Bijgewerkt: 27 maart 2023

Qassa biedt gebruikers de mogelijkheid om online geld te verdienen. Dit doe je door het invullen van enquêtes, het lezen van e-mails en online aankopen. Bij dit bedrijf zijn meer dan 350.000 leden actief. In deze Qassa review lees je meer over de werking, verdiensten en betrouwbaarheid.

Voor wie is het geschikt?

  • Voor mensen uit verschillende landen
  • Iedereen die wat extra wil bijverdienen
  • Voornamelijk voor studenten, uitkeringsgerechtigden en AOW’ers
  • Iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar platform

De plus- en minpunten

Pluspunten

  • Groot platform
  • Aanmeldbonus van 1 euro
  • Lage uitbetalingsdrempel
  • Uitbetaling in cash of als waardebon

Minpunten

  • Relatief lage vergoedingen
  • Soms problemen met het ontvangen van cashback

Over Qassa

Qassa is als online spaarprogramma in het jaar 2000 opgericht. Voorheen stond het bekend als MoneyMiljoanir. Door de jaren heen heeft het platform veel nieuwe gebruikers aangetrokken. In 2023 zijn er meer dan 35.000 leden actief. Hiermee is Qassa een van de grotere spelers op de markt.

Dit spaarprogramma is in verschillende landen actief. Dit maakt het voor gebruikers wereldwijd mogelijk om zich aan te melden en op deze manier online wat bij te verdienen. Toch is het een Nederlands bedrijf (Qassa BV), gevestigd in Zeewolde.

De betrouwbaarheid

Dit online spaarprogramma en cashback website is redelijk betrouwbaar. Ze hebben door de jaren heen een goede reputatie opgebouwd. Soms zijn er wel wat problemen omtrent het uitkeren van cashback vergoedingen.

Kijk je naar uitbetalingen dan worden deze netjes en redelijk snel verricht. Hier zijn weinig klachten over.

De bedrijfsgegevens van Qassa zijn bekend maar staan op de website wel een beetje verborgen. Ze zijn terug te vinden via het privacybeleid.

Bij aanmelding vul je wat gegevens van jezelf in. Qassa geeft aan dat ze op de juiste manier met persoonsgegevens omgaan.

Over de kosten

Het aanmaken van een account op de website van Qassa is gratis. Je betaalt niets voor het lezen van e-mails, het klikken op advertenties of het invullen van enquêtes. Je krijgt hier juist een beloning voor.

Toch kan het dat je met kosten te maken krijgt. Dit gebeurt wanneer je iets aanschaft via een de deelnemende webshops. Je betaalt de normale prijs zoals deze in de webshop vermeld staat. In ruil voor je aankoop ontvang je cashback, maar dit is altijd minder dan de aankoopprijs.

Voor het uitbetalen van beloningen brengt Qassa geen extra kosten in rekening.

Het is verstandig om je rechtstreeks op de website van Qassa aan te melden. Doe dit zeker niet via linkjes die je op andere websites tegengekomen. Je weet nooit welke verborgen kosten hieraan vasthangen, of dat er tegoed op je account wordt ingehouden.

Hoe werkt het?

Om op dit platform online geld te verdienen moet je eerst een account aanmaken. Dit doe je met een geldig e-mailadres. Het is aan te raden om voor een sterk wachtwoord te kiezen. Na het aanmaken van het account is het aan te raden om het profiel op de website geheel in te vullen. Hoe vollediger het profiel, hoe groter de kans dat je deel kunt nemen aan enquêtes.

Je verdient geld door het lezen van e-mails en het invullen van enquêtes. De hoogste verdiensten liggen hem in online aankopen bij de aangesloten webwinkels. Hierbij ontvang je een percentage van het aankoopbedrag terug.

Het tegoed wordt opgebouwd in de vorm van punten, ook wel Qoins genoemd. Deze zijn inwisselbaar in geld of cadeaubonnen. Deze laatste zijn weer in te wisselen bij verschillende winkels of webshops.

Hoeveel verdien je?

Je moet er rekening mee houden dat Qassa geen manier is om een volledig inkomen te realiseren. Voor het lezen van e-mails krijg je een vergoeding van ongeveer 1 cent. Dit geldt ook voor het klikken op advertenties.

Enquêtes invullen verdient wat meer. De beloning hiervoor varieert maar ligt ergens tussen de 50 cent en 5 euro. Een andere optie om wat te verdienen is deelnemen aan één van de spelletjes. Bingo is een populair spel.

De hoogste verdiensten liggen hem in het cashback shoppen. Je ontvangt 2% tot wel 8% cashback korting. Dit betekent dat je dit percentage over het aankoopbedrag als tegoed in je account krijgt gestort. Wanneer je veel online aankoopt kunnen de verdiensten flink oplopen.

Gebruikers die e-mails lezen, op advertenties klikken en enquêtes invullen verdienen maandelijks tussen de 8 en 25 euro. Wanneer je ook nog eens cashback shopt dan kunnen de verdiensten oplopen tot wel € 100 per maand. Het is aan te raden om alleen aankopen te doen die je ook daadwerkelijk nodig hebt.

De uitbetalingsdrempel ligt op € 10. Dit is het minimumbedrag dat je uit kunt laten betalen.

Klantenservice en support

Gebruikers nemen contact op via een contactformulier. Het is niet mogelijk om telefonisch contact op te nemen. Na het invullen van het contactformulier ontvang je binnen twee werkdagen antwoord. Af en toe duurt het langer voordat je antwoord ontvangt.

Omdat de bedrijfsgegevens in het privacybeleid staan is het mogelijk om hier fysieke post naar toe te sturen. Je moet er rekening mee houden dat het bedrijf niet op fysieke post reageert. Wel is het mogelijk om rechtstreeks een mail te sturen, dus niet via het contactformulier.

Op de pagina ‘Ledenservice’ staan de meest gestelde vragen inclusief uitgebreide antwoorden.

Qassa account verwijderen

je hebt altijd het recht om je Qassa account te verwijderen. Bij het verwijderen van het account worden alle gegevens inclusief openstaande tegoeden weggehaald. Je kunt eventuele tegoeden achteraf niet meer claimen.

Om je account te verwijderen log je in op de website van Qassa. Via deze link verwijder je het account heel eenvoudig.

Samenvatting Qassa review

Qassa is een betrouwbaar platform met redelijke vergoedingen. Het staat bekend om zijn snelle uitbetalingen en goede klantenservice. Als gebruiker verdien je op verschillende manieren geld. Die laat je uitbetalen via bankoverschrijving, PayPal of in de vorm van een cadeaubon.

Het is een handige en leuke manier om wat extra geld te verdienen. Toch kan het lang duren voordat je een leuk bedrag bij elkaar hebt gespaard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geldkip is niet verantwoordelijk voor beslissingen die je op basis van de inhoud van deze website maakt. En ik ben niet verantwoordelijk voor je natte pak wanneer je in de regen loopt.

Volg mij

Geldkip.nl is een initiatief van Bianca. Het is opgezet
om iedereen wegwijs te maken in de wereld van online geld verdienen. De affiliate linkjes binnen blogs leiden naar websites van adverteerders. Hier verdient Geldkip geld mee. Dat kost lezers niks.