,

Bijgewerkt: 27 maart 2023

Wil je contact leggen met rijke mensen? Dan is het handig wanneer je een telefoonnummer of e-mailadres hebt. Ik ben op zoek gegaan naar e-mailadressen van de rijkste mensen van Nederland.

Wanneer ben je rijk?

Je kunt jezelf rijk noemen, maar wanneer ben je financieel echt rijk? Rijke mensen verdienen in ieder geval meer dan €100.000 per jaar. Of ze hebben een vermogen dat groter is dan € 750.000. Hebben de bezittingen een waarde vanaf 1 miljoen euro, dan kan de rijke stinkerd zich miljonair noemen. Nederland telt ongeveer 114.000 miljonairs (2021). In Nederland zijn iets meer dan 30 miljardairs te vinden. Die mogen zich rijker dan rijk noemen!

Contact opnemen met een miljonair/ miljardair

Waarom zou je in godsnaam met een rijk persoon contact willen opnemen? Nou, daar kunnen best verschillende redenen voor zijn:

  • Inzameling voor een goed doel
  • (Financiële) hulp vragen
  • Aandacht voor een belangrijk onderwerp
  • Investeerder voor je bedrijf (of idee) zoeken

Misschien wil je gewoon eens met een rijk iemand praten. Ontdekken hoe deze persoon zo rijk is geworden en natuurlijk rijk weet te blijven.

Rijkste Nederlanders volgens Quote 500

De Quote 500 is een lijst van de 500 rijkste Nederlanders. Deze lijst wordt jaarlijks samengesteld door het bekende zakenblad Quote. Wil je contact opnemen met een rijk persoon, dan is het in ieder geval handig om de Quote 500 te bekijken. In dit overzicht vind je de namen van alle Nederlandse miljonairs. Maar ja, dan heb je natuurlijk nog geen contactgegevens. Hier ben ik heel hard naar op zoek gegaan.

E-mailadressen van rijke mensen

Het is niet gemakkelijk om aan e-mailadressen van rijke mensen te komen. Eigenlijk wel logisch. Als ik miljonair was, zou ik het niet prettig vinden om een bombardement aan e-mailtjes te ontvangen. De meeste miljonairs houden hun e-mailadres dan ook angstvallig verborgen. Dit geldt ook voor hun telefoonnummer. Gelukkig zijn ze vaak wel via social media bereikbaar. Goed zoeken op LinkedIn, Twitter of andere kanalen. De naam op het social media kanaal intypen en de persoon in kwestie rolt zo de zoekresultaten binnen.

Let wel op: sommige accounts kunnen nep zijn. Facebook en Twitter verifiëren accounts van belangrijke personen. Je ziet er dan een vinkje bijstaan. Staat er niks, dan is de kans aanwezig dat het account nep is.

Je zult er, net als ik, snel achter komen dat niet iedereen op social media vindbaar is. Je kunt het natuurlijk via het bedrijf van de rijke stinkerd proberen. Je hebt dan contact met de secretaresse of misschien wel met de toiletjuffrouw, die jouw e-mailtje waarschijnlijk toch nooit doorstuurt. Geen e-mailadressen van rijke mensen kunnen vinden? Op naar plan B.

Dit is plan B: rijke mensen opzoeken

Naast hard werken hebben rijke mensen nóg een bezigheid: ontspannen. Nederland heeft een aantal clubs en restaurants waar rijke mensen zich vaak verzamelen. Dit zijn de volgende uitgaansgelegenheden:

  • Players in Amsterdam
  • The Harbour Club in Amsterdam, Rotterdam of Den Haag
  • Momo, ook in Amsterdam
  • Maxime in Den Haag
  • Beluga NXT Door in Maastricht
  • Palladium te Amsterdam

Kleed je mooi aan en bezoek een van deze adressen. Grote kans dat je een bekende voetballer, vermogende makelaar of aanstormende miljonair tegenkomt. Liefdadigheidsevenementen doen het ook altijd goed. Hier komen de vermogende mensen met een hartje van goud. Waar je ook een rijk iemand tegenkomt, je moet er wel je best voor doen om het e-mailadres in handen te krijgen.

Laat het mij weten

Is het jou gelukt om een e-mailadres van een rijk iemand te vinden? Je mag het hier niet publiceren, dat zou niet netjes zijn. Maar je mag mij wel laten weten of er iets uit jullie contact is gekomen. Ben je al op weg om een echte GeldKip te worden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geldkip is niet verantwoordelijk voor beslissingen die je op basis van de inhoud van deze website maakt. En ik ben niet verantwoordelijk voor je natte pak wanneer je in de regen loopt.

Volg mij

Geldkip.nl is een initiatief van Bianca. Het is opgezet
om iedereen wegwijs te maken in de wereld van online geld verdienen. De affiliate linkjes binnen blogs leiden naar websites van adverteerders. Hier verdient Geldkip geld mee. Dat kost lezers niks.