Bijgewerkt: 27 maart 2023

Je ervaringen delen, andere gebruikers helpen en hier ook nog eens voor betaald krijgen. Jouw-Mening.be is een Belgische website die ook beschikbaar is voor Nederlandse gebruikers. Deze Jouw-Mening.be review behandelt de werking, betrouwbaarheid en verdiensten van dit platform.

Voor wie is het geschikt?

  • Iedereen die interesse heeft om deel te nemen aan marktonderzoeken
  • Mensen die online wat bij willen verdienen
  • Jongeren en studenten
  • Volwassenen en AOW’ers

De plus- en minpunten

Pluspunten

  • Leuke enquêtes
  • Hoge verdiensten
  • Goed inwisselbaar voor cadeaubonnen

Minpunten

  • Soms problemen omtrent uitbetalingen
  • Matige klantenservice

Over Jouw Mening

Jouw-Mening.be is een Belgische website, operationeel als marktonderzoeksbureau. Het is in meer dan 94 landen actief. Er zijn veel leden bij dit onderzoeksbureau aangesloten. Gezamenlijk vullen ze jaarlijks enkele tienduizenden enquêtes in.

Jouw Mening maakt onderdeel uit van het bedrijf Dynata Global UK Limited. De website Jouw-Mening.be bestaat sinds 2006.

De betrouwbaarheid

Er zijn wat klachten omtrent uitbetalingen en accounts die plots worden opgeschort. Ook is er ontevredenheid omtrent de vergoedingen per enquête. Een van de grootste klachten is dat het vrij lang duurt voordat je de aangevraagde cadeaubon ontvangt. Ook is de klantenservice niet altijd even behulpzaam.

Iets wat velen niet weten is dat Jouw Mening geen Belgisch maar een Engels bedrijf is. Het is gevestigd in Londen en het Engels recht geldt voor deze website. Dit kan het juridisch lastig maken. Jouw-Mening.be is hierdoor niet voor 100% betrouwbaar.

Over de kosten

Registreren op Jouw-Mening.be is gratis. Je wordt beloond voor het invullen van vragenlijsten. Je krijgt niet met allerlei kosten te maken, ook niet wanneer je om een uitbetaling vraagt. Registreer je altijd op de website zelf en niet via een linkje die je ergens anders tegenkomt.

Hoe werkt het?

Deelnemen aan online onderzoeken en hier een beloning voor ontvangen, wie wil dat nu niet? Om deel te nemen moet je minimaal 16 jaar oud zijn. Het aanmelden verloopt via de website en is betrekkelijk eenvoudig.

Na het invullen van je profiel begin je met het deelnemen aan enquêtes. Het invullen van een enquête duurt tussen de 10 en 20 minuten per keer. Pas na het voltooien van de enquête ontvang je een beloning in je account.

Het gespaarde bedrag is inwisselbaar voor een van de vele cadeaubonnen, bijvoorbeeld een cadeaubon voor Zalando, iTunes of Bol.com. Het is niet mogelijk om voor een cash uitbetaling te kiezen.

Hoeveel verdien je?

Het is mogelijk om tot wel € 7 per ingevulde enquête te verdienen. Dat is de belofte die op de homepage van Jouw-Mening.be staat. Het is belangrijk om er rekening mee te houden dat het niet vaak voorkomt dat je een dergelijke hoge vergoeding ontvangt. Meestal ligt de vergoeding per ingevulde vragenlijst tussen de 1 en 4 euro. Dit kan zeker af en toe wat meer zijn, maar het kan ook juist minder zijn.

Je komt niet voor alle vragenlijsten in aanmerking. Je krijgt alleen vragenlijsten toegestuurd die aansluiten op je profiel. Hierdoor kan het dat de verdiensten lager uitvallen dan de verwachting is.

Gebruikers verdienen tussen de 5 en 20 euro per maand. De verdiensten kunnen dus per gebruiker heel erg verschillen.

De uitbetalingsgrens ligt op € 10. Het is nodig om dit bedrag minimaal bij elkaar te sparen voordat je om een uitbetaling kunt vragen.

Sommigen melden zich bij verschillende enquêtesites en online spaarprogramma’s aan. Op die manier weten ze tot wel € 300 per maand te verdienen. Het is echter belangrijk om te weten dat deze techniek ontzettend veel tijd vraagt. De beloning die hiertegenover staat is altijd lager dan ander werk.

Klantenservice en support

Op de helppagina van Jouw-Mening.be vind je antwoord op verschillende vragen. Ook is het mogelijk om met de klantenservice contact op te nemen. Dit doe je door het invullen van het contactformulier. Het is niet mogelijk om telefonisch contact op te nemen. Ook kun je niet rechtstreeks een e-mail sturen en ook geen fysieke post versturen.

Over het algemeen reageert de klantenservice op vragen van gebruikers. Toch komt het regelmatig voor dat een gebruiker geen antwoord krijgt of meerdere keren zijn vraag moet stellen. Daarnaast blijkt de klantenservice niet altijd behulpzaam te zijn.

Jouw-Mening.be account verwijderen

Het Jouw Mening account verwijderen doe je door in te loggen op de website. Het account verwijder je via de persoonlijke omgeving. Het is ook mogelijk om het account via het contactformulier op te zeggen. Je kiest hierbij voor de optie Verzoek tot afmelding van account.

Bij het verwijderen van het account gaan niet alleen je persoonlijke gegevens verloren maar ook eventueel opgebouwde tegoeden. Het is daarom aan te raden om vooraf het te goed uit te laten betalen.

Samenvatting Jouw Mening review

Jouw-Mening.be is een toegankelijke website wanneer je wat bij wil verdienen met het invullen van enquêtes. Er zijn wel redelijk wat problemen omtrent uitbetalingen en de klantenservice. De samenvatting van deze review is dan ook dat Jouw Mening geen goede optie is, er zijn betere alternatieven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geldkip is niet verantwoordelijk voor beslissingen die je op basis van de inhoud van deze website maakt. En ik ben niet verantwoordelijk voor je natte pak wanneer je in de regen loopt.

Volg mij

Geldkip.nl is een initiatief van Bianca. Het is opgezet
om iedereen wegwijs te maken in de wereld van online geld verdienen. De affiliate linkjes binnen blogs leiden naar websites van adverteerders. Hier verdient Geldkip geld mee. Dat kost lezers niks.