Met spoed geld lenen zonder BKR toetsing

Direct geld nodig maar je zit niet te wachten op een BKR check? Met spoed geld lenen zonder BKR toetsing is niet altijd gemakkelijk. Toch zijn er een aantal methoden. In dit artikel laat ik jou zien hoe je aan geld komt. Hierbij word je niet gecontroleerd op een eventuele BKR registratie.

Hét moment om in te stappen? Kies je platform.


Spoed lening aanvragen

Door onverwachte omstandigheden heb je geld nodig. Een spoed lening aanvragen is mogelijk, maar hierbij moet je wel kijken naar jouw situatie. Heb je een negatieve BKR registratie, dan kun je minder lenen dan bij een positieve BKR registratie. Een spoed lening heb je binnen 24 tot 72 uur geregeld. Hoe meer je leent, hoe langer het duurt. Voor het lenen van kleine geldbedragen gaat dit vrij snel.

Binnen 5 minuten geld op je bankrekening

Bij een spoedlening heb je het geld binnen 5 minuten op je bankrekening. Haha, niet dus. Bij de meesten duurt het echt wel wat langer, hoor. Een paar uur tot 1 of 2 dagen. Je moet je natuurlijk wel even voorbereiden. Je vult een aantal gegevens in, de kredietverstrekker beoordeelt jouw aanvraag dezelfde (werk)dag. Met een beetje geluk is jouw aanvraag binnen enkele uren goedgekeurd. Na goedkeuring ontvang je het geld op je bankrekening.

Met spoed geld lenen zonder BKR toetsing: de mogelijkheden

Wil je met spoed geld lenen zonder BKR toets? Hieronder drie methoden om een geldlening af te sluiten.

[do_widget id=text-18]

1. Minilening of minikrediet

Heb je tot €1500 nodig? Dan is de minilening iets voor jou. Hiermee kun je namelijk met spoed geld lenen zonder BKR toetsing. Je dient je aanvraag in en uploadt een ID document. Daarnaast maak je de keuze uit een persoonlijke garantsteller of externe garantsteller. Een garantsteller is iemand die bijspringt wanneer je de lening niet kunt afbetalen. Dankzij deze garantsteller kun je met spoed geld lenen, zelfs als je een negatieve BKR registratie hebt.

Een minilening betaal je in 30 tot 62 dagen terug. Sluit alleen een minilening bij een betrouwbare aanbieder af. Ferrarum was in Nederland de eerste aanbieder van minikredieten.

Naar de website van Ferratum

Een andere optie is een minilening bij Saldodipje. Ook hier leen je tot maximaal €1500.

Naar Saldodipje

2. Vanaf €5000 lenen tegen een lage rente

Misschien heb je met spoed €5.000 of meer nodig. In dit geval kies je voor een persoonlijke lening of doorlopend krediet. Voor dit soort leningen geldt helaas een BKR toetsing. Waarom ik een persoonlijke lening of doorlopend krediet dan wel bespreek? Omdat veel mensen met een BKR registratie toch geld kunnen lenen. Het hangt er namelijk helemaal vanaf hoeveel leningen je open hebt staan, en of je deze netjes afbetaalt. Alleen bij betalingsproblemen (negatieve BKR-registratie) kun je geen geld lenen.

Het voordeel van een persoonlijke lening is de lage rente. Je ontvangt het bedrag in één keer op je bankrekening. Bij een doorlopend krediet ligt de rente iets hoger. Voordeel is dat je afgeloste bedragen opnieuw mag opnemen (tot aan het maximale leenkrediet).

Een bemiddelaar werkt met verschillende kredietaanbieders samen, waardoor je altijd de beste offerte ontvangt. Op de website van de bemiddelaar bereken je zelf hoeveel je kunt lenen. Je leent een bedrag vanaf €5.000.

[do_widget id=text-19

3. Particulier geld lenen

Heb je vandaag nog geld nodig en geen tijd of zin om dit online aan te vragen? Dan kom je uit bij particulier geld lenen. Hierbij leen je geld van familie, vrienden, een kennis of misschien wel een onbekende. Je moet hier wel een beetje voorzichtig mee zijn. Vooral geld lenen van een onbekend persoon is risicovol. De kans is namelijk groot dat je veel te veel rente betaalt of dat je wordt opgelicht.

Wordt jou gevraagd om je bankrekening te verifiëren? Dit is heel normaal, zowel particuliere kredietverstrekkers als banken vragen hierom. Je maakt dan tussen de 1 en 5 cent over. Moet je meer betalen om je bankrekening te verifiëren? Trap hier niet in! Het is niet normaal dat je enkele tientjes tot meer dan €100 over moet maken!

Geld lenen in het buitenland

Je zult zien wat er naast Belgische of Nederlandse kredietverstrekkers ook buitenlandse aanbieders zijn. Is dit een beetje betrouwbaar? Niet altijd. Controleer bij wie je geld leent. Gaat het hier om een bekende kredietverstrekker en wat zijn de recensies?

Geld lenen in het buitenland lijkt aantrekkelijk, maar soms heb je gewoon met een Nederlands bedrijf te maken. Deze voeren alsnog een BKR toetsing uit. Leen je toch geld uit het buitenland? Houd dan rekening met de regels die in dat land gelden. Bovendien kan het vrij lang duren voordat jouw aanvraag rond is.


GeldKip is een blogger van midden 40. Eigen huis met zonnepanelen (heel milievriendelijk), gezin, bedrijfje én een hond. Droomt van rijkdom en zoekt naar duizend manieren om dat te bereiken. Al die tips en ideeën komen in de blogs tot leven. ✍️Schrijven kost tijd en geld. Daarom staan er in de artikelen soms affiliate linkjes die naar een product of dienst verwijzen. Hiervoor ontvangt GeldKip een vergoeding, waar niet jij maar de adverteerder voor betaalt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *