Gewoon even € 50 of meer in een uur verdienen, hoe krijg je dit voor elkaar? Sommigen lukt het echt! Ik laat jou zien hoe ook jij snel geld verdient.

Snel of gemakkelijk geld verdienen

In mijn artikel online geld verdienen heb ik al uitgelegd dat snel rijk worden niet bestaat. Nu ga ik mezelf tegenspreken door te zeggen dat je in een uur snel geld kunt verdienen. Is dit echt zo? Ja, er zijn een aantal methoden die je snel geld opleveren. Je moet dit echter niet als een vast inkomen zien. De kans is namelijk groot dat het een volgende keer niet meer zo gemakkelijk lukt.

5x geld verdienen in een uur

Ik heb voor jou vijf methoden waarmee je snel geld verdient. Dit kost je slechts een uurtje tijd (en wat voorbereiding). Met onderstaande methoden haal je er geen vast/ stabiel inkomen uit en je wordt er ook niet stinkend rijk van. Oké, soms wel. Toch is het leuk om eens een keer uit te proberen.

1. Kunstje tonen

Kan jij goed op je handen lopen, een achterwaartse salto of een ander kunstje? Ga de straat op. vraag mensen of ze een kunstje willen zien. Zeg dat ze zelf de vergoeding mogen bepalen. De meeste mensen worden nieuwsgierig en zullen ja zeggen. Voer je kunstje uit. Je zult zien dat velen 50c ent tot € 1 geven. Doe dit in een druk winkelcentrum en je haalt binnen een uur gemakkelijk € 50 binnen.

2. YouTube video maken

Bekende YouTubers als Enzo Knol en Jordi van den Bussche (Kwebbelkop) verdienen miljoenen. Ben jij bijzonder, kun je leuk vloggen of heb je een geweldig idee? Start je eigen videokanaal. Maak een YouTube video en zet deze online. Dit is minder dan een uurtje werk. Deel de video met vrienden en bekenden. Dit levert je in ieder geval je allereerste abonnees op. Het kost even wat geduld, maar je allereerste video kan later heel veel opleveren. Dit doe je aan de hand van het advertentieprogramma van YouTube. Mocht je ooit een bekende YouTuber worden, denk dan terug aan deze website en laat een bedankje achter J.

3. Een gokje wagen

Je kunt natuurlijk ook geld verdienen in een uur door een gokje te nemen. Hiervoor moet je naar speciale gokwebsites. Dit is een beetje een schimmig gebied, waarbij vaak onduidelijk is wat wel en niet mag. Op zoek naar betrouwbare goksites Nederland? Die bestaan niet meer. Alle online casino’s zijn in het buitenland gevestigd. Dit heeft allemaal met de Nederlandse wetgeving te maken, waarbij online gokken niet is toegestaan. Maar goed, met een beetje inzicht en een flinke dosis geluk kun je in een uur tijd aardig wat verdienen. Let er wel op dat je niet meer inzet dan de bedoeling was (of je kunt missen).

4. Verkoop ongebruikte spulletjes

Sta je toevallig je zolder of garage op te ruimen? Zoek uit wat nog bruikbaar is. Plaats een advertentie op Marktplaats. In veel rubrieken kun je gratis adverteren. Plaats ook eens een advertentie op Facebook Marketplace. Populaire producten ben je binnen een uur kwijt. Jij bent van de rommel af, én je hebt een extra centje op zak.

5. Reclame rijden

Heb je een auto waar wel een sticker op mag? Adverteerders betalen grof voor rijdende reclamecampagnes. Je rijdt (tijdelijk) met een sticker van de adverteerder rond. Hiervoor ontvang je een vergoeding tot wel € 500 per maand. Dit betekent wel dat je gehele auto voorzien is van reclame. Kies je alleen voor reclameletters op de achterruit of achterklep, dan levert je dit € 35 tot € 50 per maand op. Het aanmelden en bestickeren is nog geen uurtje werk. Informeer eens bij CashCar, een van de bedrijven die dit regelt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geldkip is niet verantwoordelijk voor beslissingen die je op basis van de inhoud van deze website maakt. En ik ben niet verantwoordelijk voor je natte pak wanneer je in de regen loopt.

Volg mij

Geldkip.nl is een initiatief van Bianca. Het is opgezet
om iedereen wegwijs te maken in de wereld van online geld verdienen. De affiliate linkjes binnen blogs leiden naar websites van adverteerders. Hier verdient Geldkip geld mee. Dat kost lezers niks.