,

Op zoek naar interessante crypto coins om in te investeren? Wie het goed aanpakt kan hier aardig wat mee verdienen. Welke crypto kopen in april 2021? Ontdek de beste cryptomunten met potentie. Het gaat hier om een top 7 die we speciaal voor cryptoliefhebbers hebben samengesteld (in willekeurige volgorde).

1. Bitcoin

Natuurlijk kan bitcoin niet in deze lijst ontbreken. Het is bijna niet te geloven dat de oudste crypte kunnen hij ooit voor minder dan € 0,1 verhandelbaar was. Op 1 april 2021 staat de koers rond de € 50.000. Ervaringsdeskundigen verwachten dat deze munt eind 2021 de € 100.000 aantikt. Natuurlijk weet niemand dit zeker, maar de kans is wel reëel.

Bitcoin heeft de afgelopen weken een aantal interessante ontwikkelingen doorgemaakt. Je kunt nu een Tesla met bitcoin betalen en diverse grote bedrijven hebben voor miljoenen aan bitcoins gekocht. Daar komt ook nog eens bij dat investeringsbank Goldman Sachs vanaf het tweede kwartaal van 2021 bitcoinbeleggingen aanbiedt. Allemaal goede ontwikkelingen die de koers een flinke boost geven.

2. Chainlink

Dit is een DeFi munt die met smart contracts werkt. De maximale uitgifte van Chainlink bedraagt 1 miljard stuks en daar zitten ze al aan. Hierdoor is het zeker dat er geen nieuwe munten bijkomen, er zal dus ook geen inflatie ontstaan. Chainlink dateert uit 2017 en is tot augustus 2020 flink in koers gestegen. Hierna ging het wat minder maar vanaf januari 2021 stijgt de koers explosief.

Eind maart werd bekend dat Cahinlink en Filecoin een samenwerking aangaan. Dankzij deze samenwerking krijgen smartcontract ontwikkelaars toegang tot de volledige web 3.0 infrastructuur. Geschikt voor verschillende toepassingen waaronder automatische data opslagdiensten. Interessante ontwikkelingen, al helemaal nu we weten dat de berichtendienst Signal betalingen in chainlink, bitcoin en ethereum is gaan accepteren. De munt blijft dus niet onopgemerkt.

3. LTO Network

Welke crypto kopen in april 2021? Kijk zeker eens bij het Nederlandse project LTO Network. Eind 2020 werd bekend dat LTO Network samen met de verenigde naties aan een landregister op blockchain werkte. Dit bedrijf biedt blockchain toepassingen die helemaal voldoen aan de Europese privacywetgeving. LTO Network is dus voornamelijk voor bedrijven een interessant project.

De gelijknamige cryptomunt kun je vooral als belegging zien. Gaat het goed met het bedrijf (en het groeit enorm) dan stijgt de koers van de crypto vaak wél. Sinds februari 2019 is deze munt verhandelbaar, toen nog tegen een koers van 7 cent. In maart 2021 is de koers met maar liefst 115% gestegen. We kijken er niet vreemd van op wanneer dit in 2021 nog verder doorschiet.

4. Dogecoin

Deze munt werd ooit als grap ontwikkeld, gewoon om te laten zien dat mensen overal hun geld in investeren. Inmiddels is deze munt al lang geen grap meer maar een serieuze zaak met betrekking tot de koers. Momenteel zijn er 129 miljard stuks verhandelbaar en er is geen maximale uitgifte. Hierdoor lijkt de munt geen doel te hebben en feitelijk is dat ook zo.

Waarom dan toch deze crypto kopen in april 2021? Omdat deze alleen al op 1 april (en dat is geen grap) 18% in koers is gestegen. Natuurlijk zakt dit weer terug, maar meerdere van dit soort oplevingen zijn helemaal niet vreemd. Dogecoin is dan ook ideaal om mee te daytraden.

5. Verge

Ook Verge heeft in het eerste kwartaal van 2021 een flinke opleving. Deze munt kent een maximale uitgifte van 16,5 miljard stuks. Inmiddels zijn er 16,4 miljard uitgegeven dus ze zitten bijna aan het maximum. Dit betekent dat er hierna zoiets als schaarste ontstaat. Verge bestaat al redelijk lang, namelijk sinds 2014. De hoogste koers van € 0,24 werd in december 2017 bereikt. Hierna is de koers teruggezakt maar kent sinds begin 2021 weer een heuse opleving.

Begin april 2021 staat werd van Verge op net geen 4 cent. Onze verwachting is dat hier in de maand april nog makkelijk 10% tot wel 30% bij kan.

6. Qtum

We hebben het in een eerder artikel al over Qtum gehad, dit spreek je uit als kwantum. In het artikel dat we in maart 2021 schreven stond de koers nog op € 6,50. Begin april 2021 is dit al gestegen naar € 8,90. We zien in april dit jaar een koersdoel rond de € 10, mogelijk nog wel meer. Al helemaal wanneer je bedenkt dat er maximaal 107,8 miljoen van deze munten zijn waarvan er 103,2 miljoen momenteel verhandelbaar.

Qtum heeft op 1 april laten weten dat het met Vaccine Forward samenwerkt om de wereldwijde vaccinatie programma’s met betrekking tot COVID-19 te stimuleren.

7. Cardano

De laatste in het beste cryptomunten april 2021 is Cardano. Hoskinson, bekend van ethereum, startte in 2015 dit project. Cardano is ontwikkeld vanuit wetenschappelijke onderzoekstechnologie. In 2017 ging het project écht van start. Je kunt Cardano als de grootste concurrent kan ethereum zien.

In de beginperiode schoot de koers van 1 cent naar 1 euro, een stijging van 9900%. Hierna bleef de koers lange tijd tussen de 2 en 6 cent stuiteren. Vanaf eind 2020 is er weer een flinke groei te zien. Op 18 maart tikte de koers zelfs € 1,25 aan. Op 1 april 2021 koop je Cardano voor een bedrag van ongeveer € 1,02.

Waarom in Cardano investeren? Ten eerste is er op 31 maart een Cardano update uitgehoord waarbij het project geheel gedecentraliseerd is. Ook wordt deze munt op steeds meer crypto exchanges gelist. Misschien wel het meest interessant is dat een aantal grote financiële instellingen Cardano kopen en hiermee hun posities vergroten. Deze munt zit aan zijn maximale supply van 45 miljard stuks dus ook hier zal geen inflatie optreden.

Welke crypto kopen april 2021: de slotconclusie

Je hebt nu kunnen lezen welke crypto je in april 2021 zou kunnen kopen. Let op: dit is geen financieel advies of koopadvies. Je bent zelf verantwoordelijk voor keuzes die je maakt. Investeer alleen met geld dat je ook kunt missen. Cryptocurrency is erg volatiel, winsten kunnen hoog zijn maar verliezen kunnen net zo goed aanwezig zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geldkip is niet verantwoordelijk voor beslissingen die je op basis van de inhoud van deze website maakt. En ik ben niet verantwoordelijk voor je natte pak wanneer je in de regen loopt.

Volg mij

Geldkip.nl is een initiatief van Bianca. Het is opgezet
om iedereen wegwijs te maken in de wereld van online geld verdienen. De affiliate linkjes binnen blogs leiden naar websites van adverteerders. Hier verdient Geldkip geld mee. Dat kost lezers niks.