Bijgewerkt: 27 maart 2023

De beste crypto investering vinden, begin daar maar eens aan. Welke crypto gaat stijgen of zal in de toekomst flink in waarde toenemen? Dat is lastig te voorspellen, maar er zijn wel wat richtlijnen. Kijk maar eens welke cryptocoin het snelst kan gaan stijgen.

Ben je die hoge handelskosten ook zo moe? Tijdelijk betaal je helemaal niets, daarna zeer lage kosten. Probeer het zelf uit, meld je aan bij het grootste Europese handelsplatform. Die welkomstbonus krijg je via onderstaande aanmeldlink.

Meld je aan bij Bitvavo

Cryptocurrency met potentie

Van sommige munten weet je bijna zeker dat ze gaan stijgen. Terwijl het bij anderen zeer twijfelachtig is. Welke crypto gaat stijgen en is hiermee de beste investering? Niemand heeft een glazen bol die ook echt werkt, dus de toekomst voorspellen is lastig. Maar onderstaande cryptocurrency heeft wel de potentie om in waarde toe te nemen.

Bitcoin als beste stijger

Wanneer je bitcoin met andere munten vergelijkt dan is hij door de jaren heen misschien niet zo hard gestegen. Maar wel heel geleidelijk, en dat maakt hem toch wat stabieler. In 2021 lag het hoogtepunt rond € 60.000, wie had dat ooit kunnen denken? 2022 is niet goed begonnen, maar slimme beleggers hebben hem toen voor € 25.000 aangekocht.

Bitcoin laat door de jaren heen een langzame groei zien. Sommige jaren staat de munt in de min, maar je moet wat verder uitzoomen. Dan is zichtbaar dat bitcoin in een periode van vijf jaar honderden procenten is gestegen. Dat zal hij waarschijnlijk in de toekomst blijven doen, zolang de vraag hiernaar ook aanwezig blijft.

Gelukkig krijgt deze munt steeds meer aandacht, ook vanuit het bedrijfsleven. Dit zou een goede basis voor een toekomstige stijging moeten zijn.

Ethereum, concurrent van bitcoin

Al jarenlang is ethereum niet alleen de concurrent maar ook de tegenhanger van bitcoin. Deze cryptocurrency maakt namelijk gebruik van een geheel eigen blockchain. Gebruikers kunnen er smartcontracts op bouwen, waardoor deze blockchain heel gebruiksvriendelijk is. Ook ethereum staat flink onder de aandacht. Niet alleen vanuit beleggers maar ook bedrijven houden deze munt in de gaten.

Over de gehele linie is ethereum sneller gegroeid dan bitcoin. Kan het dat etehereum ooit bitcoin van de troon gaat stoten en voortaan de scepter zwaait? Die kans zit er wel in, maar dat blijft nog even afwachten. Het is in ieder geval wel een crypto met potentie om door te groeien en dus ook in prijs te stijgen.

Memecoins – Shiba inu, Dogecoin, Catcoin, Floki

Het begon jaren geleden met Dogecoin, een munt die voor de grap werd ontworpen. Deze was bedoeld om te laten zien dat beleggers klakkeloos crypto aankopen. Niemand had gedacht dat Dogecoin in waarde zou stijgen, en dat mensen er serieus mee om zouden gaan. Elon Musk, oprichter en eigenaar van Tesla, steekt niet onder stoelen of banken dat hij een grote fan van Dogecoin is.

In 2021 werd Shiba Inu coin geboren, dit was weer de tegenhanger van Dogecoin. Deze munt groeide in een jaar tijd met miljoenen procenten in waarde. De eerste meme-coin miljonairs waren hiermee een feit.

Al snel hierna kwam Floki Inu, dat was weer als antwoord op Shiba Inu Coin. En toen kwamen er ineens veel meer van dit soort memecoins bij. Al deze coins hebben een verwijzing naar een dier. Misschien verras ik je binnenkort met een GeldKip coin.

Maar eh.. Wat heb je eigenlijk aan die memecoins? Helemaal niks! Ze hebben geen toegevoegde waarde maar zijn wel hartstikke speculatief. Wil je weten welke crypto gaat stijgen, dan is het verstandig om dit soort munten in de gaten te houden. Sommigen van die coins stijgen in een maand tijd met meer dan 100%.

Cardano (ADA)

In de top 20 grootste crypto staat Cardano ook al enige tijd te shinen. Deze munt is in 2017 uitgebracht en heeft heel lang op een koers van rond de € 0,3 gehandeld. Pas in 2021 begon de koers te stijgen. Hij ging van € 0,30 (januari 2021) naar € 3 (augustus 2021).

Cardano is een blockchain platform op basis van proof-of-stake. Gebruikers kunnen hun munten vastzetten om zo mee te werken aan een veilig netwerk. Cardano zet hier een hoge beloning tegenover, die hoger is dan bij andere munten. Hierdoor trekt hij de aandacht, ook van een aantal bedrijven die er voorzichtig in investeren.

Welke crypto gaat stijgen in de nabije toekomst?

Wil je weten welke crypto gaat stijgen? Let dan goed op technische ontwikkelingen. Vooral op het gebied van internet en digitalisering moet je de ogen en oren goed openhouden. Sinds 2021 zijn metaverse crypto’s populair, in 2022 zijn hier de NFT-tokens bijgekomen.

Je ziet toch wel dat er elk jaar weer iets nieuws gebeurt en verschijnt. Probeer op een nieuwe hype of trend mee te liften, maar stap ook weer tijdig uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geldkip is niet verantwoordelijk voor beslissingen die je op basis van de inhoud van deze website maakt. En ik ben niet verantwoordelijk voor je natte pak wanneer je in de regen loopt.

Volg mij

Geldkip.nl is een initiatief van Bianca. Het is opgezet
om iedereen wegwijs te maken in de wereld van online geld verdienen. De affiliate linkjes binnen blogs leiden naar websites van adverteerders. Hier verdient Geldkip geld mee. Dat kost lezers niks.