Heb je snel een klein geldbedrag nodig? 125 euro lenen is zo geregeld. Dit vraag je online aan. Handig, want zo staat de €125 binnen enkele uren op je bankrekening. Hieronder lees je hoe je snel aan dit geld komt.

Zorgeloos geld lenen

Lenigen vanaf € 100.

Voorwaarden €125 lenen

Heb je al eens van een minilening of flitskrediet gehoord? Dit is een lening met een korte looptijd van maximaal 3 maanden. Zeer geschikt voor het lenen van kleine bedragen. Dit zijn de voorwaarden voor 125 euro lenen:

 • Je bent minimaal 21 jaar oud
 • Je woont in Nederland (en hebt een Nederlands paspoort)
 • Je hebt een Nederlandse bankrekening
 • Verplichte garantsteller

Zoals je ziet hoef je geen inkomen door te geven. Hierdoor kun je ook €125 lenen wanneer je van een uitkering leeft (AOW, WW bijstand). Meer informatie over de garantsteller vind je verderop in dit artikel.

Wel of geen BKR-toetsing

Sluit je een grote lening af, dan vindt er een BKR toetsing plaats. De kredietverstrekker bekijkt of je wel geld kunt lenen. Bij een minilening of minikrediet werkt dit anders. Er vindt geen BKR-toetsing plaats. Je kunt dus meerdere keren een klein bedrag lenen zonder dat er gekeken wordt naar een (negatieve) BKR-registratie. Overigens moet je wel eerst je oude mini lening afbetaald hebben, voordat je opnieuw geld kunt lenen.

Wat is een garantsteller?

Ook bij 125 euro lenen heb je een garantsteller nodig. Wat is een garantsteller? Dit is iemand die voor jou garant staat. Kan jij de lening niet meer terugbetalen, dan doet de garantsteller dit.

Iedereen kan jouw garantsteller zijn. Denk maar eens aan familie, vrienden, een kennis of collega. Het kan natuurlijk dat je geen garantsteller kunt vinden. In dit geval maak je gebruik van de garantstelling van Global Finance Guarantee Management. Dat is een hele mond vol, maar weet je ook wat het betekent?

Een externe garantsteller biedt zijn service als garantsteller aan. Mocht jij de lening niet meer kunnen betalen, dan doet de externe garantsteller dit voor jou. Natuurlijk doet dit bedrijf dit niet gratis. Hier zijn extra kosten aan verbonden. Leen je €125, dan betaal je voor een externe garantsteller tussen de €10 en €23. De prijs is afhankelijk van het leenbedrag en de looptijd van de lening.

Bij een lening van €125 kun je beter voor een persoonlijke garantsteller kiezen.

Dit moet je weten over de rente

Je leent geld. Dit betekent dat je dit ook terugbetaalt. Degene die jou geld leent mag hier een vergoeding voor vragen, dit noemen we rente. Het maximale wettelijke rentepercentage bedraagt 14%. Een kredietverstrekker mag nooit meer rente vragen.

Bij een minilening betaal je bijna altijd het maximale wettelijke rentepercentage. Dit betekent echter niet dat een minilening duur is. Door de korte looptijd betaal je weinig rente terug.

Kan ik €125 lenen?

Een minilening is mogelijk vanaf €100. Hierbij kies je uit ronde bedragen. Dit betekent dat je €100 of €200 leent. Het is helaas niet mogelijk om een bedrag van €125 te lenen. Maak dus een keus uit één van beide bedragen. Wil je geen €200 lenen, kies dan voor een lening van 100 euro. Misschien kan familie of vrienden jou de overige €25 lenen.

Aanvragen van een minilening

Goed, je weet nu alles over een minilening. Je wilt €125 lenen en hebt een keuze gemaakt tussen €100 of €200 lenen. Hoe gaat het aanvragen van deze lening in zijn werking? Hieronder een duidelijke handleiding. Doorloop alle stappen en ontvang binnen 24 uur bericht en het bedrag op je bankrekening. Vaak is dit nog veel sneller geregeld. Let op: onderstaande handleiding kan per website afwijken.

 • Ga naar Saldodipje
 • Geef aan hoeveel je wilt lenen
 • Klik op de knop vraag aan
 • Vul je gegevens in
 • Ga akkoord met het privacy beleid
 • Klik op ga verder
 • Selecteer welk ID document je wilt uploaden
 • Upload het bestand of gebruik de webcam
 • Klik op ga verder

Doorloop de laatste stappen en verzend je aanvraag. Je zult ook een testbetaling moeten doen. Hierbij maak je 1 cent over. Waarom een testbetaling? Zo weet de aanbieder zeker dat hij jouw juiste rekeningnummer heeft. Je wil tenslotte niet dat het geleende bedrag bij iemand anders op de rekening terecht komt.

Nadat jouw aanvraag is goedgekeurd ontvang je de lening binnen 24 uur op je bankrekening. Hierbij is de aanbieder afhankelijk van banken. Houd er rekening mee dat banken in het weekend gesloten zijn. Doe je op zaterdag een aanvraag, dan heb je het geld op zijn vroegst maandag op je rekening.

125 euro lenen via een particulier

Wil je €125 lenen via een particulier? Vraag aan familie of vrienden, of zoek op het internet. Houd er rekening mee dat niet iedereen even betrouwbaar is. Betaal bij particulier geld lenen nooit vooraf, ook geen zogenaamde verzekeringspremie of testbetaling van meer dan 5 cent. Laat afspraken duidelijk vastleggen. Dit betreft afspraken over de rente, looptijd en maandtermijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geldkip is niet verantwoordelijk voor beslissingen die je op basis van de inhoud van deze website maakt. En ik ben niet verantwoordelijk voor je natte pak wanneer je in de regen loopt.

Volg mij

Geldkip.nl is een initiatief van Bianca. Het is opgezet
om iedereen wegwijs te maken in de wereld van online geld verdienen. De affiliate linkjes binnen blogs leiden naar websites van adverteerders. Hier verdient Geldkip geld mee. Dat kost lezers niks.