Bijgewerkt: 27 maart 2023

Te gek voor woorden: geld verdienen met urine verkopen. Waarom zouden mensen urine kopen? Dit doen ze om urinetesten te misleiden, bijvoorbeeld een zwangerschapstest of een drugstest. Daarnaast zijn er mensen die urine voor medische doeleinden gebruiken of hier een voorkeur voor hebben. Lees dit artikel en verbaas je over de verdiensten met het verkopen van je plasjes.

Miljoenen verdienen met je urine

De Romeinse keizer Vespasianus, zo iemand die 2000 jaar geleden leefde, werd dankzij urine schatrijk. Hij voerde een urinebelasting in. Burgers moesten betalen om in publieke pispotten te mogen plassen. Dit idee is nooit weggegaan want tegenwoordig betaal je € 0,50 wanneer je gebruik wil maken van een openbaar toilet. Ook binnen de horeca moet je soms betalen.

Je kunt nu eenmaal geen publiek toilet voor je deur neerzetten. Maar je kunt wel geld verdienen met de verkoop van je urine.

Het omzeilen van urinetesten

Veel mensen kopen urine om hier een urinetest mee te omzeilen. Bijvoorbeeld drugsgebruikers die op hun werk verplicht een urinetest af moeten leggen. Worden er ongebruikelijke stoffen in de urine gevonden dan worden door ontslagen. Dan is het wel zo handig om de urine van iemand anders in te leveren.

Sommige vrouwen willen laten geloven dat ze zwanger zijn. Ze kopen de urine van zwangere vrouwen om zo met een positieve zwangerschapstest te pronken.

Sporters kopen soms urine om te verdoezelen dat ze stimulerende middelen gebruiken. Zou dit aan het licht komen dan worden ze van deelname uitgesloten.

Dit verdien je met de verkoop van urine ten behoeve van urinetesten

Wanneer je urine verkoopt die bedoeld is voor een urinetest dan verdien je hier aardig wat geld mee. De verdiensten bedragen 40 tot 60 euro per potje. Soms heeft de koper verse urine nodig. Dit betekent dat je in het potje plast en dit direct aanlevert. Je krijgt meestal contant betaald.

Het is ook mogelijk urine in te vriezen. Je verkoopt de kitjes op een later moment. De gebruiker moet de kit wel nog even ontdooien. Wanneer je bevroren urine verkoopt krijg je contant betaald, via PayPal, in crypto of het geld wordt naar je rekening overgemaakt.

Urine verkopen aan mensen die dit drinken

Jawel, er zijn daadwerkelijk mensen die urine drinken. Sommigen drinken alleen hun eigen urine. Dit doen ze in de overtuiging dat dit medische voordelen biedt. De urine van iemand anders drinken valt onder de vreemde voorkeuren.

Urine verkopen aan mensen die dit graag drinken levert iets minder op. Gemiddeld kun je tussen de 10 en 15 euro per potje vragen.

Kijk goed wat de doelstelling is. Sommige mensen zeggen dat ze het willen drinken omdat het dan goedkoper is, maar gebruiken het uiteindelijk toch voor een urinetest. Wanneer je dit geen probleem vindt en je hierdoor minder verdient dan moet je dit gewoon doen.

Het alternatief is om qua prijs hier tussenin te gaan zitten. Vraag tussen de 20 en 35 euro per potje, ongeacht het doel.

Mag je urine verkopen?

In sommige landen is het niet toegestaan om urine te verkopen. In Nederland en België zijn hier geen regels voor. Toch hebben sommige mensen hier een mening over. Bijvoorbeeld dat het onethisch of onveilig is om lichaamsvloeistoffen te verkopen. Het is een product dat soms gevaarlijke bacteriën of ziekteverwekkers kan bevatten.

Het blijft echter je eigen keuze of je urine wil verkopen. Je mag zeker je eigen urine aan iemand anders verkopen wanneer deze hier behoefte aan heeft. De koper is verantwoordelijk voor wat hij hiermee doet. Het is niet legaal om urine te kopen en deze voor een urinetest te gebruiken, bijvoorbeeld ten behoeve van werk of sport. Dat is misleiding en kan zwaar bestraft worden. Misschien word je hier als verkoper ook wel op aangesproken.

Plaatsen om het aan te bieden

Het is niet zo verstandig om openbaar op je social media-account te zetten dat je urine verkoopt. Tenzij je een anonieme account aanmaakt. Dit zijn de beste plekken om je verkopen:

Een online platform

Er zijn verschillende online platformen waar je de mogelijkheid hebt om je urine te verkopen. Niet elk platform is geschikt. Zo zal Shopify of Facebook Marketplace moeilijk doen over de verkoop van urine. Je kunt het op Marktplaats, Speurders of een vergelijkbaar platform aanbieden. Met een beetje geluk blijft je advertentie staan. Probeer het niet via Amazon, Etsy ofeBay. Weliswaar zijn dit platformen waarmee je een wereldwijd publiek bereikt, maar in veel gevallen zal je advertentie snel worden verwijderd.

Via sociale media

Het is ook mogelijk om het aan te bieden via social media. Bijvoorbeeld Instagram, Facebook, Twitter of Pinterest. Niet elk social medium is hier geschikt voor. Soms gelden er strenge regels en word je advertentie of je post door het platform verwijderd.

Via Telegram

Telegram is een vergelijkbare dienst als WhatsApp, alleen met meer functies. Je kunt hier volledig anoniem zijn want je maakt alleen een gebruikersnaam aan. Je telefoonnummer is voor veranderen niet zichtbaar. Er zijn verschillende Telegram geroepen waar je de meest vreemde objecten behandeld, waaronder ook lichaamsvloeistoffen.

In een fysieke winkel

Dit is niet de meest handige en ethische manier om plasjes te verkopen. Winkels accepteren dit niet. Heb je een eigen winkel dan kun je het proberen maar de kans is groot dat het publiek gaat klagen. Met het risico dat je de winkel moet sluiten of een boete krijgt.

In je eigen webshop of op je website

Je mag in principe via je webshop of website verkopen wat je wil, zolang het maar ethisch verantwoord is en ook legaal. Urine verkopen via je webshop of website behoort tot de mogelijkheden. Je houdt controle over het verkoopproces en kunt (desgewenst) anoniem blijven.

Urine doneren

Wil je geen urine verkopen maar dit doneren? Zwangere vrouwen kunnen dit doneren aan Moeders voor Moeders. Deze stichting gebruikt de urine om andere vrouwen zwanger te laten worden. Verder zijn er weinig mogelijkheden om deze gele vloeistof ergens aan te doneren. Wanneer je iets doneert ontvang je hier geen geld voor. Wel krijg je soms een cadeautje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geldkip is niet verantwoordelijk voor beslissingen die je op basis van de inhoud van deze website maakt. En ik ben niet verantwoordelijk voor je natte pak wanneer je in de regen loopt.

Volg mij

Geldkip.nl is een initiatief van Bianca. Het is opgezet
om iedereen wegwijs te maken in de wereld van online geld verdienen. De affiliate linkjes binnen blogs leiden naar websites van adverteerders. Hier verdient Geldkip geld mee. Dat kost lezers niks.