Tip: geld verdienen in 1 uur

Geld verdienen in 1 uur? Dit is makkelijker dan je denkt. Ook nog eens erg handig: binnen een uurtje heb je € 10 tot meer dan € 100 verdiend. Bekijk de beste methoden om binnen 1 uur geld te verdienen.

Hét moment om in te stappen? Kies je platform.


Makkelijke manieren om snel geld te verdienen

Iedereen is op zoek naar makkelijke manieren om snel (het liefst binnen 1 uur) geld te verdienen. Let op: houd je niet bezig met criminele activiteiten. Er zijn namelijk andere legale methoden waar je zelf mee aan de slag gaat. Bekijk hieronder de vijf beste methoden.

1. Handelen in bitcoin

Misschien wel de makkelijkste en snelste manier van geld verdienen in 1 uur. Verdiep je eens in bitcoins of andere grote of populaire cryptomunten. De koers van bitcoin kan binnen een uur tientallen tot honderden euro’s stijgen of dalen. Een en ander is afhankelijk van het laatste nieuws maar ook emoties van beleggers.

Hoe handel je in bitcoin? Meld je aan op een cryptexchange (handelsplatform). Stort geld op je account (kan vaak gewoon in euro’s) en koop op het juiste moment bitcoin of andere digitale munten aan. De kunst is om snel te reageren en op tijd weer te verkopen. Veel handelaren maken gebruik van speciale software.

2. Affiliate marketing

Ook dit is een goede manier van snel geld verdienen in 1 uur. Affiliate marketing is alleen geschikt wanneer je een eigen website hebt. Claim een domeinnaam, plaats hier je website op en begin met het schrijven van interessante artikelen. Affiliate marketing houdt in dat je relevante banners of linkjes op je website plaatst.

Toegeven: je bent in het begin veel tijd kwijt met het opzetten en bijhouden van je website. Wanneer dit eenmaal loopt, stroomt het geld vanzelf binnen. Het enige dat je dan nog hoeft te doen is dagelijks een uurtje aan je website werken. Je ziet: dat is ook geld verdienen in 1 uur.

3. Enquêtes invullen

Geld verdienen met enquêtes, het kan nog steeds. Dit is misschien niet de perfecte manier van geld verdienen in 1 uur, maar alle beetjes helpen. Per ingevulde vragenlijst ontvang je een vergoeding die varieert van € 1 tot wel € 15. Natuurlijk is dit niet heel veel, maar binnen 1:00 uur kun je zo gemakkelijk tussen de € 15 en € 30 verdienen.

Houd er wel rekening mee dat er een betalingsgrens geldt. Je moet dus een minimaal bedrag bij elkaar hebben gespaard voordat de website dit uitkeert. Bovendien word je hier niet snel rijk mee: gemiddeld verdien je tussen de € 50 en € 100 per maand. Dit komt omdat er niet altijd enquêtes beschikbaar zijn.

4. Geld lenen

Deze tip is misschien een beetje flauw, maar wel een goede manier om binnen 1 uur geld te verdienen. Een lening is namelijk zo geregeld, vooral meer het op een minlening. Bij de minilening ga je voor een leen bedrag tussen € 100 en € 1500. Voordeel van het minikrediet is dat je niet weken erg gecheckt of geregistreerd wordt. Ook hoef je geen bewijs van inkomen aan te tonen.

Mocht geld verdienen in 1 uur op geen enkele andere wijze lukken, kijk dan eens bij een van de volgende aanbieders om geld te lenen:

Ferratum (minikrediet)

Saldodipje (minikrediet)

Krediet Groep Nederland (persoonlijke lening of doorlopend krediet)

5. Onderneming opstarten

Ook een onderneming opstarten is zo geregeld: meer dan een inschrijving bij de Kamer van Koophandel heb je niet nodig. Een aantal zzp’ers weet met hun eenmanszaak een enorme winst te maken (meer dan € 50.000 per jaar). Heb jij een goed idee voor een eigen onderneming? Werk deze plannen voor jezelf uit. Maak een afspraak bij de Kamer van Koophandel en schrijf je als nieuw bedrijf in.

Vooral voor het opstarten van een eenmanszaak heb je niet veel nodig, behalve de noodzakelijke bedrijfsmiddelen. Loopt de eenmanszaak zeer goed, dan kun je later altijd nog overstappen op een BV (besloten vennootschap). Natuurlijk is dit niet echt geld verdienen in 1 uur, maar de opstart van je onderneming kost je weinig tijd.

6. Geld uitlenen

Heb je spaargeld waar je niets mee doet? Met de lage rente en in sommige gevallen zelfs een negatieve rente is het niet interessant om je spaargeld bij de bank te laten staan. Geld uitlenen lieverdje veel meer op. Leen het geld onderhands aan familie, vrienden of bekenden. Stel wel een leenovereenkomst op aan ja voor een reële rente.

Vind je het niks op onderhands uit te lenen? Bij Lender en Spender investeer je in leningen maand je investering wordt verspreid over verschillende Nederlandse geldnemers met een hoge kredietwaardigheid. Dit levert je een aardig rendement op.

Bekijk meer op Lender & Spender

Dit waren een aantal toch wel interessante methoden om geld te verdienen in slechts 1 uur (60 minuten). Zoek je naar een methode om je inkomen te verhogen, een onderneming te starten of wil je meer informatie over geldzaken? Geldkip is er voor jou!


GeldKip is een blogger van midden 40. Eigen huis met zonnepanelen (heel milievriendelijk), gezin, bedrijfje én een hond. Droomt van rijkdom en zoekt naar duizend manieren om dat te bereiken. Al die tips en ideeën komen in de blogs tot leven. ✍️Schrijven kost tijd en geld. Daarom staan er in de artikelen soms affiliate linkjes die naar een product of dienst verwijzen. Hiervoor ontvangt GeldKip een vergoeding, waar niet jij maar de adverteerder voor betaalt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *