Bijgewerkt: 27 maart 2023

Schrok je van de iPhone 11 Pro Max, die meer dan €1200 moet kosten? Er zijn nog veel duurdere smartphones verkrijgbaar. De meest exclusieve smartphones zijn verkrijgbaar vanaf €10.000. Het allerduurste toestel kost ruim 11 miljoen euro. Benieuwd welke dat is en of jij hier ook aan kunt komen? We nemen je mee naar de top 5 duurste smartphones wereldwijd.

5. Vertu signature cobra

Een exclusieve smartphone die versierd is met een cobra, belegd met de mooiste edelstenen zoals diamanten, parels en smaragden. Het toestel zelf is vrij simpel en beschikt over slechts 1 MB geheugenopslag. Het heeft verder een 2,0 inch display met een schermresolutie van 240 x 320 pixels. Dit toestel is in India verkrijgbaar tegen een prijs van €253.000.

4. Gold Vish Le Million

De naam van dit toestel heeft niks te maken met een goudvis maar is de merknaam. Deze telefoon valt op dankzij de buigende boven- en onderkant. De 18-karaats witgouden behuizing en 120 kleine diamantjes maken het helemaal af. In 2007 stond dit mobieltje in het Guinness Book of Records als de duurste ter wereld. Voor een prijs van €1.063.000 is hij voor jou.

3. Diamond crypto

De Diamond crypto smartphone is ontworpen om gezien te worden. Dankzij de krachtige coderingstechnologie biedt dit toestel extra veiligheid, geschikt voor overheidsfunctionarissen (of duistere zaakjes). Deze telefoon is leverbaar in wit en rozegoud en mooi belegd met 50 diamanten. Hier horen ook 10 blauwe diamanten bij. Net als de nummer vier van duurste smartphones ter wereld moet ook dit toestel ruim €1.063.000 euro kosten.

2. Goldstriker iPhone 3GS suprême

De nummer twee van duurste smartphones ter wereld is de Goldstriker iPhone 3GS Suprême. Een zeer zeldzame smartphone: hier is slechts één exemplaar van gemaakt. Met een behuizing van 22 karaat goud, 136 diamanten en een zeldzame 7.1-karaats diamant valt de prijs van 2,6 miljoenen euro wel mee.

1. Stuart Hughes iPhone 5 Black Diamond

We zijn alweer toegekomen aan de aller duurste smartphone ter wereld. Ga er maar voor zitten, want dit toestel kost ruim 11 miljoen euro. Deze smartphone is eigendom van een Chinese zakenman en ontworpen door Stewart Helix. Dit verklaart gelijk de naam van het toestel. De zijkanten en het Apple logo zijn bezet met 653 witte diamanten. Op de navigatietoets bevindt zich een zwarte diamant, afkomstig uit een erfenis die de Chinese zakenman verkreeg. Zo is zijn erfenis zeker vereeuwigd. We zijn benieuwd of de zakenman hier ook mee belt of dat de smartphone veilig is opgeborgen.

Alternatieven voor de duurste smartphone

Heb je al onder je matras gekeken of je een van deze mobiele telefoons kan aanschaffen? We gaan er maar even vanuit dat je dit geld niet tot je beschikking hebt. Daarom hebben we een selectie gemaakt van de duurste normale smartphones die in Nederland verkrijgbaar zijn.

1. Rough Pro EX-SM 14A

Een robuuste smartphone waar je echt wat aan hebt, ook in ruwe werkomstandigheden. Het toestel heeft een scherm van 4,5 inch en een 18mp camera. Het kan tot een diepte van 1,2 meter dure op 40 minuten onder water blijven werken. Hij kan krachtige schokken weerstaan en is hiermee het ideale Outdoor merk toestel. De Rough Pro draait op het Android besturingssysteem en wordt aangedreven door een krachtige quad-core processor. Dit toestel kost gemiddeld €1869.

2. Apple iPhone 11 Pro Max – 512GB

Iets minder duur is de iPhone 11 Pro Max met 512 GB opslagruimte. Met de nieuwste Apple A13 chipset processor en 3969 mAh batterij kun je rekenen op een langdurige power. De triple hoofdcamera maakt de mooiste foto’s. Het toestel heeft een scherm van 6,5 inch. Het Super Retina XDR OLED scherm biedt een resolutie van 1242 x 2688 pixels. Deze smartphone draait op iOS 13 en is verkrijgbaar voor ongeveer €1659.

3. Apple iPhone Xs Max – 512GB

Als laatste de iPhone Xs Max met een opslagruimte van 512 GB. Het toestel heeft een schermgrootte van 6,5 inch. Er is gekozen voor een Super Retina OLED-scherm met een resolutie van 1242 x 2688 pixels. Aan de achterzijde vinden we een 12mp en 12mp dual camera. Het toestel draait op iOS 12 en is verkrijgbaar voor ongeveer €1612 (in de kleur goud).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geldkip is niet verantwoordelijk voor beslissingen die je op basis van de inhoud van deze website maakt. En ik ben niet verantwoordelijk voor je natte pak wanneer je in de regen loopt.

Volg mij

Geldkip.nl is een initiatief van Bianca. Het is opgezet
om iedereen wegwijs te maken in de wereld van online geld verdienen. De affiliate linkjes binnen blogs leiden naar websites van adverteerders. Hier verdient Geldkip geld mee. Dat kost lezers niks.