Bijgewerkt: 27 maart 2023

Geld verdienen in 1 uur, niet onmogelijk maar wel lastig. Vaak vraagt dit nog om de nodige voorbereidingen. Misschien heb je snel geld nodig, bijvoorbeeld om boodschappen te doen of omdat je iemand moet terugbetalen. Hoe kom je binnen een uur aan geld? We zetten enkele methoden op een rij.

Manieren om binnen een uur aan geld te komen

Er zijn verschillende manieren om binnen een uur geld te krijgen. Hoe je dit aanpakt is afhankelijk van je omstandigheden en mogelijkheden. Hieronder vind je verschillende acties.

Geld lenen van familie of vrienden

De makkelijkste manier is wanneer je even snel wat geld leent van familie of vrienden. Gaat het om kleine bedragen dan komt het zelden voor dat je het bedrag met rente terug moet betalen. Je gaat dus voor een renteloze lening en draagster meest voordelige optie.

Geld lenen bij kredietverstrekker

Je kunt op verschillende manieren geld lenen bij kredietverstrekker. Hierbij is het belangrijk dat je de juiste stappen volgt.

 1. Bepaal hoeveel geld je nodig hebt en waarvoor je het wilt gebruiken.
 2. Vergelijk verschillende geldverstrekkers en hun rentetarieven, voorwaarden en kosten.
 3. Kies de geldverstrekker die het beste bij jouw behoeften past. Vul het aanvraagformulier in. Dit kan online of via een papieren formulier. Dit laatste kost wel meer tijd.
 4. De geldverstrekker evalueert je kredietwaardigheid en kijkt hierbij naar je kredietgeschiedenis, inkomen en andere factoren.
 5. Als je aan de vereisten voldoet dan doet de geldverstrekker je een leningsvoorstel. Let hierbij goed op de rente, betalingstermijnen en de voorwaarden.
 6. Als je akkoord gaat met het voorstel dan teken je de leningsovereenkomst en ontvang je het geld.

Wanneer je voor een persoonlijke lening of een doorlopend krediet kiest dan kan het enkele dagen duren voordat je aanvraag is goedgekeurd. Heb je echt binnen 1 uur geld nodig? Kijk dan eens bij Saldodipje, dé aanbieder van kleine, kortlopende en snelle leningen.

Zet nooit zomaar je handtekening onder een overeenkomst. Bekijk zorgvuldig de voorwaarden en de kosten van de lening. Je moet weten wat je kunt verwachten en welke verplichtingen je aangaat. Denk eraan dat lenen geld kost en dat je de lening moet terugbetalen met rente. Zorg daarom voor een realistisch plan om de lening af te lossen.

Je spullen verkopen

Hoe kom je binnen 1 uur aan geld? Misschien kun je wat populaire spullen verkopen. Het komt regelmatig voor dat dit soort artikelen binnen het uur verkocht zijn.

Er zijn verschillende platformen waar je spullen kunt verkopen. Hieronder vind je een stappenplan. Niet alleen geschikt wanneer snel geld nodig hebt maar ook wanneer je in de toekomst spullen wil verkopen.

Bepaal wat je wilt verkopen en onderzoek de waarde ervan. Kijk naar vergelijkbare items die te koop worden aangeboden. Dit helpt om een idee te krijgen van de vraagprijs.

Maak goede foto’s van de spullen die je wilt verkopen en maak een duidelijke en gedetailleerde beschrijving van het item. Vermeld ook eventuele gebreken of beschadigingen. Zorg dat de beschrijving juist en volledig is zodat kopers weten wat ze kunnen verwachten.

Kies een verkoopkanaal. Je kunt spullen verkopen via online marktplaatsen, sociale media, veilinghuizen, tweedehandswinkels of rommelmarkten.

Plaats de advertentie op het gekozen verkoopkanaal en promoot het. Dit laatste kost geld maar het zorgt er wel voor dat je advertentie onder de aandacht komt en je de spullen sneller kwijtraakt. Deel de advertentie ook op social media en vertel vrienden en familie erover.

Zorg ervoor dat je snel en adequaat reageert op eventuele vragen van potentiële kopers. Bij het sluiten van een deal is het belangrijk om duidelijke afspraken over de betaling en levering van de spullen te maken.

Met bovenstaande stappen realiseer je een succesvolle verkoop.

Klusjes doen voor anderen

Wil je binnen 1 uur aan geld komen? Doe dan klusjes voor anderen. Hier zijn enkele ideeën:

 • Schoonmaken: het schoonmaken van huizen, kantoren en andere ruimtes of voor anderen opruimen.
 • Tuinieren: je kunt tuinen onderhouden, grasmaaien, planten water geven en onkruid wieden.
 • Huisdierenverzorging: denk hierbij aan het uitlaten van huisdieren, ze voeren, verzorgen en oppassen.
 • Boodschappen doen: sommige mensen zijn niet in staat om zelf boodschappen te doen. Doe dit en krijg hiervoor betaald.
 • Kinderoppas: je kunt oppassen op kinderen, met ze spelen of ervoor zorgen dat ze veilig zijn.
 • Computer- en technische ondersteuning: ben je een beetje technisch? Helpt mensen met het oplossen van computerproblemen of het omgaan met verschillende technologieën.
 • Kleine reparaties: voor de handige Henkie is het uitvoeren van kleine reparaties een goede manier om aan geld te komen. Bijvoorbeeld het vervangen van kapotte lampen of het repareren van een lekkende kraan.
 • Tuin- en huisonderhoud: klusjes zoals het verven van muren, het ophangen van gordijnen of het repareren van een hek.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van klusjes voor anderen. Het eerste wat je vaardigheden zijn en wat je leuk vindt om te doen. Dit bepaalt dat welke klusjes je het beste uit kunt voeren. Kijk ook eens in je omgeving naar welke diensten gevraagd wordt.

Handelen in crypto

Hoe kom je binnen 1 uur aan geld? Probeer het eens met handelen in crypto. Koersen zijn zo volatiel dat het vaak lukt om binnen een uur mooie winst te halen. Je moet wel de risico’s van het handelen kennen en accepteren.

Handelen in cryptovaluta is risicovol. De waarde kan in een korte tijd sterk fluctueren. Er zijn geen garanties dat ze hun waarde behouden.

Er zijn verschillende factoren die bijdragen aan de risico’s van handelen in cryptovaluta. Te denken valt aan het gebrek aan regulering, de mogelijkheid van hacks en beveiligingsproblemen bij uitwisselingen. Verder kun je te maken krijgen met het ontbreken van garanties op terugbetalingen of verliezen.

Bovendien is het belangrijk om te weten dat geen enkele cryptovaluta volledig risicovrij is. Zelfs Bitcoin, de bekendste en meest gevestigde cryptovaluta, is nog steeds onderhevig aan grote prijsschommelingen en andere risico’s.

Doe daarom altijd goed onderzoek aan raadpleeg betrouwbare bronnen. Investeer alleen met bedragen dat je bereid bent om te verliezen.

Daytraden met crypto van aandelen

Wanneer je het risico durft aan te gaan dan is daytraden een geweldige manier om binnen een uur of in ieder geval binnen een dag geld te verdienen. En soms ook nog eens ontzettend veel geld. Daytraden werkt het beste met crypto, hoewel sommigen dit ook met aandelen doen.

Daytraden is een vorm van handelen waarbij je binnen één handelsdag in- en uitstapt in verschillende posities, met als doel om winst te maken op korte termijn. Hier zijn enkele stappen om te volgen:

 • Leer de basisbegrippen van de financiële markten
 • Kies een handelsplatform
 • Ontwikkel een handelsplan
 • Oefen met een demo-account
 • Houd jouw transacties bij
 • Wees gedisciplineerd
 • Beheer jouw risico’s

Daytraden is een complexe activiteit dat het risico’s met zich meebrengt. Het is daarom aan te raden om goed geïnformeerd te zijn en voldoende te oefenen voordat je met daytraden met echt geld begint.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geldkip is niet verantwoordelijk voor beslissingen die je op basis van de inhoud van deze website maakt. En ik ben niet verantwoordelijk voor je natte pak wanneer je in de regen loopt.

Volg mij

Geldkip.nl is een initiatief van Bianca. Het is opgezet
om iedereen wegwijs te maken in de wereld van online geld verdienen. De affiliate linkjes binnen blogs leiden naar websites van adverteerders. Hier verdient Geldkip geld mee. Dat kost lezers niks.