Apple heeft in 2019 de iPhone 11, de 11 Pro en 11 Pro Max uitgebracht. Wat kost de iPhone 11 of een van de andere modellen? Surprise: ze zijn duurder dan de modellen uit 2018. Hiermee lijken iPhones steeds prijziger te worden. Bekijk de prijzen en hoe je zo voordelig mogelijk aan de iPhone 11 (Pro/ Max) komt.

Over de iPhone 11-modellen

Apple heeft 3 iPhone’s 11 uitgebracht, die de opvolger zijn van de iPhone Xr, Xs en Xs Max uit 2018. Je kunt ze dan ook goed met elkaar vergelijken. De iPhone 11 mag je als directe opvolger van de iPhone XR zien. Wat is er nieuw? De behuizing is meer waterdicht (IP68), de processor is beter én sneller en de hoofdcamera is verbeterd (dual in plaats van enkel).

De iPhone 11 Pro kun je het best met de iPhone Xs vergelijken. Ook hier een aantal verbeteringen: betere processor en tripple hoofdcamera ipv dual camera.

Dan de iPhone 11 Pro Max; vergelijk hem maar met de iPhone Xs Max. Nieuw zijn natuurlijk (alweer) de processor en de triple hoofdcamera (iPhone Xs Max heeft een dual hoofdcamera). De accu’s zijn bij alle 11-modellen ook wat groter. Opvallend is dat Apple de schermgroottes in deze serie hetzelfde heeft gehouden (ten opzichte van de 2018-serie).

Prijs iPhone 11: overzicht

De prijs van de iPhone 11 (Pro en Pro Max) ligt hoger dan de iPhone Xr en Xs-modellen. Gemiddeld betaal je €100 tot €150 meer. Wat de nieuwste iPhone kost, hangt ook van de opslagruimte (intern geheugen ) af.  Hieronder de prijzen iPhone 11:

  • iPhone 11: €809 – €979
  • iPhone 11 Pro: €1159 – €1329
  • iPhone 11 Pro Max: €1259 – €1429

Dit zijn gemiddelde prijzen, die per aanbieder iets kunnen afwijken.


iPhone 11 goedkoper dan 11 Pro Max

Het zal je vast wel zijn opgevallen: de iPhone 11 is goedkoper dan de iPhone 11 Pro Max. De 11 Pro zit hier mooi tussenin. Wil je weten waarom de iPhone 11 goedkoper is? Ik ook, daarom heb ik deze twee met elkaar vergeleken. Dit is het grootste verschil:

  • De iPhone 11 Pro Max is groter (6,4 inch scherm ten opzichte van 6,1 inch)
  • Hogere pixeldichtheid, wat een betere kleurweergave met details betekent
  • Hogere helderheid in direct zonlicht
  • Triple hoofdcamera (iPhone 11 heeft een dual camera)
  • 2x optische zoom
  • Accu gaat langer mee

Deze specificaties maken de 11 Pro Max duurder.

Goedkoop – hoe kan ik korting krijgen?

Ik persoonlijk vind 1000 euro of meer best wel veel, al helemaal voor een smartphone. Waar is de tijd dat dit ding bedoeld was om te bellen of een sms te versturen? Toegeven: met deze Apple smartphone heb je een mini computer op zak, waar je werkelijk alles mee kunt. Zo kan de desktop pc of laptop misschien ook wel de deur uit.

Toch blijft het prijzig. Daarom keek ik of je de iPhone 11 goedkoop kan krijgen oftewel met korting. Want tja, je bent geen GeldKip wanneer je niet voor kortingen gaat.

In 2019 zijn de 11-modellen nog helemaal nieuw en een hype. Hierdoor krijg je niet zomaar korting. Ook een iPhone 11 kortingscode is niet te vinden, hoewel je altijd een beetje moet uitkijken met dit soort kortingscodes. Toch is er wel een manier om er goedkoper aan te komen: een iPhone 11 met abonnement. Bekijk wat dit aan besparing oplevert.

Smartphone inclusief abonnement: de besparing

Ben je (toevallig) toe aan een nieuw telefoonabonnement, dan is dit dé oplossing om goedkoop de iPhone 11 (ook Pro of Pro Max) te kopen. Providers geven namelijk korting wanneer je dit met een nieuwe smartphone combineert.  Natuurlijk heb ik ook dit vergeleken. Als eerste met de iPhone 11, waarbij een model met 64GB ongeveer €809 kost (los toestel). Neem je deze in combinatie met een abonnement, dan betaal je voor het toestel €744 (T-Mobile) of €760 (Ben). Je ziet: dit is een korting die oploopt tot 8%.

Deze korting geldt ook voor de 11 Pro en de 11 Pro Max. Het is wel belangrijk om providers goed met elkaar te vergelijken, want dit kan best wat schelen. Bekijk ook goed of het abonnement wel bij je past.

Telefoonabonnement en BKR registratie.

Bij een abo met smartphone moet ik wél een kanttekening plaatsen. De iPhone 11 prijs mag dan lager zijn, je gaat wel een lening aan. Dit komt omdat je het toestel in maandelijkse termijnen terugbetaald. Is deze lening groter dan €250? Dan krijg je een BKR registratie. Nu hoef je nog niet direct in paniek te raken, want het gaat hier om een positieve BKR registratie. Zolang jij de provider elke maand netjes betaalt, is er niets aan de hand.

Houd er wel rekening mee dat deze verkapte lening van invloed kan zijn op de hoogte van je hypotheek of een nieuwe lening. Mogelijk kun je minder lenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geldkip is niet verantwoordelijk voor beslissingen die je op basis van de inhoud van deze website maakt. En ik ben niet verantwoordelijk voor je natte pak wanneer je in de regen loopt.

Volg mij

Geldkip.nl is een initiatief van Bianca. Het is opgezet
om iedereen wegwijs te maken in de wereld van online geld verdienen. De affiliate linkjes binnen blogs leiden naar websites van adverteerders. Hier verdient Geldkip geld mee. Dat kost lezers niks.