Bijgewerkt: 27 maart 2023

Er zijn veel banen waar je gratis producten mag testen. Die producten krijg je thuis gestuurd, je probeert ze uit, publiceert een recensie en je mag het product houden. Hiermee help je het bedrijf in ruil voor gratis producten. Je kunt meedoen met het testen van verschillende merken. In de Philips producttester lees je hoe betrouwbaar dit is en wat je moet doen. Maar ook of je eventueel nog iets extra’s verdient.

Voor wie is het geschikt?

  • Voor werkenden, uitkeringsgerechtigden en werkelozen
  • Voor iedereen die het leuk vindt om gratis producten te ontvangen
  • Mensen die voldoende tijd hebben om een product te testen

De plus- en minpunten

Pluspunten

  • Gratis producten ontvangen
  • Soms hoge korting op het product
  • Leuke manier om kennis te maken met nieuwe producten
  • Je bespaart geld op de aankoop van producten

Minpunten

  • Het aanbod is beperkt
  • Je komt niet altijd in aanmerking voor een testproduct
  • Het onderzoek duurt soms langer dan gedacht

Over Philips producttester

Philips producttester is een initiatief van het merk Philips. Iedereen kan testen worden en deelnemen aan één of meerdere tests. Hierbij is het nodig om je te registreren waarna Philips het profiel goedkeurt. Vervolgens wordt het product op je adres bezorgd. Door het product te testen geef je Philips de mogelijkheid om verbeteringen door te voeren.

Philips is bij veel mensen bekend als een elektronicafabrikant. Het bedrijf is in 1891 opgericht, toen nog als gloeilampenfabriek in Eindhoven. Door de jaren heen is het bedrijf uitgegroeid tot fabrikant van stofzuigers, televisies en andere huishoudelijke apparatuur.

De betrouwbaarheid

Als Philips producttester kun je rekenen op een hoge betrouwbaarheid. Na registratie en goedkeuring ontvang je het gewenste product. Het komt zelden voor dat het product niet wordt toegestuurd. Mocht dit het geval zijn dan gaat het om een leveringsproblemen.

Het is zo dat Philips zelf bepaalt welke mensen in aanmerking komen om het product te testen. Het is dus niet zo dat je automatisch tester voor alle producten bent. Sommige mensen die worden afgekeurd zeggen dat deze dienst niet betrouwbaar is. Dat is het wel maar je voldoet dan niet aan de profieleisen.

Iets waar sommigen geen rekening mee houden is dat je het product na de testfase soms terug moet sturen. Wel krijg je dan de mogelijkheid om het product met korting te kopen. Gaat het om niet al te dure producten dan mag je deze vaak houden.

Over de kosten

Je als tester aanmelden kost geen geld. Ook hoef je niet te betalen wanneer je een product test. Het is niet zo dat Philips jou de verzendkosten laat betalen. Moet je het product terugsturen en doe je dit niet? Dan worden er mogelijk wel kosten in rekening gebracht. Dit staat altijd in de voorwaarden vermeld.

Hoe werkt het?

De werking van de Philips producttester is heel eenvoudig en iedereen kan zich hiervoor aanmelden. Dit doe je op de website producttester.philips.com. Je vindt hier alle producten waarvan Philips wil dat ze getest worden. Je meldt je voor één of meerdere tests aan.

Je moet je 3-6 vragen beantwoorden over de producten die je geselecteerd hebt. Vervolgens bekijkt Philips of je aan het testerprofiel voldoet. Is dit het geval dan krijg je een product opgestuurd. Het komt zelden voor dat je meerdere producten tegelijk uitgeprobeerd.

Na ontvangst van het product dat je 14 dagen de tijd om het te testen. Krijg Soms is dit langer of juist korter, dit staat vooraf altijd aangegeven. Tijdens de testfase kijk je product werkt en of het aan je wensen of verwachtingen voldoet. Vervolgens laat je Philips weten wat je ervan vindt en wat eventuele verbeterpunten zijn. Je ervaring deel je op een of meerdere platforms die door Philips worden bepaald is. Het kan dat je ook foto’s of video’s van het product moet delen.

Hoeveel verdien je?

Je krijgt geen cash geld of tegoed op je bankrekening gestort. Dit betekent dat je als Philips producttester niks verdient. Dat is jammer want je hebt wel tijd en energie in het testen gestoken. Ter compensatie mag je het product soms houden. Het kan ook dat je het met pop korting mag kopen. In een aantal gevallen moet je het terugsturen zonder dat je compensatie ontvangt.

Het is belangrijk om dit van tevoren te controleren. Dit voorkomt teleurstellingen.

Klantenservice en support

Philips is een bedrijf dat altijd goed bereikbaar is. Wanneer je producten tests en je hebt tussendoor een vraag dan kun je gewoon contact opnemen. Op de speciale pagina vind je ook veel gestelde vragen inclusief antwoorden.

Philips producttester account verwijderen

Het is niet nodig om je Philips producttester account te verwijderen. Wil je niet meer meedoen dan moet je ook geen test selecteren. Je wordt dan niet meer uitgenodigd om het product te testen. Bedenk dat je Philipsaccount ook voor andere zaken belangrijk is, bijvoorbeeld het registreren van aangekochte producten om zo je garantie te claimen.

Samenvatting Philips producttester review

Geld verdienen met het testen van Philips producten is niet mogelijk. Wel levert het je soms gratis producten op of je krijgt ze met korting. De Philips producttester is betrouwbaar en je wordt goed door het proces geleid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geldkip is niet verantwoordelijk voor beslissingen die je op basis van de inhoud van deze website maakt. En ik ben niet verantwoordelijk voor je natte pak wanneer je in de regen loopt.

Volg mij

Geldkip.nl is een initiatief van Bianca. Het is opgezet
om iedereen wegwijs te maken in de wereld van online geld verdienen. De affiliate linkjes binnen blogs leiden naar websites van adverteerders. Hier verdient Geldkip geld mee. Dat kost lezers niks.