Zit jij toevallig in de verkoop van speelgoed (of ben je dit van plan)? Bereid je voor op de nieuwste speelgoed rage 2020. Ben jij de eerste die dit succesvol verkoopt, dan haal je een gigantische omzet binnen.

Speelgoed trends uit andere jaren

In 2014 was loomen de nieuwste rage. Met elastiekjes kon je de mooiste creaties maken. Inmiddels liggen deze gekleurde elastiekjes in kasten te verstoffen. 2017 was het jaar van de fidget spinners. Het jaar 2018 bracht ons de squishes. Een soort knijpspeelgoed in vrolijke figuurtjes.

Beverbende Kaartspel

In Beverbende gaan tactiek en geheugen hand in hand!

Rijk worden met een speelgoed rage

Wat kun je met een speelgoed rage? Met een slimme aanpak kun je hier zeer veel mee verdienen. Een speelgoedrage komt vaak vlak voor de zomervakantie opzetten. Deze trend zet zich enkele weken voort, om na de zomervakantie weer af te zwakken. Binnen enkele weken verkoop je honderden tot duizenden van dit soort producten.

Wie het slim aanpakt, kan hier zelfs rijk mee worden. Nou ja, geen miljonair, maar toch een aardig gevulde bankrekening. Hoe? Stel je koopt een stuk speelgoed met een inkoopprijs van 50 cent. Vervolgens verkoop je dit voor €3 per stuk. Je bruto winst bedraagt €2,50. netto komt dit op ongeveer €1,50 te liggen. Bij een verkoop van 10.000 stuks bedraagt jouw winst €15.000. Dit in slechts enkele weken tijd. Misschien schets ik het te mooi: het is maar om je een idee te geven.

Speelgoed rage van 2022

Wat wordt de rage van 2020? Heb je een glazen bol, kijk daar dan eens in. Niet? Dan moet je het doen met de volgende ideeën. Breng jij deze als dé rage van 2020 naar buiten? Het volgende speelgoed laat een stijgende verkooptrend in Azië en Amerika zien. De kans is groot dat dit uiteindelijk ook naar Nederland overwaait.

1. Tamagotchi elektronisch huisdier

Helemaal terug van weggeweest: de Tamagotchi. Hét elektronisch huisdier van de jaren ’90, maar dan in een nieuw jasje. Op AliExpress koop je dit item voor €1,50 tot €15 per stuk. Verkoopprijs in Nederland: ongeveer €5 tot €37. De prijs is afhankelijk van de kwaliteit én de opties.

2. Led vliegende bal

Een bijzonder stuk speelgoed dat ik onlangs tegenkwam in Italië. Verovert steeds meer Europa. Houd je hand onder de bal en deze stijgt automatisch op. Besturing vindt met een mini-afstandbediening plaats. Inkoopprijs ongeveer €4. Verkoopprijs ergens tussen de €9 en €18.

3. Kubus puzzel doolhof

Vooral in de zomervakantie zorgt dit voor urenlang speelplezier (of denkwerk). De kubus puzzeldoolhof zet je soms op het verkeerde been. Een uitdaging voor jong en oud. Wordt op AliExpress steeds meer verkocht. De prijs daar bedraagt €1,50. Je verkoopt hem voor ongeveer €7 tot €10.

Tip: best verkocht speelgoed 7-8 jaar

4. Smartphone kabel protector happend diertje

Nog niet gezien in Nederland: de smartphone kabel protector. Ze zijn er wel, maar niet die wat GeldKip bedoelt! Het gaat hier namelijk om een happend diertje, dat het uiteinde van een usb kabel beschermt. Geschikt voor iPhone of Android toestel. In veel verschillende uitvoering en kan daardoor een hype worden. AliExpress verkoopt ze voor 90 cent per stuk, jij voor ongeveer €2 tot €4.

5. Solar speelgoed

Speelgoed dat werkt op zonne energie. Helemaal van deze tijd. Het speelgoed is voorzien van een mini zonnepaneel. Na opladen beweegt het speelgoed (of maakt geluid). Denk dan vooral aan bewegende insecten, autootjes of robotjes. Dit speelgoed wordt wereldwijd weinig verkocht. Simpelweg omdat de massa er nog niet bekend mee is. Misschien ben jij die trendsetter en haal je hier je eerste winst mee binnen. Inkoop: tussen 70 cent en €2. Verkoop: vanaf €3.

Doelgroep aantrekken

Bovenstaand speelgoed kán een rage worden, als je het maar goed weet te brengen. Het is dus geen kwestie van inkopen en wachten op de eerste klant. Nee, maak reclame of breng het speelgoed onder de aandacht. Facebook, Twitter, Instagram, YouTube en je schoonmoeder: zet alle mogelijke kanalen in. Probeer vooral de aandacht van kinderen/ jongeren te trekken. Deze groep vind je op Instagram, Pinterest en SnapChat. Maar ook op Facebook en YouTube. Tip: bekijk ook eens de mogelijkheden om producten via bol te verkopen.

Ken je toevallig een bekende vlogger? Deze kan een handje helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geldkip is niet verantwoordelijk voor beslissingen die je op basis van de inhoud van deze website maakt. En ik ben niet verantwoordelijk voor je natte pak wanneer je in de regen loopt.

Volg mij

Geldkip.nl is een initiatief van Bianca. Het is opgezet
om iedereen wegwijs te maken in de wereld van online geld verdienen. De affiliate linkjes binnen blogs leiden naar websites van adverteerders. Hier verdient Geldkip geld mee. Dat kost lezers niks.