Je zit thuis en wilt snel geld verdienen. Wat zijn de mogelijkheden? Je kunt kiezen voor een officiële thuiswerkcentrale, of zelf je geld verdienen. Ontdek de 7 beste methoden.

Verdien tot €300 per dag

Wie hard werkt, verdient veel. Dat is een feit. Een echte GeldKip weet dat, en doet hier ook zijn stinkende best voor. Met de nodige inzet kun je tot wel €300 per dag verdienen. Gewoon, van huis uit.

Hoe je dit doet? Met een goed plan, hard werken en heel veel doorzettingsvermogen. Dit vraagt echter ook de nodige tijd. Je verdient echt niet de eerste dag al gelijk €300. Hier gaan weken, maanden tot jaren aan vooraf. Wil je snel geld verdienen terwijl je thuis zit? Ben je tevreden met een bijverdienste tot normaal en komen? Hieronder 7 betrouwbare methoden die werken.

1. Foto’s verkopen

Canon EOS 2000D + 18-55mm IS II 

Maak jij een beetje leuke foto’s? Tegenwoordig kan dit met een goede smartphone camera: de kwaliteit is uitstekend wist-je-datje veel geld kunt verdienen met deze foto’s? Het internet blijft groeien en websites Stijn steeds vaker op zoek naar (uniek) fotomateriaal. Verkoop je foto’s via een stockfoto website. Tegen een vergoeding kunnen bedrijven, advertentie bureaus en designer jouw foto’s downloaden. Shutterstock is een goede website om je foto’s te verkopen. Foto’s verkopen levert je tot 25 cent per afbeelding op. Pak het slim aan en start je eigen website. Dit houdt de foto’s exclusief er en je kunt er meer voor vragen.

2. Handel in cryptocurrency

Je hoeft geen expert in cryptocurrency te zijn: iedereen kan hier geld mee verdienen. Het is natuurlijk wel handig als je er iets van af weet. Wat zijn cryptomunten en welke zijn populair? Meld je daarom bij een cryptocurrency forum aan. Hoe je hier van thuis uit geld mee verdient? Door te traden. Dit doe je handmatig of met behulp van een tradingbot. Je moet er wel even handigheid in krijgen, dus begin klein.

Je zult natuurlijk ook een (kleine) investering moeten doen, die je hopelijk dubbel en dwars terugverdient. Er zijn al heel wat mensen rijk geworden met cryptomunten. Bedenk echter dat het geluk niet voor iedereen is weggelegd: je moet vooral je emoties niet mee laten spelen. Wat het oplevert? Soms tot wel meer dan €300 per dag.

3. Linkjes delen

Ben jij veel op voorraad en social media actief? Deel jij wel eens een linkje? Hier kun je snel geld mee verdienen! Open een account op adf.ly. van hieruit kun je hyperlinkjes inkorten. Deel deze link vervolgens met anderen. Hoe het werkt? Wanneer mensen op de ingekorte link klikken, zien ze eerst een reclamebanner. Dit levert jou geld op. Het gaat om centenwerk, maar alles bij elkaar opgeteld kan dit al snel op lopen tot meer dan €100 per maand.

4. Websites verkopen

Heb je verstand van WordPress, WooCommerce of een ander CMS-systeem? Dan kun je heel eenvoudig en snel websites bouwen. Maak een mooi ontwerp, plaats hier een eerste tekst op en biedt deze website te koop aan. Er is veel vraag naar nieuwe websites, vooral wanneer hier een goed idee achter zit. Via websites als sitedeals.nl en websitestekoop.nl bied jij je (nieuwe) website aan. Heb je een webshop, kijk dan eens bij webshopovername.nl. Ook webhostingtalk.nl is een is goed verkoopplatform.

Per website of webshop kun je vanaf €50 verdienen. Echt goede websites leveren je tot wel €250 per stuk op. Mocht de website al een tijdje draaien en bezoekers hebben, reken dan op een vanaf prijs van € 500 (vaak nog meer).

5. Chatten of webcammen

Logitech C920 – HD Pro Webcam

De wereld van het chatten of webcammen is nog steeds enorm groot. Hier valt dan ook erg wat mee te verdienen. Het enige dat je hiervoor nodig hebt is een computer of smartphone (tablet kan natuurlijk ook). Je verdient geld door het versturen van berichten of door met bezoekers te bellen. Wil je een stapje verder gaan, dan kun je ook webcammen. Houd er rekening mee en dat alles een erotisch tintje heeft. Ben je hier niet bekend mee, dan is het versturen van berichten de meest veilige en anonieme manier.

Voor bellen verdien je tot 88 cent per minuut. Dit levert je een dikke €52 per uur op. Chatten is wat minder lucratief, reken op ongeveer €18 tot €20 per uur. Een goede en betrouwbare website waarbij je kunt aanmelden is clubislive.nl.

6. Artikelen schrijven

Kun je een beetje leuk schrijven als je Nederlands goed, dan levert jou dit een mooi inkomen op. Je hoeft zelf niet op zoek te gaan naar opdrachtgevers, want het geld stroomt vanzelf binnen. Dit doe je via speciale verzamelsites. Jij schrijft een artikel en plaatste deze op de website. De redactie zorgt voor advertentiemateriaal. Je ontvangt 50% van de advertentie inkomsten. Er zijn schrijvers die hier tot meer dan € 1000 per maand mee verdienen. Dit is dan ook een van de beste methode om thuis snel geld te verdienen.

Een goed en betrouwbaar platform is Infonu (aanmelden). meld je hier aan en publiceer direct je eerste artikel. Je ontvangt een goede support en kunt met je vragen op het forum terecht.

7. Vloggen en gamen op YouTube

Thuis snel geld verdienen kan met YouTube. Bekende vloggers zijn jou voorgegaan en verdienen hier duizenden euro’s per maand mee. Zorg voor populaire video’s. Vooral de jeugd kijkt graag naar gaming video’s. Voor vrouwen zijn dit make up turtiols. Met wat creativiteit weet je de aandacht van bezoekers te trekken. Het kost je in het begin wat tijd, maar kan daarna een hoop opleveren. Hoe verdien je geld met YouTube? Door je aan te melden bij het advertentie programma. Je ontvangt een vergoeding per klik of een aantal views (vertoningen).

Trap niet in snel-geld beloften

Er zijn heel wat websites die jou snel geld van thuis uit beloven. Hierbij moet je eerst investeren, zoals de aankoop van een e-book of cursus. Hier staat een hoop onzin in, of dingen die je al wist. Trap hier niet in! Snel geld verdienen kan alleen wanneer je hier ook voor werkt. Betalen om te mogen werken? Dat is de omgekeerde wereld: zo word jij nooit een GeldKip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geldkip is niet verantwoordelijk voor beslissingen die je op basis van de inhoud van deze website maakt. En ik ben niet verantwoordelijk voor je natte pak wanneer je in de regen loopt.

Volg mij

Geldkip.nl is een initiatief van Bianca. Het is opgezet
om iedereen wegwijs te maken in de wereld van online geld verdienen. De affiliate linkjes binnen blogs leiden naar websites van adverteerders. Hier verdient Geldkip geld mee. Dat kost lezers niks.