Bijgewerkt: 28 maart 2023

Gratis proefmonsters, samples en andere producten ontvangen. Op de website Testnugratis.nl vind je veel van dit soort producten. Er worden regelmatig nieuwe aanbiedingen aan de website toegevoegd. Toch is het belangrijk om rekening te houden met verborgen kosten. In de Testnugratis.nl review ontdek je meer over de betrouwbaarheid en wat het daadwerkelijk kost.

Voor wie is het geschikt?

Testnugratis.nl is een website die zeer geschikt is voor:

 • Mensen die op zoek zijn naar hoge kortingen op producten
 • Iedereen die gratis producten uit wil testen
 • Studenten, huisvrouwen en senioren die geld willen besparen
 • Mensen met een laag inkomen

De plus- en minpunten

Pluspunten

 • Een groot aanbod van gratis producten
 • Soms hoge kortingen op producten
 • Regelmatig nieuw aanbod
 • Winacties

Minpunten

 • Je wordt altijd doorgeleid naar andere websites
 • Soms moet je voor verzending betalen
 • Soms moet je voor het product bijbetalen
 • Het is geen panel om producten te testen en er een review over te geven

Over Testnugratis.nl

Gratis gadgets verdienen met online onderzoeken, vier weken lang een gratis krant ontvangen of gratis verzorgingsproducten. Dit soort dingen regel je op de website van Testnugratis.nl. Het biedt een overzicht van alle gratis producten. Soms regel je iets met korting en is het dus niet geheel gratis.

Dagelijks komen er nieuwe aanbiedingen bij en verdwijnen verlopen aanbiedingen. De website is actueel.

Testnugratis.nl bestaat sinds 2015. Op de website staat niet vermeld welk bedrijf of individu hierachter zit. De houder van de domeinnaam is Fema Media, een bedrijf dat in Enschede is/was gevestigd.

De betrouwbaarheid

De website fungeert als platform of tussenpersoon. Van hieruit word je doorgeleid naar de website van de aanbieder. In dat opzicht is Testnugratis.nl betrouwbaar wanneer het op het delen van informatie aankomt.

Je hoeft op deze website niet je persoonlijke gegevens in te vullen. Dit komt de betrouwbaarheid ten goede. Je privacy is dus gewaarborgd. Een nadeel is dat niet alles gratis is, iets dat de naam van de website wel doet vermoeden.

Over de kosten

Je hoeft je niet te registreren op de website van Testnugratis.nl. Je zit dus ook niet aan een abonnement of een betaald lidmaatschap vast. Je hoeft alleen maar naar het overzicht te kijken en te klikken op iets dat je graag wil hebben. Vervolgens word je doorgeleid naar de echte aanbieder.

Het gebruik van Testnugratis.nl is gratis. Wanneer je op de website van de echte aanbieder belandt kan het dat er kosten in rekening worden gebracht. Bijvoorbeeld omdat je voor een product moet bijbetalen. Of omdat je verzendkosten moet betalen. Soms wordt een abonnement op een krant of tijdschrift tijdelijk gratis aangeboden. Wanneer je dit niet tijdig opzegt dan loopt het abonnement door en ontvang je hier een rekening voor.

Hoe werkt het?

Testnugratis.nl is een website die zeer eenvoudig werkt. Je hoeft alleen maar de website te bezoeken en dagelijks, wekelijks of maandelijks het aanbod te bekijken. De website is ingedeeld in verschillende categorieën. De meest populaire categorie is producten testen, gratis producten en proefmonsters.

Het is belangrijk om er rekening mee te houden dat de werking afhankelijk is van de website waar je naar doorgeklikt. Hierdoor is het lastig om aan te geven hoe de werking exact in elkaar steekt.

Hoeveel verdien je?

Met Testnugratis.nl bespaar je tot wel 20 euro per aanbieding. Je krijgt bijvoorbeeld vier weken lang een gratis abonnement op een krant of tijdschrift. Of je mag gratis een boxershort ter waarde van € 10 uitkiezen.

Je verdient er geen inkomsten mee maar bespaart op de aankoop van producten. Sommige producten krijg je geheel gratis zonder dat je ergens aan vast zit. Op de website van Testnugratis.nl vind je ook mogelijkheden met betrekking tot thuiswerk. Dit levert je tot € 200 per maand op. Het is belangrijk om vooraf te bekijken wat de voorwaarden zijn en of dit wel zo aantrekkelijk is.

Klantenservice en support

De website vermeldt geen contactgegevens. Ook staan er geen bedrijfsgegevens op de site. Wil je contact met testnugratis.nl dan kun je dit alleen door het invullen van een contactformulier. Het is niet mogelijk om naar de website eigenaar te bellen.

Testnugratis.nl account verwijderen

Je maakt geen account op Testnugratis.nl aan. Wanneer je doorklikt naar een website van een van de partners dan is het soms wel nodig om een account aan te maken. Hoe je dit account verwijdert verschilt per website.

Samenvatting Testnugratis.nl review

Hoewel veel aanbiedingen op Testnugratis.nl gratis zijn, is het belangrijk om te weten dat sommige aanbiedingen met verborgen kosten gepaard gaan. Denk hierbij aan verzend- of administratiekosten.

Testnugratis.nl is een nuttige en betrouwbare website wanneer je op zoek bent naar gratis producten en diensten. Toch blijft het belangrijk om vooraf goed de voorwaarden te lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geldkip is niet verantwoordelijk voor beslissingen die je op basis van de inhoud van deze website maakt. En ik ben niet verantwoordelijk voor je natte pak wanneer je in de regen loopt.

Volg mij

Geldkip.nl is een initiatief van Bianca. Het is opgezet
om iedereen wegwijs te maken in de wereld van online geld verdienen. De affiliate linkjes binnen blogs leiden naar websites van adverteerders. Hier verdient Geldkip geld mee. Dat kost lezers niks.