Online geld verdienen forum (2020)

Op zoek naar een online geld verdienen forum? Handig, want zo kun je samen met anderen discussiëren over werk en inkomsten. In dit artikel vindt je 5 x een forum waar je mensen met dezelfde doelstelling als jou vindt.

Hét moment om in te stappen? Kies je platform.


Het nut van een forum

Via een forum kom je veel te weten over geld verdienen. Een forum is niets anders dan een online plek waar je ideeën met elkaar deelt, of discussieert over bepaalde onderwerpen. In veel gevallen kun je gewoon meelezen (openbaar). Wil je ook reageren, dan maak je een account aan (registreren). Goed, over tot de orde van de dag. hieronder 5 fora waar je terecht kunt met je vragen of waar je ervaringen deelt.

1. Facebook groepen

Een populair online geld verdienen forum is een facebookgroep. Nu zijn hier natuurlijk verschillende van. Ga naar Facebook en zoek op online geld verdienen, thuiswerken of thuiswerk. Je ziet vanzelf verschillende facebookgroepen tevoorschijn komen. Houd er rekening mee dat niet elke groep even gezellig is. In sommige groepen worden namelijk heel veel MLM oproepen gedeeld. Hierbij word je gevraagd om te investeren, waarna je geld gaat verdienen. Let hier wel een beetje mee op, want een MLM-bedrijf kan uiteindelijk een piramidespel worden.

GeldKip heeft een Facebookpagina. Hier vind je regelmatig nieuwe berichten, waar je uiteraard op mag reageren. Niet direct een forum maar wel heel praktisch én leuk. Meld je hier aan.

2. Viva forum

Een bekend forum waar vooral vrouwen actief zijn. Ga je naar het Viva forum, kijk dan eens bij het onderdeel werk en studie. Hier vind je verschillende subfora over online geld verdienen. Ben je op zoek naar het Flair forum? Jammer, dit forum bestaat niet meer. Het had een vergelijkbare opzet als dat van Viva. Je kunt wel eens een kijkje nemen bij het ouders.nl forum, onder de categorie werk > recht en geld.

3. Bokt (voor paardenliefhebbers)

Het Bokt forum is speciaal bedoeld voor paardenliefhebbers. Ach, je hoeft niet per se iets met paarden te hebben om hier mee te lezen. Ga naar bokt.nl en zoek bij forum > algemeen > Mens en Maatschappij > school, studie en werk. Vind hier het online geld verdienen forum of open zelf een nieuw topic.

4. Radar – van AVRO tros

Een belangrijk online geld verdienen forum is het Radar forum. Dit is een community die bij de gelijknamige uitzending van AVROTROS hoort. Omdat het hier moeilijk zoeken is tussen de categorieën, kun je ook gebruik maken van de zoekfunctie. Kijk anders eens bij het onderdeel Werk en Inkomen, en ga dan naar thuiswerk of overig werk en inkomen. Houd er rekening mee dat je op dit forum met andere mensen praat, niet met een televisieprogramma.

5. Telegram groepen

Wil je mee praten over online geld verdienen, kijk dan eens op Telegram. Dit is een app die je goed kunt vergelijken met WhatsApp, alleen uitgebreider. Het leuke Telegram is dat jouw telefoonnummer anoniem blijft: je maakt een gebruikersnaam aan. Er zijn verschillende Telegram groepen actief, de meeste gaan over cryptocurrency (cryptomunten). Er zijn ook groepen over online geld verdienen. Helaas zijn deze niet allemaal in het Nederlands maar wel vaak in het Duits of Engels.

Wat je moet weten over online geld verdienen forum

Ga je via Google op zoek naar een online geld verdienen forum, dan rollen er heel wat websites binnen de zoekresultaten. Het nadeel is dat de meeste websites een hoop blabla verkopen, zonder op een specifiek forum te wijzen.

Laat ik even duidelijk zijn: er is geen forum dat enkel en alleen over geld gaat. Zoals je hierboven hebt kunnen zien kom je toch vaak op de algemene fora uit. Maar goed, dat neemt niet weg met je in ieder geval wel fijn mee kunt praten over online geld verdienen.

Wees trouwens voorzichtig met tips van andere gebruikers. Investeer niet zomaar in (malafide) bedrijfjes of constructies. Voordat je het weet ben je je geld kwijt. Maak ook niet zomaar geld of cryptomunten naar een ander over. Laat je vooraf goed informeren, bij voorkeur door iemand buiten het forum om.

Wil je meer tips over geld verdienen, online offline? Wordt dan lid van GeldKip op Facebook. Wekelijks ontvang je tips met betrekking tot geld verdienen, werk, besparen en nog veel meer. Alles om meer geld binnen te halen of over te houden. Dat is tenslotte waar je het allemaal voor doet. ?

Ads: bol


GeldKip is een blogger van midden 40. Eigen huis met zonnepanelen (heel milievriendelijk), gezin, bedrijfje én een hond. Droomt van rijkdom en zoekt naar duizend manieren om dat te bereiken. Al die tips en ideeën komen in de blogs tot leven. ✍️Schrijven kost tijd en geld. Daarom staan er in de artikelen soms affiliate linkjes die naar een product of dienst verwijzen. Hiervoor ontvangt GeldKip een vergoeding, waar niet jij maar de adverteerder voor betaalt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *