Bijgewerkt: 27 maart 2023

CentMail.nl is een Nederlandse website waarmee gebruikers geld verdienen door e-mails te lezen en deel te nemen aan enquêtes. De site beweert dat gebruikers tot €10 per dag kunnen verdienen. Kunnen ze die bewering waar maken? Deze CentMail review toont je de mogelijkheden, betrouwbaarheid en verdiensten.

Voor wie is het geschikt?

CentMail is een website die geschikt is voor:

 • Mensen die een extra centje bij willen verdienen
 • Studenten, uitkeringsgerechtigden, senioren
 • Mensen die vrije tijd over hebben
 • Iedereen die het leuk vindt om deel te nemen aan onderzoeken

De plus- en minpunten

Pluspunten

 • Een aanmeldbonus van € 1,25
 • Geld verdienen met verschillende taken
 • Dagelijks nieuwe taken
 • Extra geld verdienen door nieuwe leden aan te brengen

Minpunten

 • Je account moet actief blijven
 • Soms ontvang je geen mails
 • Niet mogelijk om het saldo naar een ander account over te zetten

Over CentMail

CentMail is een Nederlands initiatief, uitgevoerd door het bedrijf EmailMarketingGroep B.V. gebruikers maken een account aan en kunnen op verschillende manieren geld verdienen. Onder andere door het lezen van e-mails, deelnemen aan acties of Facebook likes uitdelen.

Het bedrijf ontvangt geld aan adverteerders en belonen leden wanneer ze ergens aan deelnemen of iets kopen. Soms is het mogelijk om mee te doen aan een marktonderzoek. De gebruiker ontvangt hier een vergoeding voor en helpt een bedrijf bij het verbeteren van een product of dienst.

Het is mogelijk dat het bedrijf vergelijkbare websites heeft. Voor gebruikers hoeft dit geen probleem te zijn, het staat je vrij om je bij verschillende van dit soort websites aan te melden.

De betrouwbaarheid

CentMail.nl is een betrouwbare methode om wat extra’s bij te verdienen. Bij aanmelding ontvang je direct al een bonus. Hierna begint het geld verdienen in de vorm van verschillende taken. De taken kosten weliswaar tijd en de vergoeding is laag, maar je wordt wel uitbetaald.

De website maakt onderdeel uit van een bedrijf dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel. Dat een bedrijf geregistreerd staat wil niet zeggen dat het betrouwbaar is. Na het bekijken van CentMail is gebleken dat het zeker een hoge mate van betrouwbaarheid heeft. Er zijn geen negatieve recensies of reviews van gebruikers te vinden.

Over de kosten

Het aanmaken van een account bij CentMail is volledig gratis. Ook deelnemen aan onderzoeken, e-mails klikken of andere taken uitvoeren kost niets. Je krijgt er voor betaald. Je moet minimaal € 12,50 bij elkaar sparen voordat je dit bedrag uit kunt laten betalen. Na de aanvraag staat het geld binnen 30 dagen op je bankrekening.

CentMail werkt met accountscores. Actieve accounts krijgen een hogere score toegekend. De uitbetaling is pas mogelijk wanneer je accountscore 5,5 of hoger bedraagt.

De enige kosten die je tegenkomt is wanneer je via deze website een product of dienst koopt of bestelt.

Hoe werkt het?

Het aanmelden bij CentMail.nl is betrekkelijk eenvoudig. Ook is het vrij makkelijk om hier geld verdienen.

Maak een account aan en registreer je als lid met behulp van een geldig e-mailadres. Vervolgens begin je met geld verdienen. Bijvoorbeeld door op advertenties te klikken of bepaalde mailtjes te lezen. Daarnaast werkt de site met zogenaamde cashback acties. Wanneer je via een partner iets aankoopt of bestelt dan ontvang je een vergoeding in je CentMail account.

Andere manieren om geld te verdienen is het geven van Facebook likes of het aanbrengen van nieuwe leden.

Hoeveel verdien je?

Bij aanmelding ontvang je direct een bonus van € 1,25 in je account. Deze bonus kun je nog niet uit laten betalen, hiervoor moet je een minimaal bedrag van € 12,50 sparen. Voor het klikken op banners op de site verdien je ongeveer 1 cent per keer. Dit geldt ook voor het lezen van e-mails, al kan de vergoeding soms hoger zijn.

Deelnemen aan acties oftewel cashback acties levert het meeste op. Aan de andere kant betaal je dan ook voor het product of de dienst die je koopt. Voor het invullen van een enquête verdien je tussen de 50 cent en 2 euro. Dit kan in sommige gevallen hoger uitvallen.

Wanneer je zeer actief bent kun je tot 100 euro per maand verdienen. De beloofde € 10 per dag (€ 300 per maand) lijkt aan de hoge kant, waarschijnlijk is in dit geval rekening gehouden met deelname aan cashback acties, waarbij je producten of diensten aankoopt.

Klantenservice en support

Deze website heeft een uitgebreide vraag en antwoord pagina. Hierop staan nagenoeg alle vragen gebruikers mee rondlopen. Staat je vraag er niet tussen dan kun je contact opnemen. Vul hiervoor het contactformulier in. Wanneer de vraag betrekking heeft op je account dan is het beter om eerst in te loggen en dan pas het contactformulier in te vullen.

Er zijn geen andere manieren om contact op te nemen met CentMail. De bedrijfsgegevens staan alleen in de Algemene Voorwaarden vermeld, niet rechtstreeks op de website zelf. Het is dus niet mogelijk om naar deze website of het bedrijf te bellen, fysieke post te versturen of rechtstreeks een e-mail te verzenden.

Het is onduidelijk hoe snel de klantenservice reageert en in welke mate de support van een goede kwaliteit is. De website lijkt nog niet zo lang te bestaan waardoor reviews van gebruikers ontbreken.

CentMail account verwijderen

Je mag slechts één account per huishouden of IP-adres aanmaken. Wanneer je meerdere accounts aanmaakt is het verstandig om ze te verwijderen, anders doet CentMail dit en ben je de verdiensten kwijt.

Het CentMail account verwijderen doe je door in te loggen en naar het gedeelte Persoonlijke gegevens te gaan. Je kunt hier je e-mailadres aanpassen of het account inactief maken/verwijderen. Je moet dit altijd bevestigen.

Samenvatting CentMail review

CentMail is een niet zo lang bestaand initiatief waar gebruikers geld verdienen. Dit doen ze door e-mails te lezen, op banners te klikken of aan acties mee te doen. Het is ook mogelijk om prijsvragen in te vullen en kans te maken op een mooie prijs.

De bedrijfsgegevens staan niet duidelijk op de website vermeld, iets eigenlijk wel zou moeten. Aan de andere kant hebben ze goede Algemene Voorwaarden opgesteld. Ook voldoen ze aan de privacywet. Dit betekent dat ze zorgvuldig met privacygevoelig gegevens van gebruikers omgaan. Ze nemen passende beveiligingsmaatregelen om misbruik van persoonsgegevens te beperken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geldkip is niet verantwoordelijk voor beslissingen die je op basis van de inhoud van deze website maakt. En ik ben niet verantwoordelijk voor je natte pak wanneer je in de regen loopt.

Volg mij

Geldkip.nl is een initiatief van Bianca. Het is opgezet
om iedereen wegwijs te maken in de wereld van online geld verdienen. De affiliate linkjes binnen blogs leiden naar websites van adverteerders. Hier verdient Geldkip geld mee. Dat kost lezers niks.