,

Het is best leuk (en gemakkelijk) om online geld te verdienen. Is dit ook een betrouwbare manier? Ik zocht het voor jou uit.

Makkelijk en snel geld verdienen

Iedereen is op zoek naar makkelijk en snel geld verdienen. Jij natuurlijk ook (want je wilt een echte GeldKip worden). Laat ik je uit de droom helpen: er is geen manier om snel geld te verdienen. Wanneer een website dit aanbiedt, gaat het vaak om goksites of CFD-handel. Heb je hier geen ervaring mee? Blijf er dan ver van weg!

Gemakkelijk geld verdienen bestaat wél. Daarnaast kun je ook nog eens veel geld verdienen. Dit doe je online, je hebt dus alleen een laptop of computer nodig. Een smartphone kan ook, maar is in veel gevallen niet zo handig.

Is online geld verdienen betrouwbaar?

Er zijn meer dan 50 verschillende manieren om online geld te verdienen. Helaas zijn deze niet allemaal even betrouwbaar. Daarnaast zijn er ook klusjes die niet zo heel netjes zijn. Denk maar eens aan het ontbloot webcammen. Dan zijn er nog de websites die je gouden bergen beloven kan me maar waar ben je uiteindelijk niets krijgt uitbetaald. Daarom hieronder 5 manieren om online geld te verdienen (betrouwbaar). Bij elke methode zie je direct de moeilijkheidsgraad. 1 ster is zeer moeilijk, 5 sterren is vrij gemakkelijk.

1. Eigen website of webshop

Met een eigen website/ webshop ben je een echte internetondernemer. Dit is misschien wel de leukste manier om online geld te verdienen, maar gelijk ook een van de moeilijkste. Het kost je namelijk heel veel tijd, maar ook veel geduld. Bovendien moet je investeren in webhosting en mogelijk een tekstschrijver inhuren. Ben je niet zo handig met de bouw van een website, dan kost je dit ook nog eens het inhuren van een ontwerper.

Het verdienmodel van je eigen website bestaat uit één of meer van de volgende dingen:

  • Producten verkopen
  • Verkoop van advertentieruimte
  • Affiliatie marketing
  • Je eigen e-book verkopen
  • Influencer inkomsten
  • Gesponsorde blogs

Hoeveel je met een eigen website of webshop verdient, hangt van het verdienmodel af. Ook het aantal bezoekers op je website is bepalend. De inkomsten lopen sterk uiteen van €10 per maand tot meer dan €2000 per maand.

2. Teksten schrijven

Ook als tekstschrijver kun je aardig wat verdienen. Hierbij draait het allemaal om beheersing van de Nederlandse taal én ervaring. Je schrijft voor opdrachtgevers of voor websitebezoekers. De opdrachtgever betaalt jou direct uit. Schrijf je voor websitebezoekers, dan verdien je op basis van advertentie inkomsten.

Op de website Infonu kon iedereen zich aanmelden als schrijver (gesloten sinds dec. 2020). Je schreef een tekst en de redactie plaatste deze. Vervolgens ontving je 50% van de advertentie inkomsten. Sommige schrijvers verdienden op deze manier meer dan €1000 per maand. Je moest wel over wat doorzettingsvermogen beschikken.

Liever voor opdrachtgevers schrijven? Probeer het eens bij Textbroker. Hier word je naar niveau ingedeeld. Je kunt natuurlijk ook zelf actief op zoek naar opdrachtgevers. Je moet echter stevig in je schoenen staan en het kaf van het koren kunnen scheiden, om dit aan te durven.

3. Enquêtes invullen

Een van de gemakkelijkste manieren om online geld te verdienen is het invullen van enquêtes. Je krijgt een vragenlijst die je naar waarheid (of zo goed mogelijk) invult. Per vragenlijst ben je 5 tot 15 minuten kwijt. Hiervoor ontvang je een vergoeding van ongeveer €1. Je gaat er niet rijk mee worden, maar het is wel een hele leuke manier om een extra zakcentje te krijgen. Reken op een maximaal inkomen van €300 – €500 per maand.

Opinionbar is betrouwbaar, net als Panelclix en Opinieland.

4. Online cursus

Heb je veel kennis op het gebied van een beroep, zoekmachines, cryptomunten, dieren of wat dan ook? Schrijf zelf een cursus en verkoop deze online. Je maakt de cursus in WordPress of biedt deze als PDF bestand aan. Je kunt de cursus ook in de vorm van video’s of als e-book aanleveren. Vooral instructievideo’s zijn erg populair. Er zijn twee manieren om met je eigen cursus geld te verdienen:

  • Opbrengsten uit advertenties
  • Inkomsten uit verkoop van de cursus

In het eerste geval bied je de cursus gratis aan. Hieromheen bouw je advertentieruimte. Wanneer een cursist op een advertentie klikt of iets koopt, ontvang jij hier een vergoeding over. In het tweede geval is de cursus advertentievrij, maar moet de cursist hiervoor betalen. De verdiensten kunnen oplopen tot meer dan €1000 per cursus, maar alleen wanneer je het slim aanpakt. Zolang je zelf alles in de hand houdt, is dit een betrouwbare manier om online geld te verdienen.

5. E-mails lezen of klikken op banners

Betrouwbaar, maar het kost je ontzettend veel tijd om wat geld binnen te harken. Mocht je toch niks te doen hebben, dan is dit zeker een leuke manier om een spaarpotje op te bouwen. Vroeger was dit ook nog eens een ontzettend populaire manier. Tegenwoordig zie je het minder vaak. Het is dan ook even zoeken naar een goede aanbieder. Euroclix is in ieder geval betrouwbaar.

Wat je niet moet doen

Online geld verdienen is niet altijd betrouwbaar. Let in ieder geval op met websites of aanbieders die snel geld beloven. Vaak zit hier toch een addertje onder het gras. Ga ook niet in zee met gokwebsites of sites waarbij je moet webcammen. Al eens van cashback shoppen gehoord? Hierbij ontvang je geld voor elke aankoop die je doet. Dit lijkt aantrekkelijk, maar is het niet. Je bent namelijk geneigd om bij de geselecteerde aanbieders (te dure) aankopen te doen. Soms geef je meer uit dan je zou willen. Op de eindstreep ben je dus helemaal niet voordeliger uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geldkip is niet verantwoordelijk voor beslissingen die je op basis van de inhoud van deze website maakt. En ik ben niet verantwoordelijk voor je natte pak wanneer je in de regen loopt.

Volg mij

Geldkip.nl is een initiatief van Bianca. Het is opgezet
om iedereen wegwijs te maken in de wereld van online geld verdienen. De affiliate linkjes binnen blogs leiden naar websites van adverteerders. Hier verdient Geldkip geld mee. Dat kost lezers niks.