Bijgewerkt: 27 maart 2023

Online enquêtes invullen is een geweldige manier van een passief inkomen. Je vult vragenlijsten in en ontvangt hier een beloning voor. Daarnaast geef je je mening over verschillende onderwerpen, dat ook waardevol kan zijn. Niet alleen voor bedrijven maar ook voor jezelf. In deze Waardevolle Mening review lees je hoe de website te werk gaat, wat de verdiensten zijn en hoe het met betrouwbaarheid zit.

Voor wie is het geschikt?

Waardevolle Mening is een geschikte website voor:

 • Mensen die graag hun mening geven
 • Mensen die het leuk vinden om aan marktonderzoek deel te nemen
 • AOW-ers die wat extra willen verdienen
 • Studenten die op zoek zijn naar bijverdiensten
 • Jongeren die iets willen sparen
 • Mensen met een uitkering die extra inkomen zoeken

De plus- en minpunten

Pluspunten

 • Eenvoudig registreren
 • Hogere inkomsten tot € 7 per enquête
 • Groot en betrouwbaar bedrijf uit Nederland
 • Uitbetaling in waardebonnen
 • Veel actieve leden

Minpunten

 • Niet voldoende enquêtes beschikbaar
 • Beloningen zijn niet altijd hoog
 • Het kan lang duren voordat je een tegoed hebt opgebouwd
 • Waardebonnen zijn alleen in te ruilen in winkels en webshops

Over Waardevolle Mening

WaardevolleMening.nl is een online enquêtepanel. Het platform beloont Waardebonnen voor het invullen van enquêtes en het deelnemen aan marktonderzoek. Het aanmeldproces is zeer eenvoudig. Op de website is het makkelijk navigeren.

Over het algemeen is dit een goede website om het extra geld te verdienen. Dit doe je door je gedachten en meningen te delen. Hierbij is het wel belangrijk om eerlijk antwoord op de vraag in te geven.

De betrouwbaarheid

Het registratieproces op Waardevolle Mening is zeer eenvoudig en verloopt snel. Met betrekking tot uitbetalingen houdt dit platform zich aan de afspraken.

Je krijgt regelmatig een enquête aangeboden. Het is belangrijk om er rekening mee te houden dat sommige enquêtes niet voor iedereen geschikt zijn. Bijvoorbeeld omdat je in de verkeerde regio woont niet aan de vereisten voldoet. Dit kan soms frustrerend zijn want hierdoor is het aanbod enquêtes een stuk kleiner. Dit kan ertoe leiden dat je minder verdient dan je in eerste instantie zou denken.

Over de kosten

Aanmelden en deelname bij Waardevolle Mening is gratis. Wanneer iemand zegt dat je hiervoor moet betalen dan moet je dit zeker niet doen. Heb je een tegoed opgebouwd en laat je dit in cadeaubonnen uitbetalen? Dit zou geen extra kosten met zich mee moeten brengen.

Hoe werkt het?

Aanmelden doe je via de website WaardevolleMening.nl. Het is niet aan te raden om dit via een andere website te doen. Je weet dan niet waar je privacygevoelige gegevens naar toe gaan. Je aanmelding is vrijblijvend, dit betekent dat je niet verplicht bent om enquêtes in te vullen. Wanneer je helemaal niets met je account doet dan bouw je geen tegoed op.

Om aan zoveel mogelijk enquêtes deel te nemen is het belangrijk om je profiel volledig in te vullen. Sommige gebruikers veranderen hun profiel na een tijdje. Dit leidt ertoe dat je andere enquêtes krijgt toegestuurd, wat je kansen op deelname aan een hogere vergoeding vergroot. Toch kan deze strategie er ook toe leiden dat je juist minder vragenlijsten voor je krijgt.

Het hoofddoel van de website is het invullen van enquêtes. De meeste vragenlijsten gaan regelwerk of studie, gezondheid, gezin, wonen of verzorgingsproducten. Soms mag je een product testen of doe je mee aan een dagboekstudie. Soms word je gevraagd om je mening over een reclame of advertentie te geven.

Hoeveel verdien je?

Bij Waardevolle Mening krijg je geen cachegeld uitbetaald. De beloning bestaat uit een krediet dat je inwisselt voor een cadeaubon of waardebon. Je hebt keuze uit verschillende cadeaubonnen voor winkels of webwinkels. Te denken valt aan Zalando, Bol.com of Amazon.be.

Gemiddeld verdien je een krediet dat gelijk staat aan 1 tot 3 euro per ingevulde enquête. Deze beloning kan ook lager gelegen, afhankelijk van de lengte van het onderzoek. Sommige enquêtes kennen een hogere beloning die oploopt tot wel 7 euro. Dit is iets dat in de praktijk niet zo snel voorkomt. De totale verdiensten per maand liggen tussen de 5 en 20 euro.

Klantenservice en support

Op de website navigeren je naar de pagina Helpt, hier vind je de meest gestelde vragen. Je krijgt antwoord op vragen over je saldo en het inwisselen van krediet. Wanneer je vraag er niet tussen staat en je contact opnemen met de klantenservice. Gebruik hier het contactformulier voor. Je krijgt via de e-mail antwoord op je vraag. Het is niet mogelijk om telefonisch contact op te nemen.

Waardevolle Mening account verwijderen

Het is altijd interessant om te bekijken wat je op deze website kunt verdienen. Je Waardevolle Mening account verwijderen is vrij eenvoudig. Log op je account in en verwijderen van hieruit het account. Het is ook mogelijk om je account te verwijderen door onderaan een e-mail van Waardevolle Mening op uitschrijven te klikken.

Samenvatting Waardevolle Mening review

Over het algemeen is Waardevolle Mening een leuke manier om wat extra bij te verdienen. Je moet er geen probleem mee hebben om hier tijd in te steken. Het is geen methode om snel of slapend rijk te worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geldkip is niet verantwoordelijk voor beslissingen die je op basis van de inhoud van deze website maakt. En ik ben niet verantwoordelijk voor je natte pak wanneer je in de regen loopt.

Volg mij

Geldkip.nl is een initiatief van Bianca. Het is opgezet
om iedereen wegwijs te maken in de wereld van online geld verdienen. De affiliate linkjes binnen blogs leiden naar websites van adverteerders. Hier verdient Geldkip geld mee. Dat kost lezers niks.