Geld terug acties 2019 – cashback

Met de geld terug acties 2019 krijg jij het aankoopbedrag terug. Dat is fijn, want zo kun je producten gratis uitproberen. Benieuwd welke cashback acties er zijn? Dat lees je hieronder, inclusief uitleg over de werking hiervan.

Uitleg cashback acties

Noem het een geld terug actie of cashback actie: het betekent hetzelfde. Wat kun je ermee? Je koopt een product dat bij deze actie hoort. Na aankoop laat je je gegevens bij de fabrikant of winkel achter. Na enige tijd krijg je het (complete) aankoopbedrag retour op je bankrekening. Bij sommige acties is dit het gehele aankoopbedrag, in andere gevallen de helft. Let dus even goed op de voorwaarden. Hoe dan ook, een cashback actie zorgt ervoor dat je een stuk minder betaalt of het product gratis krijgt.

Waarom krijg je het product eigenlijk niet direct gratis? Omdat de fabrikant weet dat niet iedereen zijn gegevens invult. Hierdoor zal een gedeelte van de kopers zijn geld niet terug vragen. Dit scheelt de fabrikant/ winkelier natuurlijk weer een hoop, terwijl hij ondertussen wel nieuwe klanten heeft weten te trekken. Bovendien moet je natuurlijk zelf een beetje moeite doen voor een gratis product of korting, anders ben je geen echte GeldKip 😊.

Lees ook: rijke mensen geven geld weg

Meedoen aan de actie

Hoe krijg je het aankoopbedrag terug? Meedoen is heel eenvoudig. Bestel of koop een product dat met een geld terug actie samengaat. Let hierbij goed op het model of soort product: niet alle producten doen namelijk mee. Bewaar de aankoopbon goed. Vaak moet jij je bij een website melden en hier je gegevens achterlaten. Gevraagd wordt om een betalingsbewijs. Maak een kopie of scan van de aankoopbon en stuur deze mee.

Het kan 6 – 8 weken duren voordat het aankoopbedrag op je bankrekening staat.

Geld terug acties 2019: overzicht

Hieronder een overzicht van geld terug acties 2019/ cashback 2019. Houd er rekening mee dat het gaat om bepaalde modellen of producten gaat. Ik doe er alles aan om deze lijst bij te houden, maar acties wisselen zeer snel. Heb je zelf nog een tip? Laat dit dan zeker weten!

Tot 25% korting op smartwatches en sporthorloges – t/m 1 september 2019

7% cashback bij Praxis (via de website shopbuddies) – update augustus 2019

Tot €30 terug bij aankoop van Jabra headsets en speakers – update augustus 2019

Tot 15% korting op Lenovo laptops en desktops update augustus 2019

Geld terug bij aankoop Dove 2 + 2 gratis (Kruidvat) – update augustus 2019

Cashback op compatible Canon lenzen – t/m eind 2019

Tot €100 korting op Fujifilm camera’s en objectieven – update augustus 2019

€50,- retour op wasmachine Bosch WAN28292NL – t/m 31 augustus 2019

5 jaar garantie bij aankoop van 4 inbouwapparaten (Bosch) – vanaf augustus 2019

€ 70,- retour op noFrost koelkasten en vriezers – t/m 31 augustus 2019

Gratis Fuze tea – t/m 31 augustus 2019

Chaudfontaine Fusion 1L of 500ML nu gratis -tot 1 november 2019

€200 cashback bij 1 jaar groene Windstroom Essent – update juni 2019

Overige cashback acties (2019)

Het kan best dat er nog meer cashback acties zijn, maar dat ik die even gemist heb. Zie jij bij de supermarkt, de elektronicazaak of een andere winkel een geld terug actie? Laat het in een reactie hieronder weten. Geldkip.nl vult de lijst dan aan! Mocht een actie niet meer geldig zijn, dan hoor ik het ook graag van jou. Bovenstaande lijst is zo actueel mogelijk maar bevat natuurlijk niet alle lopende acties: daar help jij bij!