Geld verdienen in 1 uur? Dit is makkelijker dan je denkt. Ook nog eens erg handig: binnen een uurtje heb je € 10 tot meer dan € 100 verdiend. Bekijk de beste methoden om binnen 1 uur geld te verdienen.

Makkelijke manieren om snel geld te verdienen

Iedereen is op zoek naar makkelijke manieren om snel (het liefst binnen 1 uur) geld te verdienen. Let op: houd je niet bezig met criminele activiteiten. Er zijn namelijk andere legale methoden waar je zelf mee aan de slag gaat. Bekijk hieronder de 10 beste methoden.

1. Handelen in bitcoin

Misschien wel de makkelijkste en snelste manier van geld verdienen in 1 uur. Verdiep je eens in bitcoins of andere grote of populaire cryptomunten. De koers van bitcoin kan binnen een uur tientallen tot honderden euro’s stijgen of dalen. Een en ander is afhankelijk van het laatste nieuws maar ook emoties van beleggers.

Hoe handel je in bitcoin? Meld je aan op een cryptexchange (handelsplatform). Stort geld op je account (kan vaak gewoon in euro’s) en koop op het juiste moment bitcoin of andere digitale munten aan. De kunst is om snel te reageren en op tijd weer te verkopen. Doorgewinterde handelaren maken gebruik van speciale software.

Meld je nu aan bij Bitvavo en betaal over de eerste 1000 euro geen handelskosten.

2. Affiliate marketing

Ook dit is een goede manier om in 1 uur snel geld te verdienen. Affiliate marketing is alleen geschikt wanneer je een eigen website hebt. Claim een domeinnaam, plaats hier je website op en begin met het schrijven van interessante artikelen. Affiliate marketing houdt in dat je relevante banners of linkjes op je website plaatst.

Toegeven: je bent in het begin veel tijd kwijt met het opzetten en bijhouden van je website. Wanneer dit eenmaal loopt dan stroomt het geld vanzelf binnen. Het enige dat je dan nog hoeft te doen is dagelijks een uurtje aan je website werken. Je ziet: dat is ook geld verdienen in een uurtje tijd.

3. Enquêtes invullen

Geld verdienen met enquêtes, het kan nog steeds. Dit is misschien niet de perfecte manier van geld verdienen in 1 uur maar alle beetjes helpen. Per ingevulde vragenlijst ontvang je een vergoeding die varieert van € 1 tot wel € 15. Natuurlijk is dit niet heel veel, maar binnen een uur kun je zo gemakkelijk tussen de € 15 en € 30 verdienen.

Houd er wel rekening mee dat er een betalingsgrens geldt. Je moet dus een minimaal bedrag bij elkaar hebben gespaard voordat de website dit uitkeert. Bovendien word je hier niet snel rijk mee: gemiddeld verdien je tussen de € 50 en € 100 per maand. Dit komt omdat er niet altijd enquêtes beschikbaar zijn.

4. Geld lenen

Deze tip is misschien een beetje flauw maar wel een goede manier om binnen 60 minuten geld te verdienen. Een lening is namelijk zo geregeld, vooral meer het op een minlening. Bij de minilening ga je voor een leenbedrag tussen € 100 en € 1500. Voordeel van het minikrediet is dat je niet BKR gecheckt of geregistreerd wordt. Ook hoef je geen bewijs van inkomen aan te tonen.

5. Onderneming opstarten

Ook een onderneming opstarten is zo geregeld: meer dan een inschrijving bij de Kamer van Koophandel heb je niet nodig. Een aantal zzp’ers weet met hun eenmanszaak een enorme winst te maken (meer dan € 50.000 per jaar). Heb jij een goed idee voor een eigen onderneming? Werk deze plannen voor jezelf uit. Maak een afspraak bij de Kamer van Koophandel en schrijf je als nieuw bedrijf in.

Vooral voor het opstarten van een eenmanszaak heb je niet veel nodig, behalve de noodzakelijke bedrijfsmiddelen. Loopt de eenmanszaak zeer goed dan kun je later altijd nog overstappen op een BV (besloten vennootschap). Natuurlijk is dit niet echt snel geld verdienen maar de opstart van je onderneming kost je weinig tijd.

6. Geld uitlenen

Heb je spaargeld waar je niets mee doet? Met de lage rente en in sommige gevallen zelfs een negatieve rente is het niet interessant om je spaargeld bij de bank te laten staan. Geld uitlenen levert veel meer op. Leen het geld onderhands aan familie, vrienden of bekenden. Stel wel een leenovereenkomst op en kies voor een reële rente.

7. Verkoop overbodige spullen

Veel mensen hebben overbodige spullen op zolder, de kelder of de schuur/garage staan. Zonde om dit te laten staan want het kan je veel geld opleveren. Kijk wat er allemaal weg kan en biedt dit online aan. Bijvoorbeeld via Marktplaats of sociale media.

Op populaire spullen wordt snel en veel geboden. Binnen no-time ben je van je spullen af en heb je er een aardig centje aan overgehouden. Een leuke manier om even snel wat geld te scoren.

8. Iemand met de tuin helpen (tuinieren)

Even een uurtje tuinieren en gelijk 15 tot wel 25 euro in de pocket. Makkelijk verdiend en je hebt gelijk je beweging gehad. Voor tuinieren hoef je geen kennis of ervaring te hebben. Zaken als blad harken, onkruid tussen stoeptegels uithalen, zaaien en grasmaaien kan iedereen. Voor het snoeien van bomen en struiken heb je soms wel specifieke kennis nodig.

In de tuin helpen doe je voor de buren, kennissen, buurtbewoners of onbekenden. Plaats eens een advertentie op Marktplaats, bied je hulp via sociale media aan of zet iets op Werkspot neer.

9. Aan de slag als Uber chauffeur

Heb je een auto tot je beschikking en voldoende tijd? Bied jezelf aan als Uber chauffeur. Je moet hiervoor eerst bij Uber aanmelden, hierna kom je met klanten in contact. Het prettige aan Uber is dat je zelf bepaalt wanneer je je chauffeursdiensten aanbiedt. Of dit nu overdag, ‘s avonds of in het weekend is: er is altijd werk te doen.

10. Meedoen aan medisch onderzoek

Een andere methode om even snel geld te doen is je aanmelden als proefpersoon. Je doet mee aan een medisch onderzoek, bijvoorbeeld bij het testen van een nieuw medicijn of een zalf. Het is niet zo dat je per uur betaald krijgt: de onderzoekers rekenen per project met je af.

Je bent niet verplicht om het gehele onderzoek te voltooien. Wanneer je eerder stopt krijg je een gedeelte uitbetaald. Dit betekent dat je misschien een uurtje bezig bent geweest en toch wat verdient. Alles is mooi meegenomen.

Wanneer je meedoet aan medisch onderzoek dan wordt je gezondheid op de proef gesteld. Dit onderzoek is daarom niet voor iedereen geschikt. Ook mag je vanwege je gezondheid niet te veel onderzoeken achter elkaar doen.

Hoe verdien je op de snelste manier geld?

Online geld voor is altijd een goede methode om snel je inkomen te verhogen. Denk hierbij aan enquêtes invullen, foto’s bewerken, fotograferen en online verkopen, websites bouwen, teksten schrijven of affiliate marketing.

Met sommige methoden verdien je binnen 30-60 minuten geld, andere werkzaamheden nemen meer tijd in beslag. Doe vooral iets wat je zelf leuk vindt.

Wil je niks online doen? Dan verdient een uurtje klussen of tuinieren het meest. Denk hierbij aan het repareren van kapotte apparaten, schilderen (bijvoorbeeld een muur), behangen, ICT-werkzaamheden, tuinieren of de schoonmaak.

Werkzaamheden zoals oppassen, honden uitlaten, opruimen of boodschappen bezorgen zijn misschien leuk om te doen maar het is geen manier om even snel wat geld binnen te harken.

Belasting betalen over je verdiensten

In 1 uur geld verdienen? Maak je geen zorgen over de belastingdienst. Wanneer je af en toe een uurtje bijklust hoef je dit echt niet bij de belastingdienst op te geven. Het wordt pas serieus wanneer je toch zeker 3 uur of meer per week bijverdient.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geldkip is niet verantwoordelijk voor beslissingen die je op basis van de inhoud van deze website maakt. En ik ben niet verantwoordelijk voor je natte pak wanneer je in de regen loopt.

Volg mij

Geldkip.nl is een initiatief van Bianca. Het is opgezet
om iedereen wegwijs te maken in de wereld van online geld verdienen. De affiliate linkjes binnen blogs leiden naar websites van adverteerders. Hier verdient Geldkip geld mee. Dat kost lezers niks.