Bijgewerkt: 27 maart 2023

Je hebt een ondernemersgeest. Waar zit handel in oftewel waar kun je goed mee verdienen? Momenteel ziet goede handel er anders uit dan pakweg 20 jaar geleden. Het is ook de kunst om te ontdekken waar de meeste of de beste handel in zit. In dit overzicht de beste handel 2021.

Goed en snel verkopen

Je weet nu hoe je goede handel herkent. Maar nog niet waar de meeste handel in zit. Want dat is nu net het grote geheim: iets vinden dat hartstikke goed en razendsnel verkoopt. Hierbij moet je voorop lopen op de nieuwste trends.

[do_widget id=custom_html-6]

Producten met een hoge doorloopsnelheid

Zoek je iets waar handel in zit ga dan vooral voor producten met een hoge doorloopsnelheid. Dit zijn in ieder geval producten voor dagelijks gebruik. Denk maar eens aan keukengerei, elektronica, speelgoed en dingen die je dagelijks gebruikt.

Ook de nieuwste gadgets en hebbedingetjes hebben een hoge doorloopsnelheid. Het probleem is dat je niet altijd weet of eens een echte gadgets is. Hiervoor moet je de nieuwste trends in de gaten houden. Dit soort trends kom je vooral op social media tegen.

Goede handel van dit moment (2021)

Waar zit handel in wanneer je naar het jaar 2021 lijkt? Omdat te ontdekken zet ik een aantal producten op een rij. Let op: iets waar handel in zit hoeft niet direct het beste op te leveren. Het gaat zich voornamelijk om de manier waarop je de producten verhandelt. Doe je dit bijvoorbeeld via een webshop of website, social media of handel je op een andere manier? Deur aan deur verkopen werkt tegenwoordig niet meer zo, iets aanprijzen op de markt is ook niet meer zo lucratief.

Heb je een webshop dan is het vooral belangrijk dat je online heel goed vindbaar bent. Een SEO tekstschrijver kan je hierbij helpen, maar dit is wel een investering die je maakt. En natuurlijk een keuze. Over naar producten waar de meeste handel in zit.

Speelgoed en babykleding

Wekelijks worden er  honderden nieuwe baby’s in Nederland geboren. Er is dus altijd grote vraag naar babyspeelgoed en babykleding. Jonge ouders geven hier namelijk ontzettend veel aan uit. Wanneer je naar de handel in babyproducten kijkt dan zijn het vooral de voordelige webshops en winkels die hier goed aan verdienen.

Het is dus zaak om jouw producten zo goedkoop mogelijk aan te bieden. Hierbij houd je wel de kwaliteit voor ogen: verkoop geen rommel zonder keurmerk. Want ouders letten hier erg op.

Paardrijkleding en paardenspullen

Met paardenspullen richt je je op een specifieke doelgroep. Maar de paardenwereld in Nederland is ontzettend groot. En hier gaat ook nog eens veel geld in om. Waar zit handel in wanneer je naar paardenspullen kijkt? Dit zijn vooral de rijbroeken, zadeldekjes, halsters maar ook voeding en dan met name natuurlijke geneeswijzen. Ook verzorgingsproducten zijn ontzettend populair onder de ruiters.

Rijzadels leveren dan wel veel op maar hier is beduidend minder handel in. Je moet dus wel weten op welke paardenspullen jij je stort. Oh ja, zelfgemaakte paardenspulletjes zoals handgeknoopte halsters doen het ook altijd goed.

AliExpress producten

Alweer iets waar veel handel in zit. Want AliExpress producten zijn niet alleen goedkoop, vaak zijn ze niet eens in Nederland verkrijgbaar. Echte hebbedingetjes of populaire gadgets, je kunt hier best goed mee verdienen. Er zijn twee mogelijkheden: AliExpress producten inkopen en via je webshop doorverkopen of gebruikmaken van dropshipping.

In het laatste geval plaatst de klant een bestelling bij jou en plaats je deze bestelling op dat moment bij AliExpress door. Voordeel is dat je geen voorraden hoeft aan te leggen. Nadeel is dat jouw klanten wel lang op hun spulletjes moeten wachten.

Sportkleding en sportartikelen

Steeds meer Nederlanders sporten, wat natuurlijk een goede  ontwikkeling is. Sportkleding en met name sportartikelen verkopen dan ook ontzettend goed. Denk hierbij aan hardloopkleding, sportschoenen, fitnessartikelen maar ook sporthorloges.

Fysieke sportwinkels gaan steeds vaker failliet. Wat natuurlijk niet betekent dat er geen vraag is naar sportartikelen! Sporters shoppen voornamelijk online. Wil je dus handelen in sportartikelen zorg dan dat je een goede website hebt.

Postzegels en oude munten

Aan verzamelaars valt ook goed te verdienen. Waar zit handel in met betrekking tot verzamelingen? Dit zijn postzegels en munten. Hierbij gaat het natuurlijk wel om oude postzegels en verzamelmunten. Ook gouden en zilveren munten zijn erg in trek.

Elektronica en gadgets

Smartphones, smartwatches, elektrische keukenapparatuur maar ook televisies en audioapparatuur: hier zit handel in. De levensduur van dit soort apparaten is beperkt waardoor het een hoge doorloopsnelheid heeft.

Elektronische gadgets zijn ook altijd in trek. Vaak gaat het hier om hebbedingen die tijdelijk populair zijn. Het is bij gadgets dan ook heel belangrijk dat je alleen handelt in de meest populaire dingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geldkip is niet verantwoordelijk voor beslissingen die je op basis van de inhoud van deze website maakt. En ik ben niet verantwoordelijk voor je natte pak wanneer je in de regen loopt.

Volg mij

Geldkip.nl is een initiatief van Bianca. Het is opgezet
om iedereen wegwijs te maken in de wereld van online geld verdienen. De affiliate linkjes binnen blogs leiden naar websites van adverteerders. Hier verdient Geldkip geld mee. Dat kost lezers niks.