Wil je snel 20000 euro verdienen? Met €20000 kun je veel doen. In dit artikel 10 makkelijke manieren om snel veel geld te verdienen. Of jou dit lukt, hangt natuurlijk van je eigen inzet en motivatie af. Ga met onderstaande voorbeelden aan de slag en hark dat geld binnen

Zo lang duurt het voordat je €20000 verdient

Het lukt maar weinig mensen om €20.000 op één dag of binnen een week te verdienen. Wel is het haalbaar om dit in een periode van 2 – 6 maanden te verdienen, soms zelfs binnen 1 maand.

Houd er rekening mee dat je in veel gevallen nog inkomstenbelasting moet betalen. Je geeft je verdiensten dus aan de belastingdienst (fiscus) op.

Snel €20000 verdienen: 10 tips

Hieronder vind je 10 tips waarmee je snel €20000 verdient. Werk in ieder geval nooit onder het minimumloon. In 2019 bedraagt het minimumloon €10,49 per uur (21 jaar en ouder). Om €20.000 te verdienen zou je met dit uurloon een jaar lang moeten werken. Met onderstaande methoden verdien je dit bedrag binnen 6 maanden, maar vaak nog veel sneller. Kijk snel of één van deze methoden bij jou past.

1. Affiliatie marketing

Er gaat ontzettend veel geld in de reclamewereld om. Bedrijven besteden jaarlijks voor miljarden aan adverteren, ook online. Profiteer hiervan! Met affiliatie marketing kun je snel 20000 euro verdienen. Dit doe je via je eigen website. Start een mooie website met een interessant onderwerp. Meld je aan bij affiliatie netwerken zoals Tradetracker, Daisycon, Linkpizza of andere netwerken. Heb je een drukbezochte website, dan kun je hier gemakkelijk €5000 of meer per maand mee verdienen. Het is wel even flink doorzetten, want de bezoekers komen niet vanzelf.

Zorg je wel dat je perfect Nederlands schrijft? Dit vergroot de betrouwbaarheid van je website. Bovendien blijven bezoekers dan terugkomen. Volg een kortlopende cursus Nederlands: ideaal voor iedereen die zich aan affiliate marketing wil wagen. De cursus kost 2x€31. Deze kosten mag je weer aftrekken van de inkomstenbelasting.

2. Influencing marketing

Als influencer verdien je tussen de €50 en meer dan €2000 per post. Er is veel vraag naar populaire influencers. Ben jij zo iemand? Een influencer is iemand met een groot social media account. Denk maar eens aan een Facebook-, Twitter-, Instagram- of LinkedIn account met meer dan 10000 volgers. Hoe meer volgers, hoe interessanter jij voor bedrijven bent. Als influencer plaats je een gesponsorde post of bericht op jouw social media account. De verdiensten lopen op tot meer dan €2000 per maand. Voor de grote influencers ligt er een maandbedrag van €50.000 te wachten.

3. WordPress websites bouwen

Je hebt vast wel eens van WordPress gehoord: een CMS systeem. Met de wildgroei aan websites is er ook veel vraag naar WordPress website bouwers. Het is niet moeilijk, je moet je alleen even goed inlezen. Bovendien moet je wel wat verstand hebben van website codes (HTML, PHP, CSS en nog veel meer). Als websitebouwer verdien je vanaf €200 per website, vaak wat meer. Op deze manier verdien je binnen een half jaar zeker €20000.

4. Goedkope producten doorverkopen

Een aantal ondernemers is hier flink rijk mee geworden: goedkope producten doorverkopen. Koop bij AliExpress of andere Chinese webwinkels in. Verkoop deze producten via social media, bol.com of je eigen webshop. Doe je het goed, dan bedraagt jouw winst tot wel €5000 per maand. Houd wel even rekening met zaken als btw, invoerrechten en garanties (productaansprakelijkheid).

5. Optiebroker/ aandelenbroker

Ben je bekend met aandelen en opties? Ben je een brutale verkoper? Dan kun je aan de slag als optiebroker/ aandelenbroker. Vaak werk je als (telefonisch) verkoper. Je benadert leads die je overhaalt om geld te storten op een handelsplatform. Voor dit werk heb je HBO werk- en denkniveau nodig. Bovendien moet je zeker interesse in de financiële markten hebben. Je ontvangt een gemiddeld maandsalaris van €10.000 (inclusief bonussen).

6. Cryptomunten verhandelen

Geen zin om je bezig te houden met aandelen of opties? Cryptomunten (cryptocurrency) is een andere optie. Iedereen kan het: je hebt alleen een account op een tradingplatform nodig. Dit vraagt wel om een investering. Met een beetje geluk haal je hier grote winsten mee binnen. Laat je niet leiden door emoties of door wat andere zeggen, maar doe zelf onderzoek.

Houd er rekening mee dat cryptocurrency ’s geen onderliggende waarde hebben; het is wat de gek ervoor geeft. De koers wordt dan ook voornamelijk voor verwachtingen en vertrouwen bepaald. Daarnaast is het een kwestie van vraag en aanbod. Verdiep je bijvoorbeeld eens in kleine munten waarvan de koers zomaar met duizend procent omhoog kan schieten. Wow.

Handel; de eerste 1000 euro GRATIS! Meld je aan bij Bitvavo en ontvang de bonus.

7. De betere journalist

Een Nederlandse journalist verdient met een wekelijks artikel (2500 woorden) een bedrag van €3500 per maand. Weet je wekelijks twee artikelen aan te leveren voor verschillende kranten, dan lopen de verdiensten tot €7000 per maand op. Snel 20000 euro verdienen als journalist? Schrijf 4 lange artikelen per week, dan doe je er in totaal nog geen twee maanden over. Houd er wel rekening mee dat niet elke journalist zoveel verdient.

8. Gamen en live uitzenden

Al eens van streamers gehoord? Dit zijn gamers die hun spel live uitzenden. Een bekend voorbeeld hiervan is de Nederlander Enzo Knol, vlogger en streamer. De Amerikaanse streamer Jeremy verdient hier jaarlijks $240.000 mee. Voor Enzo Knol zal dit iets minder zijn, maar hij haalt zeker op korte termijn €20000 binnen. Lukt jou dit ook? Als streamer heb je verschillende verdienmodellen. De eerste is het vertonen van advertenties bij je livestream. Dan zijn er nog abonnementen en kun je deals met bedrijven sluiten (influence marketing).

9. Testen van medicijnen

Je moet het maar durven: je aanmelden als proefpersoon voor medicatie. Het zorgt soms voor bijwerkingen, maar je verdient er wel goed geld mee. Voor sommige medicijn onderzoeken ontvang je €8000 of meer. Gelukkig word je medisch goed in de gaten gehouden. Bij intensieve of langdurige onderzoeken is een opname in een kliniek noodzakelijk. Doe je aan een aantal onderzoeken mee, dan heb je die €20000 dus zo bij elkaar gespaard.

10. Notaris, deurwaarder of advocaat

Het is een inkoppertje, maar bepaalde beroepen verdienen ontzettend goed. Het gaat hier om de zogenaamde vrije beroepen: je werkt dan niet in dienstverband. Als notaris verdien je maandelijks ruim €16.000 bruto. Snel 20000 euro verdienen is voor een notaris dan ook geen enkel probleem. Ga je aan de slag als deurwaarder, dan verdien je iets minder: ruim €6000 bruto per maand. Dacht je dat de advocaat goed betaald werd? Deze verdient een dikke €3500 bruto per maand. Toch is ook dit nog steeds een goed salaris.

Voor bovenstaande beroepen heb je wel een opleiding nodig. Deze volg je heel gemakkelijk via het Loi. Kies voor een opleiding HBO bachelor rechten (advocaat), juridisch medewerker (secretaresse notariskantoor) of de opleiding bewindvoerder (deurwaarder). Dit zijn mooie opstapjes naar je uiteindelijke beroep.

Lukt het jou om snel €20000 te verdienen? Ik hoop het wel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geldkip is niet verantwoordelijk voor beslissingen die je op basis van de inhoud van deze website maakt. En ik ben niet verantwoordelijk voor je natte pak wanneer je in de regen loopt.

Volg mij

Geldkip.nl is een initiatief van Bianca. Het is opgezet
om iedereen wegwijs te maken in de wereld van online geld verdienen. De affiliate linkjes binnen blogs leiden naar websites van adverteerders. Hier verdient Geldkip geld mee. Dat kost lezers niks.