ervaring hebt met YouTube en/of affiliate marketing dan is deze cursus waarschijnlijk minder geschikt voor jou.

Wat kun je met de Cash Cow Academy bereiken?

Bij de Cash Cow Academy draait alles om geld verdienen met YouTube. Als je de cursus goed volgt en de tips en tricks toepast, is het mogelijk om een inkomen te genereren met je YouTube-kanaal. Het is wel belangrijk om te beseffen dat het opzetten van een succesvol YouTube-kanaal en het verdienen van geld met affiliate marketing tijd en inzet kost.

Geld verdienen met YouTube is zeker geen snel en makkelijk verdienmodel. De cursus kan dan ook geen garantie bieden dat je er veel geld mee verdient.

Inhoud van de cursus

De Cash Cow Academy is opgebouwd uit verschillende modules:

  1. In de introductiemodule legt Jelline Brands uit wat affiliate marketing is en hoe je geld kunt verdienen met YouTube.
  2. In de module over het bepalen van je niche leer je hoe je een niche kiest die bij jou past en waar vraag naar is.
  3. In de module over het opzetten van je YouTube-kanaal leer je hoe je een kanaal aanmaakt en instelt.
  4. In de module over het maken van video’s leer je hoe je goede video’s maakt die mensen willen kijken.
  5. In de module over affiliate marketing leer je hoe je producten promoot en geld verdient.
  6. In de module over geld verdienen met YouTube leer je hoe je geld binneharkt met advertenties op je video’s.

Wat de cursus kost

De Cash Cow Academy kost €297,-. Dit is een eenmalig bedrag waarmee je levenslang toegang krijgt tot de cursus. Het is mogelijk om je partner, een vriend(in) of collega toegang te geven tot de cursus. Dit is eigenlijk niet de bedoeling maar vanwege de levenslange toegang kun je iemand anders je inloggegevens geven. Of misschien wel doorverkopen.

Welke bonussen bij de Cash Cow Academy horen

Bij de Cash Cow Academy krijg je verschillende bonussen:

  • Gratis toegang tot de cursus Affiliate Marketing Mastery t.w.v. €147,-
  • Gratis toegang tot de cursus Money Mindset t.w.v. €97,-
  • Gratis toegang tot de besloten Facebook-groep van de Cash Cow Academy

Ik moet erbij vermelden dat een bonus altijd een lokkertje is om klanten aan te trekken. Die gratis extra dingen zitten gewoon bij de prijs ingecalculeerd.

Hoe het met garantie zit

De Cash Cow Academy biedt een 14-dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Dit betekent dat als je binnen 14 dagen na aankoop niet tevreden bent over de cursus, je je geld terug kunt krijgen. Dit geldt overigens voor alles wat je online bestelt, of het nu om een cursus of een spijkerbroek gaat. Bij online aankopen heb je een wettelijke bedenktermijn van 14 dagen.

Waarom je er niet voor zou moeten kiezen

Hoewel de Cash Cow Academy veelbelovend klinkt, zijn er ook redenen waarom je er niet voor zou moeten kiezen. Ten eerste de prijs van €297,-. Dit is een behoorlijk bedrag voor een online cursus, zeker als je bedenkt dat er ook gratis informatie en tutorials op internet te vinden zijn.

Ten tweede moet je weten dat het opzetten van een succesvol YouTube-kanaal en het verdienen van geld met affiliate marketing tijd en inzet kost. Het is geen snel en makkelijk verdienmodel, ook niet wanneer je een cursus volgt.

Daarnaast is het belangrijk om kritisch te blijven en zelf onderzoek te doen voordat je besluit om deze cursus aan te schaffen.

Conclusie Cash Cow Academy review

Al met al lijkt de Cash Cow Academy een goede optie voor mensen die een YouTube-kanaal willen opzetten en geïnteresseerd zijn in geld verdienen met affiliate marketing. De cursus is goed opgebouwd en biedt veel waardevolle informatie en praktische tips. Ook de bonussen zijn een mooie toevoeging en laten zien dat Jelline Brands haar cursisten graag verder helpt.

Wel is het belangrijk om kritisch te blijven. Kijk online naar reviews van andere cursisten. Bedenk of de investering van € 297 voor jou haalbaar is. Ik zou niet willen dat je jezelf in financiële problemen stort.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geldkip is niet verantwoordelijk voor beslissingen die je op basis van de inhoud van deze website maakt. En ik ben niet verantwoordelijk voor je natte pak wanneer je in de regen loopt.

Volg mij

Geldkip.nl is een initiatief van Bianca. Het is opgezet
om iedereen wegwijs te maken in de wereld van online geld verdienen. De affiliate linkjes binnen blogs leiden naar websites van adverteerders. Hier verdient Geldkip geld mee. Dat kost lezers niks.