Bijgewerkt: 27 maart 2023

Geld verdienen door het lezen van e-mails, op advertenties te klikken of een aankoop te doen. Bij ExtraEuro is dit mogelijk. Dit online spaarprogramma biedt mensen de mogelijkheid om wat bij te verdienen. In de ExtraEuro review lees je alles over de werking van dit programma, de betrouwbaarheid en de verdiensten.

Voor wie is het geschikt?

  • Mensen die wat extra’s willen verdienen
  • Voor iedereen die het leuk vindt om naar aanbiedingen en advertenties te kijken
  • Als je dit wilt combineren met andere activiteiten
  • Studenten, huisvrouwen, uitkeringsgerechtigden, AOW-ers

De plus- en minpunten

Pluspunten

  • Extra geld verdienen met simpele activiteiten
  • Gratis registratie
  • Welkomstbonus
  • Uitbetaling vanaf € 10

Minpunten

  • Uitbetaling pas mogelijk wanneer je een accountscore van 5,5 of hoger hebt
  • Soms lage vergoedingen

Over ExtraEuro

ExtraEuro.nl is een website die in beheer is van het bedrijf ExtraEuro BV. Dit bedrijf heeft soortgelijke websites in beheer. Het bedrijf is ingeschreven bij de KvK en is gevestigd in Deurne. Op de website ExtraEuro.nl verdien je geld door middel van het lezen van e-mails, klikken op advertenties of vragenlijsten invullen.

Iedereen kan lid worden, mits deze persoon in Nederland woont en in het bezit is van een Nederlands bankrekening. Er mag slechts één account per woonadres of IP aangemaakt worden.

ExtraEuro is een leuke manier om wat extra bij te verdienen. Het is vooral populair onder studenten, werklozen en AOW-ers. De activiteiten op deze website voer je volledig online uit.

De betrouwbaarheid

Op de website van ExtraEuro staat voldoende informatie over het bedrijf, inclusief adresgegevens. Bedrijven zijn verplicht om dit op website te plaatsen, tenzij het om een particuliere site gaat. ExtraEuro voldoet aan alle verplichtingen, ook op het gebied van privacy.

Dit online spaarprogramma is redelijk betrouwbaar. Er zijn weinig klachten over uitbetalingen. Toch kan het gebeuren dat een uitbetaling niet plaatsvindt. Meestal komt dit omdat de gebruiker niet aan de voorwaarden heeft voldaan. Bijvoorbeeld omdat de gebruiker jonger dan 18 jaar is of meerdere accounts heeft aangemaakt.

Over de kosten

Het aanmaken van een account op ExtraEuro kost niets. Deelname is gratis en levert alleen maar spaartegoed op. Betaal nooit voor het aanmaken van een account op ExtraEuro of een vergelijkbare website. Registreer je altijd op de website van het bedrijf zelf, niet via een andere website. Klik dan ook niet op aanmeldlinkjes die je op andere websites tegenkomt. Je moet mogelijk betalen of dit gaat ten koste van het tegoed dat je in de toekomst opbouwt.

De enige kosten die je kunt verwachten is wanneer je een aankoop in een van de samenwerkende webshops doet.

Hoe werkt het?

Het is belangrijk om je te registreren op de website ExtraEuro.nl. Doe dit altijd met een geldig e-mailadres en kies een sterk wachtwoord. Na aanmelding kun je direct starten met geld verdienen. Dit doe je door e-mails te lezen of op banners te klikken. Je krijgt ook betaald door het liken van bepaalde sociale media pagina’s.

Soms staat er een vragenlijst oftewel een enquête tot je beschikking. Wanneer je deze invult valt de verdiensten hoger uit dan met andere activiteiten.

Daarnaast heb je de mogelijkheid om leden aan te brengen, hier ontvang je ook een vergoeding voor.

De website werkt met een accountscore. Hoe actiever je bent, hoe hoger de score. Om uit te laten betalen moet de accountscore minimaal op 5,5 liggen. Wanneer je hieronder zit dan kun je niet uit laten betalen.

Hoeveel verdien je?

Voor het uitvoeren van activiteiten krijg je niet zoveel betaald. Dit is ook bij andere spaarprogramma’s het geval: het is nooit een vetpot. Voor het lezen van een e-mail ontvang je ongeveer 1 cent. Dit geldt ook wanneer je op een advertentie klikt of wanneer je een social mediapagina liket.

Af en toe kun je een vragenlijst invullen, de vergoeding hiervoor ligt wat hoger. Hoeveel je verdient hangt van de lengte van de vragenlijst af. Gemiddeld verdien je tussen de 40 cent en 4 euro per ingevulde vragenlijst. Dit kan dus heel erg verschillen. Helaas zijn er niet zoveel vragenlijsten op ExtraEuro beschikbaar.

Een andere mogelijkheid om geld te verdienen is door je aan te melden voor cashback acties. Die zijn bij ExtraEuro meer dan voldoende aanwezig. Bij aankoop van een product via een samenwerkende webshop of een bedrijf ontvang je een vergoeding van 3% tot 8% van de aankoopprijs.

Wanneer je alleen activiteiten uitvoert (geen aankopen doet) verdien je tussen de 3 en 15 euro per maand. Doe je mee aan cashback acties van lopen de verdiensten op tot meer dan € 25 per maand.

Klantenservice en support

Het bedrijf heeft de bedrijfsgegevens duidelijk op de website staan. Ook vind je hier een vraag-en-antwoord pagina. Wanneer je niet het antwoord op je vraag vindt dan zijn er contactmogelijkheden. Je vult hiervoor een contactformulier in. Na het invullen van het formulier kreeg ik binnen 48 uur antwoord, redelijk netjes.

ExtraEuro account verwijderen

Het is belangrijk om met je ExtraEuro account actief te blijven, anders kun je geen uitbetaling aanvragen. Wil je je ExtraEuro account verwijderen? Log hiervoor in en ga naar je persoonlijke omgeving. Van hieruit verwijder je het account. Indien dit niet lukt stuur je een mail naar ExtraEuro. Ze helpen je met het verwijderen van je account en gegevens.

Samenvatting ExtraEuro review

ExtraEuro.nl is een online platform dat mensen de mogelijkheid biedt om extra geld te verdienen. Dit gebeurt door deel te nemen aan verschillende activiteiten. Voor elke voltooide taak ontvangt de gebruiker een bedrag, dat varieert van enkele centen tot enkele euro’s.

Het platform is beschikbaar voor mensen uit Nederland. ExtraEuro.nl is een betrouwbaar platform maar het is geen manier om snel rijk te worden of hoge inkomsten te realiseren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geldkip is niet verantwoordelijk voor beslissingen die je op basis van de inhoud van deze website maakt. En ik ben niet verantwoordelijk voor je natte pak wanneer je in de regen loopt.

Volg mij

Geldkip.nl is een initiatief van Bianca. Het is opgezet
om iedereen wegwijs te maken in de wereld van online geld verdienen. De affiliate linkjes binnen blogs leiden naar websites van adverteerders. Hier verdient Geldkip geld mee. Dat kost lezers niks.