Bijgewerkt: 27 maart 2023

Cursus over online geld verdienen

Online ondernemen, investeren en veel geld verdienen. Waarschijnlijk heb je al heel wat cursussen en trainingen over dit onderwerp voorbij zien komen. Een van die cursussen is de Money Mastermind. Wat is de Money Mastermind precies en is het de investering waard? In deze review bespreek ik alles wat je moet weten over deze online training.

Wat is de Money Mastermind?

Je wil meer weten over online ondernemen en geld verdienen. De Money Mastermind sluit hier goed op aan. Dit is een online training waarbij je van verschillende experts alles leert over online ondernemen, investeren en geld verdienen.

De training bestaat uit verschillende modules. Elke module is gericht op een specifiek onderwerp. Denk hierbij aan zaken zoals affiliate marketing, NFT’s, TikTok of dropshipping.

Voor wie de Money Mastermind geschikt is

Deze cursus is geschikt voor iedereen die meer wil leren over online ondernemen en geld verdienen. Of je nu al een ervaren ondernemer bent of nog aan het begin staat, de Money Mastermind biedt waardevolle informatie en inzichten.

Het doel van de Money Mastermind

Je kunt je natuurlijk afvragen waarom je Money Mastermind zou volgen. Het doel van de Money Mastermind is het delen van kennis en vaardigheden te geven die je helpen naar online succes.

De cursus is bedoeld voor mensen die geld willen verdienen met affiliate marketing. Of voor mensen die een eigen webshop willen starten. Het kan ook dat je meer wil leren over investeren. Dit soort onderwerpen wordt in de cursus besproken.

Geschiedenis van de Money Mastermind

De Money Mastermind is ontwikkeld door Jelline Brands, Jacko Meijaard, Lisanne Drost, Joshua Kaats en Sophia Meijer. Dit zijn bekende namen op het gebied van online ondernemen of online geld verdienen. De vier personen hebben elk hun eigen specialisatie. Samen delen ze hun kennis en ervaringen in de training.

De betrouwbaarheid van deze aanbieder

Overweeg je om de Money Mastermind te volgen? Dan is het belangrijk om te weten of de aanbieder betrouwbaar is. De experts die de training hebben ontwikkeld hebben veel kennis over hun vakgebied. Door hun krachten te bundelen bieden ze een complete cursus aan.

Sommigen twijfelen over de betrouwbaarheid van de Money Mastermind. Om deze twijfel weg te nemen wordt er een niet goed geld terug garantie geboden. Dit lijkt een extraatje maar schijn bedriegt. Elke consument die online iets aanschaft heeft recht op een bedenktermijn van 14 dagen. De aanbieder van deze cursus is verplicht het geld terug te geven, wanneer je hier binnen de bedenktermijn om vraagt.

Opbouw van de Money Mastermind

De Money Mastermind bestaat uit verschillende modules. In elke module leer je van een expert op dat gebied. Stap voor stap raak je bekend met de wereld van online ondernemen. Je krijgt training van vijf verschillende experts. Hieronder zie je welke experts dit zijn, wat ze doen en wat je van ze leert.

Jacko Meijaard: affiliate marketing

Jacko Meijaard is een Nederlandse ondernemer en internetmarketeer. Hij kreeg bekendheid heeft als expert op het gebied van affiliate marketing. Hij is de oprichter van de website Affiliate Marketing Revolutie. Via deze website deelt hij zijn kennis over hoe je geld verdient met affiliate marketing.

Jacko begon op jonge leeftijd met ondernemen. Hij ontdekte al snel de mogelijkheden van internetmarketing. Hij werkte jarenlang aan het ontwikkelen van zijn kennis en vaardigheden op dit gebied. Inmiddels heeft hij duizenden mensen geholpen met affiliate marketing.

In de module over affiliate marketing leer je alles over deze manier van geld verdienen. Je leert hoe je een goede affiliate website opzet, hoe je goede content maakt en hoe je bezoekers naar je website krijgt.

Jelline Brands: YouTube

Jelline Brands heeft de Cash Cow Academy opgericht. Een niet zo heel succesvolle training, je hoort er vrij weinig over. Jelline Brands geeft in de Money Mastermind uitleg over het opzetten van een succesvol YouTubekanaal. Ze laat ook zien hoe je met je video’s geld verdient.

Joshua Kaats leert je alles over dropshipping

Joshua Kaats is in ondernemer die zich richt op online vrijheid aan online geld voor. Hij geeft trainingen op het gebied van dropshipping. Dit is een e-commerce model waarbij de verkoper geen voorraad aanlegt. In plaats daarvan verkoopt de verkoper de producten van een leverancier en laat deze de producten direct naar de klant verzenden. Hierdoor bespaart de verkoper kosten voor opslag en transport.

Joshua Kaats deelt zijn kennis in de Money Mastermind. Hij leert je hoe je een succesvolle dropshipping business opzet en runt. Joshua leert je hoe je productonderzoek doet en hoe je de winstgevendheid van producten bepaald. Daarnaast geeft hij tips over hoe je de concurrentie voorblijft en hoe je klanten kunt werven en behouden.

Joshua deelt zijn eigen lijst met betrouwbare leveranciers en legt uit hoe je zelf leveranciers kunt vinden en selecteren. Als laatste ontvang je tips over hoe het opschalen van je dropshipping business. Zoals automatiseren en delegeren, zodat je meer tijd overhoudt voor andere zaken.

Lisanne Drost: NFT’s

Lisanne Drost is een Nederlandse ondernemer en influencer. Ze is bekend geworden door haar werk op het gebied van NFT’s (non-fungible tokens). Ze is oprichter van de website CryptoNFTs.nl, waar ze informatie deelt over NFT’s en waar ze ook NFT’s te koop aanbiedt.

Naast haar werk op het gebied van NFT’s is Lisanne ook actief op social media. Hier inspireert en motiveert haar volgers inspireert om hun eigen weg te vinden op het gebied van online ondernemen.

Lisanne Drost is een van de experts die deelneemt aan de Money Mastermind. In deze cursus leert ze deelnemers alles over NFT’s en hoe je hier geld mee kunt verdienen.

Sophia Meijer: TikTok

Sophia Meijer is een Nederlandse social media influencer en ondernemer. Ze is bekend geworden door haar succes op het platform TikTok. Ze heeft inmiddels meer dan 3 miljoen volgers op TikTok en haar video’s zijn miljoenen keren bekeken.

Sophia heeft haar succes op TikTok omgezet in een eigen bedrijf, genaamd SocialSoph. Dit bedrijf biedt verschillende diensten aan op het gebied van social media marketing en influencer marketing.

Als expert bij de Money Mastermind deelt Sophia haar kennis en ervaring op het gebied van TikTok. Ze leert deelnemers hoe ze hun eigen succesvolle TikTok-account opzetten en hoe ze hier geld mee kunnen verdienen.

Sophia geeft uitleg over wat TikTok is en hoe het werkt. Ze gaat dieper in op de mogelijkheden die het platform biedt. Ze legt uit hoe je een TikTok strategie opzet en hoe je je doelgroep bereikt.

Sophia leert je hoe je content maakt die aansluit bij je doelgroep. Ze gaat in op de verschillende typen content die je kunt maken en geeft tips over hoe je de aandacht van je kijkers kunt vasthouden.

Daarnaast legt ze uit hoe je TikTok inzet om je merk te promoten. Ze geeft tips over het opbouwen van een community opbouwen en hoe je samenwerkt met influencers. Ook gaat ze in op het plaatsen van advertenties op TikTok.

Is de Money Mastermind zijn investering waard?

Duizenden mensen zoeken een manier om snel en veel online geld te verdienen. Het is dan ook logisch dat mensen opstaan en cursussen hierover aanbieden. Is de Money Mastermind de moeite waard?

Wanneer je helemaal geen kennis van online ondernemen hebt en het moeilijk vindt om informatie op te zoeken, dan is de Money Mastermind zeker waardevol. Je ontvangt een training die verschillende aspecten van online ondernemen bespreekt.

Aan de andere kant leer je niet meer dan de informatie die je op de verschillende websites tegenkomt. Bijvoorbeeld bij Geldkip, waar je gratis honderden artikelen omtrent online ondernemen leest. Je moet dus voor jezelf uitmaken of je zoveel geld in een cursus wil investeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geldkip is niet verantwoordelijk voor beslissingen die je op basis van de inhoud van deze website maakt. En ik ben niet verantwoordelijk voor je natte pak wanneer je in de regen loopt.

Volg mij

Geldkip.nl is een initiatief van Bianca. Het is opgezet
om iedereen wegwijs te maken in de wereld van online geld verdienen. De affiliate linkjes binnen blogs leiden naar websites van adverteerders. Hier verdient Geldkip geld mee. Dat kost lezers niks.