,

Bijgewerkt: 27 maart 2023

Beleggen in cryptocurrency, het kan erg winstgevend zijn. Een winst van 10% per dag of meer is helemaal niet raar. Elke dag is anders, er zullen ook momenten zijn dat je verlies boekt. Het is dan ook zoeken naar de beste pareltjes die je veel winst opleveren. Welke crypto is ondergewaardeerd? Juist die cryptocurrency is hartstikke interessant.

Ondergewaardeerde pareltjes vinden

Beleggen in cryptocurrency werkt anders dan in aandelen. Met aandelen is er vaak sprake van een onderliggende waarde. Je koopt namelijk een stukje bedrijf, dit heeft altijd een waarde. Bij cryptocurrency werkt dit anders. De cryptomunt heeft een prijs die bepaald wordt door vraag en aanbod. Het sentiment op de markt is van grote invloed op de koers.

Je kunt dus niet zeggen dat cryptocurrency ondergewaardeerd is. Toch zijn er van die pareltjes die in werkelijkheid meer waard moeten zijn. Een stijging zit dan ook zeker in de lijn der verwachtingen.

Handelen in crypto en geen transactiekosten betalen? Open via onderstaande link een account op Bitvavo en krijg de eerste € 1000 aan handel gratis.

Meld je aan bij Bitvavo

Deze crypto is ondergewaardeerd – The Sansbox

Dit artikel is voor het eerst in oktober 2021 geschreven. Cryptocurrency SAND (The Sandbox) stond toen op een koers van € 1,69. Dit leek op dat moment ondergewaardeerd. Gelukkig vonden velen dat ook. Na een aantal goede nieuwsberichten steeg de koers eind november 2021 tot meer dan € 6.

The Sandbox staat dankzij samenwerkingen met grote bedrijven flink in de aandacht. Een koersdoel van € 12 in de periode december 2021 tot maart 2022 is zeker mogelijk. Na maart 2022 kan de koers nog verder door stijgen, maar dit hangt er weer vanaf of het project door blijft groeien.

Decentraland (MANA)

Net als The Sandbox richt ook Decentraland zich op blockchain gaming. Deze crypto is minder populair en hierdoor misschien wel sterk ondergewaardeerd. Opvallend is dat deze cryptomunt telkens met SAND meestijgt, zij het minder hard. Er komt een moment dat deze munt flink doorstijgt. Dit gebeurt zodra beleggers hier meer interesse in krijgen.

Cardano (ADA)

Welke crypto is ondergewaardeerd en staat in de top 10 cryptomunten? Cardano is een van die pareltjes die je goed in de gaten moet houden. Deze munt wordt als het goedkope alternatief voor Ethereum gezien. Ze rekenen namelijk lagere kosten voor het uitvoeren van transacties.

Deze munt stond in de laatste week van oktober op een koers van € 1,85. Dit is in de laatste week van november gedaald naar € 1,49. De verwachting is dat hij in 2022 in prijs stijgt.

Koop crypto bij Litebit en betaal met iDEAL

Bitcoin

Ook nu weer kun je niet echt van onderwaardering spreken want de prijs is een kwestie van vraag en aanbod. Bitcoin is de koning van alle cryptomunten. Wereldwijd zijn er steeds meer bedrijven die hierin investeren. Met als gevolg dat de koers maar blijft stijgen. De verwachting is dat bitcoin het jaar 2021 afsluit tegen een koers van € 60.000. Om in 2022 de € 80.000 aan te tikken.

Of dit daadwerkelijk gaat gebeuren, dat is maar de vraag. Het verleden heeft laten zien dat de koers net zo hard kan dalen. Om vervolgens toch weer op te krabbelen. Op het moment van schrijven lijkt de waarde van bitcoin voor velen ondergewaardeerd. Dit is merkbaar doordat veel mensen hun bitcoin vasthouden en niet verkopen, ondanks een dalende koers.

Crypto.com Coin (CRO)

In 2016 werd het bedrijf Crypto.com opgericht. Hun visie: cryptovaluta in elke portemonnee krijgen. De onderliggende cryptomunt is sinds 2018 verkrijgbaar. Toen nog voor 1 cent, sinds augustus 2021 voor € 0,10. Sinds oktober 2021 laat deze cryptocurrency een sterke groei zien. Eind november 2020 staat hij al op € 0,83. Nog steeds ondergewaardeerd want het bedrijf Crypto.com groeit razendsnel.

Wat het koersdoel voor 2022 is, dat blijft onzeker. Verwacht wordt dat deze munt in ieder geval boven de € 1 uitkomt. Met een maximale uitgifte van ruim 30 miljard munten moet dit mogelijk zijn.

Wat wordt de cryptomunt van 2022?

Velen denken dat bitcoin in 2022 een koers van minimaal € 70.000 gaat bereiken. Analisten verwachten dat dit nog wel hoger kan. Wanneer je naar de historie kijkt dan is dit koersdoel zeker mogelijk, en ook nog eens op een korte termijn. Dat bitcoin de cryptomunt van 2022 wordt, dat mag wel duidelijk zijn.

Er zijn ook hoge verwachtingen omtrent Shiba Inu Coin. Die is in oktober 2022 razendhard gestegen. Om vervolgens dagelijks een verlies van 5% tot wel 10% bij te schrijven. Opvallend is dat grote investeerders steeds meer van deze cryptocurrency bijkopen. Je kunt dan ook verwachten dat de munt vroeg of laat weer gaat stijgen. Hij zou zomaar eens de cryptomunt van 2022 kunnen worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geldkip is niet verantwoordelijk voor beslissingen die je op basis van de inhoud van deze website maakt. En ik ben niet verantwoordelijk voor je natte pak wanneer je in de regen loopt.

Volg mij

Geldkip.nl is een initiatief van Bianca. Het is opgezet
om iedereen wegwijs te maken in de wereld van online geld verdienen. De affiliate linkjes binnen blogs leiden naar websites van adverteerders. Hier verdient Geldkip geld mee. Dat kost lezers niks.