Het onderwerp kwam al in de Netflixserie Orange Is The New Black voorbij: gedragen ondergoed verkopen. Is dit een lucratieve handel en wat levert het op? Stap in de (verboden) wereld van de ondergoed fetisj.

Je vuile was is geld waard

Nooit meer de was doen maar gewoon verkopen en er geld voor vangen: hoe gemakkelijk wil je het hebben? Er zijn genoeg mannen die (grof) geld voor gedragen ondergoed betalen. Mooie verhalen over €1000 of meer per slipje hoef je niet te geloven, maar toch levert het wat op.

Waarom zou iemand jouw gedragen slipjes of boxershorts willen kopen? Dit heet een fetisj/ fetish: een voorliefde of seksuele belangstelling voor een voorwerp. In dit geval gedragen ondergoed. Het kan overigens ook om gedragen bh’s, sokken of T-shirts gaan. Zolang het maar een ‘vrouwelijke’ geur heeft. Hoewel er ook mensen zijn die mannelijk ondergoed willen hebben.

Marktplaatsen voor gedragen ondergoed

Voordat je met je ondergoed langs de deuren gaat: je kunt het ook online kwijt. Zo hoef je de buurman er niet meer lastig te vallen. Veel meisjes of vrouwen verkopen hun slipjes via sites als Marktplaats of Verkopen.net. Je komt de aanbiedingen ook op Twitter tegen, vaak met de hashtag #slipjes. Of je meld je aan bij een speciale (besloten) facebookgroep. Er zijn tegenwoordig zelfs speciale platformen waar kopers en verkopers elkaar vinden.

Anonimiteit en veiligheid

Online verkopen heeft nog een voordeel: je blijft anoniem. Tenminste, zolang je voor een schuilnaam kiest. Plaats nooit je echte naam of adresgegevens, dit kan nare gevolgen hebben. Je zult niet de eerste zijn die met opdringerige types te maken krijgt. Voordat je het weet staan ze aan je deur of erger nog: op je werk. Om onder toeziend oog van je werkgever naar je gedragen slipjes te vragen.

Ben je jonger dan 18 jaar? Dan mag je alleen iets verkopen met toestemming van je ouders. De kans dat pa of ma hier toestemming voor geeft, is uiteraard heel erg klein. Ga nog maar even lekker buiten spelen en kom hier later terug ?

Wat levert het op?

Gedragen slipjes verkopen en rijk worden: een droom of werkelijkheid? Natuurlijk wil je weten wat het oplevert. Hiervoor ben ik in de wereld van het ondergoed fetisj gedoken. De prijzen variëren heel erg. Op Marktplaats worden bedragen tussen de €12,50 en €35 gevraagd. Hierbij lijkt €12,50 toch wel echt de minimumprijs. Deze zelfde bedragen kom je op de website Verkopen.net tegen.

In het buitenland is vooral de website ‘Pantydeal’ erg populair. Dit heeft een aantal voor- en nadelen. Je verkoopt via een platform en blijft volledig anoniem. Je bent verzekerd van betaling. Aan de andere kant ontvangt pantydeal een commissie. Kopers moeten een (betaald) account aanmaken. Niet iedereen wil dat, waardoor je mogelijk wat kopers misloopt. Als Nederlander (of Europeaan) is het niet echt handig om via pantydeal te verkopen. Ook niet vanwege verzending.

Wanneer is je slipje €1000 of meer waard?

Hoor jij ook verhalen over slipjes die meer dan €1000 waard zijn? Vergeet het maar, dit komt zelden voor. Of je moet de onderbroek van Jennifer Lopez verkopen. Die zal vast wel meer waard zijn dan €1000.

Je eigen website met gedragen ondergoed

Zie je de verkoop van gedragen ondergoed wel zitten? Misschien is het een idee om je eigen website op te starten. Wil je anoniem blijven, voorkom dan dat anderen je naam of adres achterhalen. Bij het registreren van een domeinnaam ben je verplicht om je volledige adresgegevens door te geven. In de praktijk doet meer dan de helft dit niet!

Maak je website zo aantrekkelijk mogelijk. Uiteraard met mooie foto’s, maar ook met een omschrijving van wie jij bent. Nou ja, een verzonnen profiel mag ook. Officieel moet je op je website vermelden dat het om een verzonnen profiel gaat. Helemaal onderaan, in piepkleine lettertjes en een onleesbaar lettertype. Ofzo.

Je kunt slipjes op bestelling dragen of deze in je webshop of op je website direct aanbieden. Ben je nog niet zo bekend met de verkoop van je ondergoed? Verken dan eerst de markt. Geef aan dat je ondergoed op bestelling draagt of probeer eerst eens één of twee stuks te verkopen.

Ondergoed, bh, sokken: wat verkoopt het best?

De grootste vraag gaat naar onderbroekjes of slipjes uit. Hierna volgen de bh’s en als laatste de sokken. Sommige vrouwen of meiden bieden een complete set bestaande uit onderbroek en beha. Je zult al snel merken dat mannen vooral interesse hebben in de slipjes. Met je sokken kun je niet veel, behalve je partner ermee om de oren slaan.

Zoveel verdien je ermee!

In het beste geval verkoop je dagelijks een slipje. Meer is onmogelijk, tenzij je 5 keer per dag van slipje wisselt. Bedenk echter dat mannen liever een slipje kopen dat één tot drie dagen gedragen is. Weet je 30 slipjes per maand te verkopen tegen een prijs van €25? Dan levert jou dit maandelijks €750 op. Bruto, want je moet natuurlijk ook nog nieuw ondergoed kopen. Van die €750 ga je niet schatrijk worden, maar het levert je wel een mooi zakcentje op. En wat onderbroekenlol!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geldkip is niet verantwoordelijk voor beslissingen die je op basis van de inhoud van deze website maakt. En ik ben niet verantwoordelijk voor je natte pak wanneer je in de regen loopt.

Volg mij

Geldkip.nl is een initiatief van Bianca. Het is opgezet
om iedereen wegwijs te maken in de wereld van online geld verdienen. De affiliate linkjes binnen blogs leiden naar websites van adverteerders. Hier verdient Geldkip geld mee. Dat kost lezers niks.