Bijgewerkt: 27 maart 2023

Hoe vaak ontvang je een e-mail, lees je hem niet eens en verdwijnt hij in de prullenbak? Vaker dan je denkt. Dat doe je nooit meer nu je weet dat geld verdienen met e-mails lezen dat de mogelijkheden behoort. Het is een manier om online geld te verdienen, waar en wanneer het je uitkomt. Lees de mailtjes tussen je werkzaamheden door, wanneer je in de wachtkamer zit of ‘s avonds op de bank. Ontdek wat het verdient.

Online geld verdienen

Er zijn verschillende manieren om online geld te verdienen. Bijvoorbeeld door je eigen blog of vlog te onderhouden. In dit geval haal je inkomsten uit advertentieweergaven. Een andere manier is geld verdienen met het lezen van e-mails.

Nee het is geen methode om snel rijk te worden. Het levert je enkele centen per keer op. Maar wanneer je toch niks te doen hebt dan is het wel een leuke manier om wat extra inkomsten op te bouwen. Het is hartstikke makkelijk en iedereen kan het doen. Zowel de student, de AOW’er als de directeur van een groot bedrijf.

Deze mensen kiezen hiervoor

Niet iedereen vindt het verleidelijk om de hele dag door mailtjes te lezen. Wanneer je een drukke baan hebt dan is dit geen goede manier om extra inkomsten te verdienen. Het is wel leuk voor studenten die wat bij willen verdienen. Of jongeren die een zakcentje nodig hebben.

Ontvang je een uitkering of ben je gepensioneerd? Dan is het ook leuk om mails te lezen en geld te verdienen.

Hoe werkt het?

Eigenlijk is de werkwijze heel eenvoudig. Eerst meld je je bij een bedrijf of website aan. Denk hierbij aan een spaarprogramma of een enquêtesite. Die laatste biedt vaak ook betaalde mailtjes aan.

Bedrijven betalen jou om hun e-mails te lezen. Soms wordt gevraagd om hier feedback op te geven. Bijvoorbeeld je mening geven over producten of diensten. Of je beoordeelt advertenties of promoties. In andere gevallen krijg je alleen betaald door het lezen van de mail. Hoe eenvoudig wil je het hebben?

Hoeveel kan ik verdienen?

Ik heb je eerder al uitgelegd dat het geen manier is om stinkend rijk te worden. En ook niet slapend rijk. Je moet namelijk moeite doen om de mailtjes te lezen. Je bent niet verplicht om de mailtjes geheel door te nemen. Wel moet je een minimaal aantal seconden de mail open laten staan. Ondertussen kun je andere dingen doen.

Hoeveel je verdient door e-mails te lezen is van verschillende zaken afhankelijk. Over het algemeen verdien je tussen de € 0,01 tot € 0,10 per e-mail. Dit lijkt niet veel maar het kan toch snel oplopen wanneer je regelmatig e-mails leest.

Geld verdienen met e-mails lezen: aanmelden op een website

Er zijn verschillende websites waar je de mogelijkheid hebt om geld te verdienen. Dit kan door e-mails te lezen maar ook door andere taken te verrichten. Bijvoorbeeld het spelen van spelletjes of een vragenlijst invullen. Hieronder enkele populaire opties:

Er zijn tientallen van dit soort platforms. Kijk altijd of het ook in je eigen land actief is. Zorg ervoor dat het bedrijf betrouwbaar is. Sommige bedrijven betalen niet uit voor het lezen van e-mails. Lees daarom altijd recensies van gebruikers door. Zo kom je erachter of het platform een goede reputatie heeft.

Uit laten betalen

Het is belangrijk om rekening mee te houden dat je niet elk bedrag uit kunt laten betalen. Bij veel websites moet je eerst een minimumbedrag bij elkaar sparen. Dit betekent dat je enige tijd moet wachten voordat je de beschikking hebt tot het geld.

Een ander ding om rekening mee te houden: je krijgt niet altijd contant geld of geld op je rekening gestort. Bij een aantal websites spaar je punten voor het lezen van e-mails. Deze punten zijn inwisselbaar voor cadeaubonnen of kortingsbonnen. Vervolgens besteed je dit bij een webshop, waarbij je soms een beperkte keuze hebt.

Kijk dus eerst op het wel zo interessant is om e-mailtjes te gaan lezen in ruil voor tegoed. Wanneer je het leuk vindt om cadeaubonnen of korting spontaan te krijgen dan is bijna elk platform geschikt. Heb je liever PayPaltegoed of geld op je bankrekening staan? Kies dan voor een platform dat in echt geld uitbetaald.

Het is geen fulltime inkomen

Je moet weten dat e-mails lezen nooit een fulltime inkomen kan realiseren. Je verdient er maandelijks tussen de 10 en 100 euro per maand mee. Vaak realiseer je dit door je bij verschillende platformen aan te melden. Of door andere taken uit te voeren.

Slotconclusie e-mails lezen en hiermee een inkomen realiseren

Geld verdienen door e-mails te lezen is een gemakkelijke en handige manier zijn om wat extra geld te verdienen. Dit doe je in je vrije tijd, het is geen hoofdberoep. Wanneer je regelmatig e-mails leest kunnen de verdiensten best wel oplopen. Hierbij is het belangrijk dat je bij een betrouwbaar platform aanmeldt. Ook moet je bereid zijn om echt tijd in te investeren.

Zorg dat je realistische verwachtingen hebt. Denk niet dat het je € 1000 per maand oplevert. Zelfs niet wanneer je bij 30 van dit soort website staat aangemeld. Dit komt omdat je onvoldoende tijd hebt om zoveel e-mails te lezen. Eigenlijk staan de verdiensten niet in verhouding met de hoeveelheid tijd die je erin steekt. Maar het kan wel een leuk tijdverdrijf zijn. Zeg maar betaald krijgen voor je hobby. Of zo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geldkip is niet verantwoordelijk voor beslissingen die je op basis van de inhoud van deze website maakt. En ik ben niet verantwoordelijk voor je natte pak wanneer je in de regen loopt.

Volg mij

Geldkip.nl is een initiatief van Bianca. Het is opgezet
om iedereen wegwijs te maken in de wereld van online geld verdienen. De affiliate linkjes binnen blogs leiden naar websites van adverteerders. Hier verdient Geldkip geld mee. Dat kost lezers niks.