Steeds meer mensen willen online geld verdienen. Het is gemakkelijk en snel, en ook nog eens een mooi tijdverdrijf. Surveyworld is misschien niet de meest geschikte methode maar wel een leuke manier om wat extra bij te verdienen. Wie zich via deze website inschrijft krijgt toegang tot een breed scala aan panels aan onderzoeken. Benieuwd hoe dit werkt en wat je verdient? Dat lees je in deze review.

Voor wie is het geschikt?

Surveyworld is een geschikte website voor:

 • Mensen die toegang willen krijgen tot tientallen onderzoekbureaus
 • Studenten, huisvrouwen, uitkeringsgerechtigden en gepensioneerden
 • Mensen die wat extra willen verdienen
 • Iedereen die geïnteresseerd is in extra inkomsten
 • Voor mensen uit een regio die moeilijk online enquêtes kunnen vinden

De plus- en minpunten

Pluspunten

 • Zeer eenvoudige registratie
 • Gratis aanmelding
 • Toegang tot veel verschillende enquêtes
 • Betaald krijgen voor het invullen van vragenlijsten
 • Wereldwijd bereik

Minpunten

 • Het is zelf geen enquêtesite
 • In sommige landen of regio’s zijn er geen vragenlijsten beschikbaar
 • De website fungeert als tussenpersoon

Over Surveyworld

SurveyWorld is een online platform dat zich richt op het aanbieden van enquêtes. Dit doen ze aan mensen die graag wat extra geld willen verdienen. Het platform heeft een eenvoudige interface en biedt een breed scala aan enquêtes. Deze vragenlijsten zijn beschikbaar voor gebruikers over de hele wereld. Hierdoor ben je niet locatiegebonden.

De website beweert dat gebruikers tot 5 euro per enquête kunnen verdienen. Dit is iets dat in de praktijk zeker mogelijk is.

Het is geen op zichzelf staande enquêtesite. Het platform biedt vragenlijsten die afkomstig zijn van verschillende marktonderzoeken. Feitelijk krijgt Surveyworld betaald voor het aanbieden van deze vragenlijsten. Jij als gebruiker vult ze in en ontvangt hier een vergoeding voor.

De betrouwbaarheid

De registratie op Surveyworld verloopt heel eenvoudig. Je meldt je aan en begint direct met het invullen van enquêtes. Je ontvangt regelmatig nieuwe vragenlijsten.

Het is een legitiem platform waar gebruikers van over de hele wereld actief zijn. Vanwege de forse afmeting van dit bedrijf is het zeker betrouwbaar. Betalingen vinden altijd netjes plaats.

Over de kosten

Het aanmaken van een account bij Surveyworld is gratis. Wel is het zo dat je soms wat minder verdient dan wanneer je rechtstreeks bij een enquêtesite bent aangemeld. Aan de andere kant heb je toegang tot veel meer vragenlijsten en kunnen de verdiensten uiteindelijk hoger liggen. Voor het uitbetalen van je tegoed hoef je niets te betalen (geen transactiekosten).

Hoe werkt het?

Om lid te worden van SurveyWorld, moet je je aanmelden op hun website. Dit doe je met een geldig e-mailadres. Vervolgens vul je een profiel in. SurveyWorld controleert dit profiel en keurt het goed (of af). Na goedkeuring ontvang je uitnodigingen om enquêtes in te vullen. Na het invullen van een enquête ontvang je een vergoeding in de vorm van punten. Deze punten zijn inwisselbaar voor shoptegoed.

Het interessante aan dit platform is dat je niet alleen vragenlijsten van Nederlandse bedrijven invult, ook van bedrijven die in of buiten Europa gevestigd zijn. Je hebt dus een veel grotere toegang tot marktonderzoeken. Dit vergroot je kans op hogere inkomsten.

Hoeveel verdien je?

Bij SurveyWorld heb je de mogelijkheid om tot vijf euro per ingevulde vragenlijst te verdienen. Laat je niet wijsmaken dat je hier helemaal niets verdient. Sommige websites zeggen dit omdat ze willen dat jij je bij hen aanmeldt en niet via SurveyWorld.

Voor sommige vragenlijsten krijg je een lage vergoeding die ergens tussen de 25 en 75 cent ligt. Het gaat dan om hele korte vragenlijsten van maximaal 3 minuten. Voor een vragenlijst die tussen 20 en 30 minuten duurt ontvang je een hoge vergoeding, tot wel 5 euro.

Klantenservice en support

Het bedrijf is gevestigd in Alphen aan de Rijn (Nederland) en valt onder een besloten vennootschap. De adresgegevens staan op de website vermeld. Dit maakt het makkelijker om contact op te nemen. Je kunt ook een review op de website achterlaten of een berichtje sturen. De klantenservice is dus goed bereikbaar, ook via social media (Facebook).

Op de homepage geef je antwoord op een aantal veelgestelde vragen. Ook dit is handig om te bekijken deze website werkt en hoe het met beloningen zet.

SurveyWorld account verwijderen

Je bent zelf verantwoordelijk voor het aanmaken van een account en het invullen van je gegevens. Het is altijd je recht om je SurveyWorld account te verwijderen. Dit doe je in je account zelf, log hiervoor in. Wanneer dit niet lukt stuur je een e-mail en worden je gegevens verwijderd. Gebruik je het account niet meer? Dan is het zeker aan te raden om je account weg te halen.

Samenvatting Surveyworld review

Gezien de werkwijze is SurveyWorld een hele praktische manier om een passief inkomen te genereren. Je wordt er niet rijk van maar het is een leuk tijdverdrijf. Het bedrijf is betrouwbaar en betaalt netjes uit. Omdat het in Nederland gevestigd is leg je er ook makkelijker contact mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geldkip is niet verantwoordelijk voor beslissingen die je op basis van de inhoud van deze website maakt. En ik ben niet verantwoordelijk voor je natte pak wanneer je in de regen loopt.

Volg mij

Geldkip.nl is een initiatief van Bianca. Het is opgezet
om iedereen wegwijs te maken in de wereld van online geld verdienen. De affiliate linkjes binnen blogs leiden naar websites van adverteerders. Hier verdient Geldkip geld mee. Dat kost lezers niks.