Bijgewerkt: 27 maart 2023

Discussieer samen met anderen over werk, inkomsten, belastingzaken en ondernemen. In het online geld verdienen forum ben jij op je plek. In dit artikel vind je vijf keer een forum waar je mensen met dezelfde doelstelling vindt.

Het nut van een forum

Via een forum kom je veel te weten over geld verdienen. Een forum is niets anders dan een online plek waar je ideeën met elkaar deelt, of discussieert over bepaalde onderwerpen. In veel gevallen kun je gewoon meelezen (openbaar). Wil je ook reageren, dan maak je een account aan (registreren). Goed, over tot de orde van de dag. hieronder 5 fora waar je terecht kunt met je vragen of waar je ervaringen deelt.

1. Facebook groepen

Een populair online geld verdienen forum is een facebookgroep. Nu zijn hier natuurlijk verschillende van. Ga naar Facebook en zoek op online geld verdienen, thuiswerken of thuiswerk. Je ziet vanzelf verschillende facebookgroepen tevoorschijn komen. Houd er rekening mee dat niet elke groep even gezellig is. In sommige groepen worden namelijk heel veel MLM oproepen gedeeld. Hierbij word je gevraagd om te investeren, waarna je geld gaat verdienen. Let hier wel een beetje mee op want een MLM-bedrijf kan uiteindelijk een piramidespel worden.

GeldKip heeft een Facebookpagina. Hier vind je regelmatig nieuwe berichten, waar je uiteraard op mag reageren. Niet direct een forum maar wel heel praktisch én leuk. Meld je hier aan.

2. Viva forum

Mannen zijn ook welkom maar kunnen zich hier misschien wat verloren voelen. Ga naar het Viva forum en kijk bij het onderdeel ‘werk en studie’. Hier staan verschillende subfora over online geld verdienen, problemen met werkgevers, tips omtrent sollicitaties of hoe het met een studie zit.

Misschien ben je op zoek naar het (oude) Flair forum, dat een vergelijkbare opzet had. Dit forum bestaat niet meer. Je kunt wel een kijkje nemen bij het ouders.nl forum onder de categorie werk > recht en geld. Sommige topics zijn sterk verouderd, hou je rekening mee.

3. Bokt (voor paardenliefhebbers)

Het Bokt forum is speciaal bedoeld voor paardenliefhebbers. Ach, je hoeft niet per se iets met paarden te hebben om hier mee te lezen. Ga naar bokt.nl en zoek bij forum > algemeen > Mens en Maatschappij > school, studie en werk. Bekijk hier onderwerpen over ondernemen, werk, studeren of online geld verdienen, of open zelf een nieuw topic.

4. Radar – van AVRO tros

Een belangrijk online geld verdienen forum is het Radar forum. Dit is een community die bij de gelijknamige uitzending van AVROTROS hoort. Omdat het hier moeilijk zoeken is tussen de categorieën maak je het beste gebruik van de zoekfunctie. Kijk anders eens bij het onderdeel Werk en Inkomen en ga dan naar thuiswerk of overig werk en inkomen. Houd er rekening mee dat je op dit forum met andere mensen praat, niet met een televisieprogramma.

5. Telegram groepen

Deze app is vergelijkbaar met WhatsApp alleen veel uitgebreider. Op Telegram is je telefoonnummer anoniem, je chat met je eigen gekozen gebruikersnaam. Er zijn verschillende groepen actief. De meeste gaan over crypto (cryptomunten). Er zijn een paar groepen over online geld verdienen, alleen niet in het Nederlands. Meestal communiceer je in het Duits of Engels.

Voor sommige groepen moet je toegang aanvragen. De beheerder keurt dit goed of af. Er zijn ook groepen waar je niet mee kan discussiëren. Het gaat er niet om een groep maar om een kanaal: dit werkt eenzijdig.

Wat je moet weten over online geld verdienen forum

Zoek je via Google naar een forum over online geld verdienen dan rollen er heel wat websites binnen de zoekresultaten. Het nadeel is dat de meeste websites een hoop blabla verkopen, zonder op een specifiek forum te wijzen.

Laat ik even duidelijk zijn: er is geen forum dat enkel en alleen over geld gaat. Zoals je hierboven hebt kunnen zien kom je toch vaak op de algemene fora uit. Maar goed, dat neemt niet weg met je in ieder geval wel fijn mee kunt praten over online geld verdienen.

Wees trouwens voorzichtig met tips van andere gebruikers. Investeer niet zomaar in (malafide) bedrijfjes of constructies. Voordat je het weet ben je je geld kwijt. Maak ook niet zomaar geld of cryptomunten naar een ander over. Laat je vooraf goed informeren, bij voorkeur door iemand buiten het forum om.

Wil je meer tips over geld verdienen, online offline? Word dan lid van GeldKip op Facebook, ook al ben ik hier niet meer heel actief. Een andere optie is reageren op een van de vele blogs. Hiermee kom je in contact met andere lezers. Je reactie wordt binnen 24 uur gekeurd en gepubliceerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geldkip is niet verantwoordelijk voor beslissingen die je op basis van de inhoud van deze website maakt. En ik ben niet verantwoordelijk voor je natte pak wanneer je in de regen loopt.

Volg mij

Geldkip.nl is een initiatief van Bianca. Het is opgezet
om iedereen wegwijs te maken in de wereld van online geld verdienen. De affiliate linkjes binnen blogs leiden naar websites van adverteerders. Hier verdient Geldkip geld mee. Dat kost lezers niks.