Elke dag 10 euro verdienen: dat kan jij ook!

Stel je eens voor: elke dag €10 verdienen. In één maand tijd heb jij €300 extra. Dat komt bovenop je loon (of uitkering). Hoe verdien je dagelijks 10 euro? Ik laat je een aantal methoden zien waarmee dit zeker moet lukken. Zonder beloftes dat je er stinkend rijk mee wordt, dat is wel zo eerlijk.

Hét moment om in te stappen? Kies je platform.


Geld verdienen naast je (vaste) baan

Er zijn verschillende foefjes om naast je vaste baan extra geld te verdienen. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je dit op een legale manier doet. Tja, met welk klusje verdien je €10 per dag? Op deze vraag geef ik antwoord.

Waarom extra geld verdienen? Handig voor het (versneld) aflossen van hypotheek of schulden. Je kunt het ook sparen of hier leuke dingen mee doen (shoppen of uitstapjes). Genoeg redenen om elke dag wat bij te willen verdienen.

Elke dag 10 euro verdienen: 5 methoden

Ik laat je 5 methoden zien waar mee je €10 per dag verdient. Geldkip.nl garandeert niet dat je ook echt zoveel verdient, zoals andere websites wel beweren. Hoeveel je verdient hangt namelijk van jouw inzet af.

1. Bloggen

De meest populaire en leuke manier om dagelijks €10 te verdienen, is bloggen. Start een website en schrijf over alles wat jou bezighoudt. Probeer je hierbij op één of twee onderwerpen te richten. Bijvoorbeeld mode en beauty, geld, uitgaan of muziek. Hoe verdien je geld met bloggen? Door affiliatielinks op je blog te plaatsen. Linkpizza is mooi om mee te beginnen. Je kunt ook advertentieruimte verkopen of je aanbieden als influencer. Het is in het begin even doorwerken, Maar je trekt al snel meer dan 5000 bezoekers per maand. Op dat moment kun je rekenen op dagelijkse inkomsten van €10 of meer.

2. Oppassen/ hulp in de huishouding

Werk of studeer je niet fulltime en heb je dagelijks wat uurtjes over? Ga oppassen of bied je aan als hulp in de huishouding. Per uur levert dit tussen de €5 en €15 op. Het kost je slechts één – twee uurtjes per dag. Waar vind je werk? Kijk eens op websites als Marktplaats of Facebook rond. Zorg wel dat het bij jou in de buurt is, anders ben je alsnog teveel tijd kwijt.

3. Handelen in (tweedehands) spullen

Het klinkt ouderwets en dat is het ook, maar het is nog steeds populair: handelen in spullen. Jij koopt spotgoedkoop in en verkoopt dit duurder door. Denk maar eens aan AliExpress producten doorverkopen, maar ook in tweedehands spulletjes handelen. Vooral op Facebook en Marktplaats worden er heel wat spullen gratis aangeboden. Haal de beste spulletjes op en verkoop deze door. Een beetje handelaar verdient hier meer dan €10 per dag aan.

4. Boodschappen doen/ doorverkopen

Wie fulltime werkt komt waarschijnlijk tijd tekort. Lukt het je niet om extra inkomsten te creëren? Kijk eens naar de mogelijkheden op je werk. Gebruik je pauze nuttig en doe boodschappen voor je collega’s. Je kunt natuurlijk ook lekkere snacks van thuis meenemen en deze duurder doorverkopen. Vooral handig wanneer je in een groot bedrijf werkt. Ook na werktijd kun je geld verdienen met boodschappen doen, bijvoorbeeld voor de (bejaarde) buurvrouw of je kennis die met een gebroken been thuis zit. Voor al dat gesjouw mag je best wat vragen.

5. Beleggen/ traden

Je voelde hem vast al aankomen, maar daar is die dan: beleggen of traden. Dat doe je het gemakkelijkste met cryptomunten. OOk vastgoed is erg populair.

Investeren doe je met geld dat je kunt missen, ook wanneer je eventueel alles zou verliezen. Vooral cryptomunten vormen wel een risico. Spreid je beleggingen en investeer in verschillende zaken.

Een goed en zekerder alternatief is Fast Invest, waarbij je in consumentenleningen investeert. Dit levert je een rente tot 14% op.

Ga naar Fast Invest

Wanneer een website jou €10 per dag garandeert…

Klik dan maar snel weg. Niemand kan dit namelijk garanderen. Ik kan beloven dat je dagelijks een tientje verdient met je blog. Wanneer jij echter geen affiliatielinks plaatst of geen nieuwe blog schrijft, gebeurt er op jouw website helemaal niets! Je ontvangt dus enkel de tips waarmee jij aan de slag gaat.

Heb je even snel geld nodig? Misschien is een minilening iets voor jou. Je leent tussen de €50 en €1500 en betaalt dit in 30 tot 60 dagen terug. Bij (even niet beschikbaar) zie je precies hoeveel je terugbetaalt. Als voorbeeld: €400 lenen en €404.32 terugbetalen (peildatum juni 2019). Goh, die minileningen had je vroeger niet!


GeldKip is een blogger van midden 40. Eigen huis met zonnepanelen (heel milievriendelijk), gezin, bedrijfje én een hond. Droomt van rijkdom en zoekt naar duizend manieren om dat te bereiken. Al die tips en ideeën komen in de blogs tot leven. ✍️Schrijven kost tijd en geld. Daarom staan er in de artikelen soms affiliate linkjes die naar een product of dienst verwijzen. Hiervoor ontvangt GeldKip een vergoeding, waar niet jij maar de adverteerder voor betaalt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *