Bijgewerkt: 27 maart 2023

Meer rust in je hoofd met deze training

Je kent het wel, druk met werkzaamheden, leiding geven of je passieve inkomen beheren. Je bent continu bezig met het beantwoorden van e-mailtjes of het aannemen van de telefoon. Daarnaast komen mensen onverwacht langs of ligt er een stapel werk op je bureau te wachten. Een drukke Geldkip ervaart soms veel stress.

Gelukkig zijn er wat trainingen om met dit soort stressmomenten om te gaan. De ORDE training is bedoeld voor werknemers die een beter overzicht op hun werk willen hebben. In de ORDE training review bespreek ik wat het is, de betrouwbaarheid en wat het kost.

Voor werknemers, maar ook voor ondernemers

Ik bekeek de ORDE training en voor wie dit bedoeld is. In eerste instantie is hij gericht op werknemers. Maar wanneer je naar de inhoud van de training kijkt kan hij ook heel geschikt zijn voor ondernemers.

De training is geschikt voor werknemers die het beste uit zichzelf willen halen maar veel stress ervaren. Hij is ook geschikt voor werknemers of ondernemers die tegen een burn-out aanhikken of met lang ziekteverzuim te maken hebben.

Inhoud van de training

De ORDE training bestaat uit verschillende onderdelen. Hieronder laat ik zien wat elk onderdeel precies inhoudt.

Taken externaliseren

Een beetje een duur woord om aan te geven dat je bepaalde taken of de activiteiten uitbesteedt. Dit doe je om jezelf te ontlasten. Of omdat je niet over de juiste middelen of expertise beschikt om dit soort taken uit te voeren.

Sommige bedrijven externaliseren taken omdat dit voordeliger is. Of om zich te richten op de kernactiviteiten. Waarbij de uitbestede taken worden overgelaten aan gespecialiseerde externe partijen. Het uitbesteden van taken resulteert in een hogere kwaliteit en meer flexibiliteit.

Dat is dus wat je tijdens de ORDE training. Waarom en hoe je taken uitbesteedt. Of hoe je gebruik maakt van een vertrouwd systeem. Het uitbesteden van taken is vooral bedoeld om meer rust in je hoofd te creëren.

Beter kiezen

Hoe fijn zou het zijn wanneer je een goed overzicht van al je taken hebt? En ook weet hoe je deze zo goed mogelijk inpland? In de module beter kiezen leer je hoe je dit op de juiste manier aanpakt. Keuzes maken kan namelijk heel lastig zijn, je kent vast wel de term keuzestress.

Focussen

Wanneer je het erg druk hebt dan is het soms lastig om je aandacht en energie volledig op een taak te richten. Focus gaat over die aandacht en energie. Je sluit jezelf af van afleidingen. Zo werk je ongestoord aan de taak of het doel.

De ORDE training helpt je met het realiseren van die focus. Ik heb alvast wat tips voor jou om tot een betere focus te komen:

  • Maak een To Do lijst waarop je alle taken zet die je uit moet voeren. Zet de belangrijkste taken bovenaan.
  • Plan je tijd zorgvuldig in. Zorg dat je voldoende tijd voor elke taak hebt.
  • Schakel afleidingen zoals de telefoon of de e-mail tijdelijk uit.
  • Werk altijd in blokken van 25-50 minuten. Hierna neem je 5-10 minuten pauze. Hiermee voorkom je vermoeidheid.
  • Gebruik een timer om ervoor te zorgen dat je de taak binnen de gestelde termijn afhebt.
  • Zorgt vooral voor een rustige omgeving. Het moet er niet te druk of te lawaaiig zijn.

Natuurlijk helpt de ORDE training nog op veel meer manieren.

Verbeteren

Je leert tijdens de training verschillende technieken aan. Nu is het tijd om deze technieken in de praktijk toe te passen. Je verbetert en vereenvoudigt jezelf. Je maakt het jezelf dus niet moeilijk waardoor je sneller je taken voltooit.

Wat kost de ORDE training?

Deze training is verkrijgbaar voor € 249. Ondernemers betalen € 206 exclusief btw. De btw is uiteraard aftrekbaar van de btw die je moet betalen.

Manieren om de training gratis te krijgen

Misschien is € 249 boven je budget. Gelukkig zijn er een aantal methoden om deze training gratis te krijgen.

Vraag aan je werkgever of deze budget voor scholing heeft. Sommige werkgevers vinden het belangrijk om hun werknemers goed te ondersteunen. Laat zien dat je de ORDE training wil volgen en waarom je dit wil doen. Bespreek hier zeker de voordelen van.

Zit je in een traject voor herstel en re-integratie? Dan kom je mogelijk via het UWV in aanmerking voor de ORDE training. Of dit echt van toepassing is dan moet je met het UWV bespreken.

Via de arbodienst is het soms ook mogelijk om de ORDE training te volgen. Hierbij is het belangrijk dat je aangeeft dat de training positief aan je herstel bijdraagt.

Heb je persoonsgebonden budget (PGP)? Onder bepaalde voorwaarden kun je de training vergoed krijgen. Houd er rekening mee dat je het PGP niet altijd aan een training of cursus mag besteden.

Een andere optie is via je zorgverzekeraar, al is die kans niet zo heel groot. Je moet aan kunnen tonen dat de training werkstress vermindert. Veel zorgverzekeraars zitten hier niet zo op te wachten. De kans is dan ook gooit dat je ze niet meekrijgt in je idee.

Helaas kun je de ORDE training niet via het STAP-budget bekostigen. Dat zou mooi zijn want dit zou betekenen dat je de training gratis volgt. Het STAP-budget is alleen te gebruiken voor trainingen, cursussen en opleidingen die hierbij zijn aangesloten. Dat is bij de ORDE training niet het geval.

Kun je in termijnen betalen?

Ik zocht naar een manier om de ORDE training en termijnen te betalen. Dat is niet mogelijk. Overigens viel het me op dat de training tweemaal €2 49 kost me dat je een totaal € 250 moet betalen. Misschien heeft de aanbieder niet in de gaten dat er een eurootje verschil inzit. Ik zou me er niet zo druk om maken maar een ander misschien wel.

Je kunt betalen via iDEAL, creditcard, bankoverdracht, bancontant en PayPal. Genoeg betalingsopties.

Een gratis proefversie

Wanneer je over de ORDE training twijfelt dan is het aan te raden om voor de gratis proefversie te gaan. Natuurlijk krijg je geen inzicht in de gehele training maar het is een mooie manier om er kennis mee te maken.

Is de ORDE training een aanrader?

Nu komt het belangrijkste onderdeel van de ORDE training review: is het wat? Ik moet eerlijk bekennen dat ik alleen de proefversie heb bekeken. De eerste module zag er goed uit. Met duidelijke video’s, informatie en vragen die je moet beantwoorden. Leuk gedaan!

Ben ik geneigd om de training te kopen? Ja, indien ik behoefte heb aan meer rust in mijn hoofd wil ik dit zeker overwegen. Momenteel kan ik werkdruk en stress goed aan maar ik kan me voorstellen dat dit voor jou misschien anders is.

Ik kan deze training niet vanuit persoonlijke ervaring aanbevelen, wel omdat ik er via affiliate marketing mee in aanraking ben gekomen. Dat maakte mij nieuwsgierig waardoor ik de training bekeek. Dit was mijn eerlijke review over de ORDE training.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geldkip is niet verantwoordelijk voor beslissingen die je op basis van de inhoud van deze website maakt. En ik ben niet verantwoordelijk voor je natte pak wanneer je in de regen loopt.

Volg mij

Geldkip.nl is een initiatief van Bianca. Het is opgezet
om iedereen wegwijs te maken in de wereld van online geld verdienen. De affiliate linkjes binnen blogs leiden naar websites van adverteerders. Hier verdient Geldkip geld mee. Dat kost lezers niks.