Bijgewerkt: 28 maart 2023

Moet je hierin investeren?

Geld verdienen met crypto, je kan of je kan het niet. Crypto Masterclass van AllesOverCrypto is een online cursus die je leert hoe je geld verdient met cryptocurrency. Het is gemaakt door Derek Westra, Patrick Suiker en Madelon Vos. Deze drie zijn al jaren actief zijn in de cryptocurrency-industrie. Ze hebben een grote kennis opgebouwd.

Is de Crypto Masterclass het geld waard? In deze review ga ik dieper in op de inhoud van de cursus, de kwaliteit van het materiaal en de ervaring van andere gebruikers. Mijn review geeft je een beter idee van wat je kunt verwachten van de Crypto Masterclass.

Uitleg over de Crypto Masterclass

Stel je voor, een online cursus waarmee je leert hoe je investeert in cryptocurrency. Alsof er nog niet genoeg cursussen zijn. Blijkbaar niet want de Crypto Masterclass is er. Deze cursus richt zich vooral op beginners die weinig tot geen ervaring met cryptocurrency hebben.

De cursus biedt een stapsgewijze handleiding. Hij neemt je mee door alle aspecten van het beleggen in cryptocurrency.

De makers van de Crypto Masterclass

De Crypto Masterclass is ontwikkeld door AllesOverCrypto. Dit is een Nederlandse website met veel informatie rondom crypto. Je bent hem vast al eens surfend tegengekomen. Het bedrijf bestaat uit een team van experts. Deze hebben ruime ervaring in cryptocurrency en blockchain technologie.

Ik was een beetje sceptisch

Weet je, ik geloof niet zo in cursussen die jou leren hoe je moet beleggen. Het is veel beter om alles uit de praktijk te leren. Maar ja, tegenwoordig is het heel populair om een cursus te volgen. Dus heb ik deze cursus even streng onder de loep genomen.

AllesOverCrypto heeft als website een goede reputatie opgebouwd. Mijn verwachting is dat de cursus een net zo goede reputatie heeft. Wat mij direct opviel: de makers hebben 8 jaar ervaring met crypto. Acht jaar. Kom op hé. Ik zit er sinds 2013 in. Dat bracht mij vorig jaar op een idee: zal ik de Geldkip-cryptocursus lanceren? Het is er niet van gekomen maar wel een cursus over investeren en handelen (crypto, aandelen, opties, vastgoed en andere dingen om in te handelen).

Doelgroep van de Crypto Masterclass cursus

De Crypto Masterclass is geschikt voor beginners die willen beleggen in crypto. Wanneer je geen ervaring met het onderwerp hebt dan is het altijd aan te raden om informatie op te zoeken. Deze informatie vind je gratis online. Toch kan het handiger zijn (lees: voor luilakken) om een cursus te volgen.

Dus: de doelgroep van de cursus is beginners die interesse hebben in cryptocurrency.

Wat je allemaal leert

Cryptocurrency begrijpen en veilig en winstgevend investeren. Dat is wat je allemaal in deze cursus leert. Het gaat dieper in op de verschillende aspecten van cryptocurrency, blockchaintechnologie en het beheren van je portfolio.

Inhoud van de Crypto Masterclass

De cursus bestaat uit meerdere modules die zijn opgebouwd volgens een stapsgewijze methode. Je leert onder andere:

  • De basisprincipes van cryptovaluta’s
  • Een succesvolle strategie opzetten
  • Succesvol van start te gaan
  • Bitcoin en andere cryptomunten kopen
  • Geld verdienen op de cryptomarkt
  • Verborgen parels onder de cryptomunten herkennen

 De cursus laat je zien hoe je profiteert van de volatiliteit van de cryptovalutamarkt. En ook hoe je risico’s minimaliseert. Daarnaast leer je hoe je analyseert welke cryptovaluta’s het beste zijn om in te investeren. En hoe je jouw investeringsportefeuille samenstelt.

De duur van de cursus

Je volgt de Crypto Masterclass op je eigen tempo. Je hebt onbeperkte toegang tot de cursus en bekijkt deze wanneer het jou uitkomt. Of je er nu 3 maanden of 3 jaar over doet: het maakt niet uit.

Prijs van deze training

Vroeger moest je 1997 euro voor deze cursus betalen. Blijkbaar sloeg dat niet zo aan. Tegenwoordig volg je deze cursus voor 823 euro. Waarbij je het ook nog eens via het STAP-budget vergoed krijgt. Overigens een slechte zaak, ze zouden cryptocursussen niet aan het STAP-budget moeten koppelen. Maar dat is een andere zaak.

Ik weet niet of het budget in de toekomst ook nog zo blijft maar ik zou zeggen: alles wat gratis is moet je direct pakken. Anders ben je geen geldkip.

Alle extraatjes

Naast de cursus zelf krijg je er ook nog wat e-boeken bij. Heb je toch weer wat te lezen. Die boeken krijg je gratis bij de cursus. Hoor je dat? GRATIS! Het is dat ik meer ervaring dan de makers heb, anders zou ik de cursus nog gaan volgen ook. Of eigenlijk niet want ik vind hem nog steeds aan de prijzige kant.

Garantie

Je krijgt een 30 dagen niet-goed-geld terug garantie. Ben je ontevreden dan krijg je je geld terug. Gegarandeerd.

Kan ik de Crypto Masterclass aanbevelen?

Op veel websites kom je alleen maar positieve reviews tegen. Omdat die websites je een dure cursus willen verkopen. Maar ja ik verdien er niks aan. Dus waarom zou ik dan lovend zijn?

Oké, ik geef toe dat de cursus best interessant is. Voor beginners een aanrader. De cursus is goed gestructureerd en biedt veel waardevolle informatie. Bovendien is het fijn dat je op eigen tempo kunt leren en dat je er van alles bijkrijgt.

Nadeel is dat het aan 1-op1 begeleiding ontbreekt. Hierdoor raak je al snel de motivatie kwijt. Tenzij je een diehard bent. Hoewel de cursus je van alles over crypto leert, geeft het geen garantie op succes. Ik heb van wat mensen gehoord dat ze deze dure cursus volgde en tijdens het investeren in crypto veel geld zijn kwijtgeraakt. Op zich wel logisch want als de cursus goed zou werken dan zouden de makers nu zelf multimiljonair zijn. Maar dat zijn ze niet!

Al met al is de Crypto Masterclass een redelijk goede keuze voor beginners.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geldkip is niet verantwoordelijk voor beslissingen die je op basis van de inhoud van deze website maakt. En ik ben niet verantwoordelijk voor je natte pak wanneer je in de regen loopt.

Volg mij

Geldkip.nl is een initiatief van Bianca. Het is opgezet
om iedereen wegwijs te maken in de wereld van online geld verdienen. De affiliate linkjes binnen blogs leiden naar websites van adverteerders. Hier verdient Geldkip geld mee. Dat kost lezers niks.