Bijgewerkt: 27 maart 2023

Online geld verdienen is erg populair. Dit kan op verschillende manieren waaronder het invullen van vragenlijsten, spelletjes spelen of affiliate marketing. Wil je niet al te veel moeite doen dan is Lifepoints een goed alternatief. Je verdient hier geld door het uitvoeren van verschillende acties. Wil je weten hoe dit werkt en wat je verdient? Dat lees je allemaal in de Lifepoints review.

Voor wie is het geschikt?

De website Lifepoints is, gezien de werkwijze en verdiensten, geschikt voor:

 • Studenten
 • Jongeren (meld je aan met een account van iemand die 18 jaar of ouder is)
 • Gepensioneerden
 • Huisvrouwen
 • Uitkeringsgerechtigden
 • Mensen die wat extra willen sparen
 • Mensen die het leuk vinden om deel te nemen aan marktonderzoek
 • Mensen die gratis PayPal willen

De plus- en minpunten op een rij

Pluspunten

 • Bij aanmelding ontvang je een bonus
 • De vergoedingen zijn over het algemeen goed
 • Er zijn voldoende onderzoeken beschikbaar
 • Je wisselt gespaarde punten in voor geld of waardebonnen

Minpunten

 • Het duurt vrij lang voordat je punten bij elkaar hebt gespaard
 • Sommige vragenlijsten zijn alleen beschikbaar wanneer je in een bepaalde regio woont

Over Lifepoints

Lifepoints Panel is een online marktonderzoeksbureau. Het beloont mensen beloont voor het invullen van enquêtes en het deelnemen aan marktonderzoek. Je verdient punten door deel te nemen aan enquêtes. Vervolgens wissel je deze punten in voor cadeaubonnen, donaties aan goede doelen of contant geld.

De betrouwbaarheid

Het bedrijf heeft een goede reputatie en wordt door velen als betrouwbaar gezien. De uitbetalingen kunnen altijd netjes en op tijd plaats. Je bent zelf verantwoordelijk voor het aanvragen van een uitbetaling.

Over de kosten

Het is gratis om lid te worden van het Lifepoints Panel. Hier betaal je dus helemaal niets voor. Moet je ergens betalen om geld te verdienen? Dat is nooit de bedoeling!

Hoe werkt het?

De enquêtes zijn meestal kort en gemakkelijk in te vullen. Je beantwoordt vragen over gezondheid, huishouden, sport, werk of reizen. In ruil hiervoor ontvang je een beloning. Je moet er rekening mee houden dat er enquêtes altijd een beperkte termijn beschikbaar zijn. Je ontvangt per e-mail een uitnodiging. Reageer hier op tijd op, anders kun je niet meer deelnemen.

Elke ingevulde enquête levert een aantal punten op. Dit worden Lifepoints genoemd en zijn inwisselbaar voor waardebonnen of PayPal tegoed. Het is niet mogelijk om het tegoed rechtstreeks op je bankrekening te laten storten.

Hoeveel verdien je?

De beloningen die je bij Lifepoints ontvangt zijn niet zo hoog. Het kan even duren voordat je genoeg punten hebt verzameld om ze in te wisselen voor PayPaltegoed of een waardebon. Wanneer je alleen bij deze website bent aangemeld dan verdien je tussen de 1 en 8 euro per maand. Meer zit er helaas niet in.

Dat is ook de reden waarom veel mensen zich bij verschillende enquête websites aanmelden. Op die manier combineer je de werkwijze en bouw je langzaam een tegoed op.

Klantenservice en support

Over het algemeen is de klantenservice goed bereikbaar. Je kunt hier terecht voor vragen over de werking van de website of uitbetaling van je tegoed. Vragen stel je via een contactformulier. Vervolgens krijg je per e-mail antwoord. In het helpcentrum vind je informatie over de verdiensten en het lidmaatschap.

Lifepoints account verwijderen

Je hebt altijd het recht om je Lifepoints account te verwijderen. Je moet er wel rekening mee houden dat het opgebouwde tegoed hiermee verloren gaat. Verwijder daarom alleen je account weer goed hebt om uit te laten betalen.

Voor het verwijderen van je account log je in en kies je vervolgens voor Mijn account annuleren. Je account wordt direct verwijderd, net als je persoonlijke gegevens.

Samenvatting Lifepoints review

Lifepoints Panel is een legitiem bedrijf dat mensen de mogelijkheid biedt om een ​​beetje extra geld te verdienen. Dit doe je door deel te nemen aan online marktonderzoek. Het is niet mogelijk om hier geld te verdienen middels cashback shoppen, het lezen van e-mails of spelletjes spelen.

Vind het geen probleem om tijd te investeren in het invullen van enquêtes en mocht je graag beloond voor je mening? Dan is Lifepoints een goed idee. Je moet er wel rekening mee houden dat het geen hoofdinkomen of in groot passief inkomen genereert. De verdiensten komen weer overheen met wat zakgeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geldkip is niet verantwoordelijk voor beslissingen die je op basis van de inhoud van deze website maakt. En ik ben niet verantwoordelijk voor je natte pak wanneer je in de regen loopt.

Volg mij

Geldkip.nl is een initiatief van Bianca. Het is opgezet
om iedereen wegwijs te maken in de wereld van online geld verdienen. De affiliate linkjes binnen blogs leiden naar websites van adverteerders. Hier verdient Geldkip geld mee. Dat kost lezers niks.