Mijn verhaal

Van gevangen in een baan naar financiële vrijheid: mijn verhaal


Mijn verhaal begon als verkoopster in verschillende winkels. Hoewel ik altijd al de ambitie had om mijn eigen bedrijf te starten, duurde het even voordat ik de stap durfde te zetten. In de jaren 90 besloot ik te investeren in aandelen en warrants. En met succes! We konden onze schulden afbetalen en er bleef zelfs nog wat over.

Met het geld dat ik overhield, besloot ik mijn eigen hondentrimsalon te beginnen. Ik had veel klanten en werkte soms wel 60 uur per week, tussen mijn trimsalon, bloemenzaak en een dierenartspraktijk rennende. Toen het internet opkwam zag ik de mogelijkheden die dit bood en besloot ik een website te maken. En niet zomaar een website want deze kwam gelijk hoog in zoekmachine Lycos te staan.

In 2003 bouwde ik mijn eerste website en verdiende ik geld met Google Adsense. Ik zag hierin de potentie en zette in 2007 nog meer websites op. Maar ik realiseerde me al snel dat dit niet de enige manier was om online geld te verdienen. In 2015 begon ik met affiliate marketing en dat bleek een schot in de roos. Ik verdiende meer dan ooit tevoren.

In 2013 kocht ik mijn eerste cryptocurrency. Het was nog een vrij onbekend fenomeen, maar ik zag de potentie en nam het risico. Ik had ooit het geluk dat een crypto 10x in waarde steeg, in slechts 6 maanden tijd. Een gigantische winst, maar ik wist ook dat er risico’s aan verbonden waren. Het is belangrijk om dit bij investeringen te beseffen en te accepteren.

Van dagelijkse sleur naar succes

Ik maakte fouten en verloor soms geld of tijd, maar ik gaf nooit op. Ik probeerde tientallen technieken om online geld te verdienen en bleef mezelf ontwikkelen. Nu ben ik succesvol en heb sinds 2016 mijn eigen online onderneming. Ik verdien geld met affiliate marketing en investeer nog steeds in crypto en aandelen. Daarnaast geef ik cursussen over online geld verdienenen. Ook help ik ondernemers en websites met het vergroten van hun online zichtbaarheid.

Het is belangrijk om te weten dat hard werken loont. Je moet er veel tijd en energie insteken. Maar als je nooit opgeeft en blijft leren en groeien, is er veel mogelijk. Ik ben het levende bewijs dat het kan!

Geldkip Groei & Ondernemen: cursusaanbod

Online geld verdienen? Geldkip Groei & Ondernemen is er voor jou! Ik heb maar liefst 9 cursussen opgezet.