Boost je inkomsten vanuit je eigen woning

Iedereen kan een succesvolle thuisverkoper worden. Je moet alleen weten hoe je dit op de juiste manier aangepast. En dat is nu net het probleem want ruim de helft van de webshopeigenaren komt niet boven een jaaromzet van € 10.000 uit. Ben jij degene die het anders aan gaat pakken? In deze blog laat ik je zien welke producten goed vanuit huis verkopen.

Kookboeken en culinaire accessoires

We leggen steeds meer de focus op gezond eten maar ook op duurzame producten. Vanuit huis verkoop je kookboeken als een gek. Richt je vooral op kookboeken met bijzondere en duurzame recepten. Hiermee scoor je altijd. Verder kun je aan culinaire accessoires denken. Natuurlijk kun je dit soort producten inkopen maar het is ook makkelijk zelf te maken.

Sportartikelen

Oké, sportartikelen vanuit huis verkopen is mogelijk maar je moet wel rekening houden met de opslag van voorraad. Tenzij je voor dropshipping kiest want dan heb je helemaal geen voorraad om aan te leggen en te onderhouden.

Sportartikelen verkoopt al kijkt goed denk hierbij aan hometrainers en fitnessapparatuur. Bedenkt dat steeds meer mensen thuiswerken ze hebben ook thuis behoefte aan wat beweging.

Handgemaakte meubels

Wil je geen producten inkopen of middels dropshipping verkopen? Wanneer je creatief en handig bent dan kun je handgemaakte meubels verkopen. Je moet dus wel even zelf met gereedschap en materialen aan de slag. Een andere optie is om een freelancer meubelmaker het werk uit te laten voeren waarbij jij de verkoop op je neemt. Jullie delen de winst middels een bepaalde verhouding.

Zelfgekweekte groenten en fruit

Heb je een moestuin? Hartstikke mooi want hiermee kun je geld verdienen. Verkoop je zelfgekweekte groenten en fruit. Misschien ook zelfgekweekte bloemen of tuinplanten. Het is niet dat je hier rijk van wordt maar het levert zeker wat op.

Kunstwerken

Misschien ben je zelf een kunstenaar of ken je iemand in je omgeving. De verkoop van kunstwerken is een hele uitdaging. Dit komt omdat de markt hiervoor niet zo groot is. Maar de winstmarges zijn dat wel.

Ik geef het toe: ik heb kunstenaars gezien die er nauwelijks iets mee verdienden. Ze deden er maanden over om een enkel schilderij te verkopen. Maar ik heb ook kunstenaars ontmoet die duizenden euro’s per maand verdienen. Gewoon door hun kunstwerken (of die van iemand anders) vanuit huis te verkopen.

Een online coachingprogramma

Iedereen heeft ontzettend veel kennis en ervaring binnen een bepaald vakgebied of over een onderwerp. Deel deze kennis met anderen. Dit doe je door andere mensen te coachen. Bijvoorbeeld op het gebied van afvallen, sporten, ondernemen, muziek maken of iets anders.

Je maakt online trainingen en verkoopt deze. Gewoon vanuit huis, je hebt alleen een computer en software nodig. Maar je kunt ook directe online coaching geven. Je verkoopt dan geen producten maar diensten.

Vintage kleding en accessoires

Is het je opgevallen dat vintage het helemaal is? Mensen vinden het leuk om kleding uit vroegere tijden te dragen. Bijvoorbeeld uit de jaren 70 of de jaren 80. Maar soms ook van nog eerder, bijvoorbeeld de jaren 50.

Struin online marktplaatsen af. Hier vind je vintagekleding. Vaak uit inboedelverkopen. Was de kleding en herstel eventueel beschadigingen. Maak er mooie foto’s van en verkoop het online. Bijvoorbeeld op een platform of via je webshop. Vergeet niet bijbehorende accessoires te verkopen.

Boeken en educatieve materialen

Misschien heb je nog een hoop leesboeken en studiemateriaal op zolder of een studeerkamer liggen. Bied dit als eerste te koop aan. Vervolgens ga je op zoek naar populaire boeken of educatieve materialen. Nieuw of tweedehands, bepaal vooraf je strategie.

Het voordeel van boeken en educatieve materialen is dat ze niet zoveel ruimte in beslag nemen. Wanneer je deze producten inkoopt kun je ze op een leegstaande slaapkamer opslaan. Je hoeft dus niet eens een magazijn te huren. Zorg dat je boek een altijd op een veilige manier bewaart. Wees bedacht op papiervisjes want die kunnen de boeken aantasten.

Elektronica accessoires

Wat verkoopt goed vanuit huis? Dat zijn elektronica accessoires. Denk hierbij aan draadloze oordopjes, opladers, kabels en smartphonehoesjes. Dit soort producten verkoopt ontzettend goed. Bovendien gaat het altijd om kleine accessoires die je makkelijk opslaat. Ideaal wanneer je niet zoveel ruimte voor je webshopvoorraad hebt. En toch veel wil verdienen, want dat kan hiermee echt.

Het enige waar je rekening mee moet houden is de hevige concurrentie op de markt. Er zijn tegenwoordig ontzettend veel webshops die elektronica-accessoires verkopen. Zorg dus dat je met je webshop opvalt.

Handgemaakt speelgoed

Speelgoed doet het altijd goed, maar wanneer dit handgemaakt is dan verkoop je iets unieks. Want van handgemaakte producten zijn er niet zoveel van dezelfde items. Bovendien kun je handgemaakt speelgoed geheel op het kind of de koper afstemmen. Bijvoorbeeld door kleuren of materialen aan de wensen van de koper aan te passen.

Bij speelgoed is het belangrijk dat dit veilig is, al helemaal wanneer het voor kleine kinderen bedoeld is. Kleine onderdelen mogen niet zomaar loslaten.

Fotoprints of fotoposters

Maak jij de meest geweldige foto’s? Selecteer de mooiste en maak hier posters van. Of misschien wel cadeauartikelen zoals een muismat of een bedrukt T-shirt. Verkoop je producten via je webshop, social media of een speciaal platform.

Handgemaakte kaarten en uitnodigingen

Iedereen kan online zijn kaartenontwerp hebben. Maar het is veel mooier om handgemaakte kaarten of uitnodigingen te versturen. Wanneer je creatief bent is dit ideaal om vanuit huis te verkopen. Je maakt de kaarten op bestelling of je zorgt voor een voorraadje.

Ben je niet zo creatief maar vind je het wel een goed idee om handgemaakte kaarten te verkopen? Werk samen met een aantal creatievelingen. Meestal kom je via social media met dit soort mensen in contact.

Zelfgemaakte kaarsen en geurproducten

Zie je het niet zitten om een grote webshop te starten? Geen probleem, je kunt producten vanuit huis verkopen zonder dat je direct een webshop hebt. Dit kan bijvoorbeeld met de verkoop van zelfgemaakte kaarsen en geurproducten.

Hartstikke leuk want zelfgemaakte kaarsen hebben altijd een unieke vorm. Bovendien zijn zelfgemaakte geurproducten vaak bijzonder. Geurtjes die je nergens anders tegenkomt, dat wil toch iedereen? Denk dus over dit soort producten na wanneer je een keuze moet maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geldkip is niet verantwoordelijk voor beslissingen die je op basis van de inhoud van deze website maakt. En ik ben niet verantwoordelijk voor je natte pak wanneer je in de regen loopt.

Volg mij

Geldkip.nl is een initiatief van Bianca. Het is opgezet
om iedereen wegwijs te maken in de wereld van online geld verdienen. De affiliate linkjes binnen blogs leiden naar websites van adverteerders. Hier verdient Geldkip geld mee. Dat kost lezers niks.