Bijgewerkt: 13 december 2023

13 lijkt een ongeluksgetal maar vandaag niet. Je krijgt maar liefst 13 methoden aangereikt om € 250 per dag te verdienen. En nee dat is niet onmogelijk want je ziet hoe makkelijk het is om dagelijks 250 euro per dag op je bankrekening te ontvangen. Nou ja niet dagelijks maar één keer per maand een groot bedrag, dat is toch ook goed?

€ 5000 tot € 7500 per maand

Wanneer je € 250 per dag in een maandbedrag omzet dan kom je uit op € 7500 per maand. Oftewel 250 × 30 = 7500 euro. Maar in de praktijk werkt dit niet altijd zo. De meeste mensen werken vijf dagen per week. Dan kom je uit op gemiddeld 21 dagen per maand werken oftewel 250 × 21 = € 5250.

Goed, ik ga er gewoon vanuit dat je minimaal € 5000 per maand wil verdienen. Dan zit je zeker op € 250 per dag. Hoe we dat gaan doen? Hieronder mijn 13 methoden waarvan ik zeker weet dat er minstens één voor jou bij zit.

1. Virtual assistentiediensten

Het eerste waar je makkelijk 250 euro per dag mee verdient is jezelf aanbieden als virtueel assistent. Maar wat doe je dan precies? Je helpt ondernemers online. Bijvoorbeeld met hun administratie zoals facturen opstellen en versturen. Maar ook het beheer van social media, het schrijven van blogs of e-mails beantwoorden.

Als virtual assistent doe je dus van alles wat. Dat kan veel meer zijn zoals hierboven omschreven. Je hoeft natuurlijk niet alles te kennen, je pakt alleen de opdrachten aan die bij je vaardigheden passen. En wat je leuk vindt om te doen.

Je uurloon ligt tussen de € 20 en € 50 per uur. Sommigen vragen meer maar let op dat je jezelf niet de markt uitprijst. Wanneer je € 32 per uur vraagt en je weet 8 uurtjes per dag te werken dan zit je al aan je 250 euro die je per dag wil verdienen. Zo makkelijk is het!

2. Verkoop van digitale producten

Heb je al eens gedacht aan de verkoop van digitale producten? Het gaat hier om cursussen, e-books, sjablonen en andere zaken. Dat kan dus ook software of apps zijn. Kies producten die bij je expertise, interessegebied en doelgroepen passen.

Misschien ben je goed met het ontwerpen van logo’s, visitekaartjes, posters of flyers. Dan doe je dat, maar je kunt ook voor digitale kunst gaan, illustraties of andere creatieve digitale producten. Ook digitale video’s en videoclips behoren tot de digitale producten.

Hoeveel je verdient is afhankelijk van je verkooptechniek. En natuurlijk op welke doelgroep de focus ligt. Zorg dat je een goede marketingstrategie ontwikkelt. Dit maakt het verschil tussen een hoge of een lage omzet.

3. Fotografiediensten en verkoop van foto’s

Sommige fotografen verdienen honderden euro’s per dag. Dit doen ze middels bruidsfotografie (erg populair) maar ook portretfotografie. Daarnaast zou je kunnen denken aan bedrijfsfotografie, ook iets dat veel geld oplevert.

Het alternatief is de verkoop van foto’s die je eerder hebt gemaakt. Let op dat hier geen mensen opstaan want wanneer je dit soort foto’s verkoopt heb je toestemming van die mensen nodig. Maar je kunt zeker productfoto’s, natuurfoto’s, foto’s van gebouwen of van dieren verkopen. Het zijn voornamelijk bedrijven en websites die hier geïnteresseerd in zijn.

4. Social media management

Het aantal bedrijven groeit, en al die bedrijven zijn actief op social media. Veel ondernemers hebben moeite met het beheer van hun social media-account. Social mediamanagement houdt in dat je de aanwezigheid van een merk, bedrijf of individu beheert.

Dit begin met het vaststellen van duidelijke doelstellingen van de sociale media aanwezigheid. Hierna komt een planning van de content. Je creëert en deelt boeiende content op de betreffende social media-accounts. Hierbij is het belangrijk dat de content relevant is voor de doelgroep.

Wanneer je meerdere social media-accounts beheert, van verschillende bedrijven, kun je honderden euro’s per dag verdienen. En het is ook nog eens hartstikke leuk om te doen. Buiten het feit dat het ook zeer leerzaam is want je werkt automatisch aan je vaardigheden.

5. Consultancy diensten zoals bedrijfsadvies en marketingadvies

Het aanbieden van consultancy diensten kan zeer lucratief zijn. Ik ken mensen die hier heel rijk van zijn geworden en nu in een prachtige villa in Spanje wonen. Maar hoe pak je dit aan? Allereerst vind ik het belangrijk dat je realistisch bent over de inkomsten. Wanneer je € 250 per dag verdient is dit mooi, je moet er even niet van uitgaan dat je net als die mensen die ik ken, miljonair wordt. Al gun ik het je natuurlijk wel.

Daarnaast is het belangrijk dat je iets gaat doen waar je veel verstand van hebt en waar je expertise ligt. Je moet het ook leuk vinden. Enkele ideeën zijn strategisch advies, organisatieadvies of technologie advies. Maar ook HR-advies, marketingadvies of bedrijfsadvies. Er is dus best veel waar je uit kunt kiezen.

6. Vertaal- of tolkdiensten

Er is best veel vraag naar vertalers of tolken. Als vertaler zorg je dat teksten in de juiste taal terechtkomen. Het is dus belangrijk dat je meerdere talen onder de knie hebt. Een tolk is een directe vertaler tussen twee partijen. Dit vindt vaak op locatie plaats, maar kan ook tijdens een videoconferentie.

Voordat je dit soort diensten aanbiedt kijk je eerst wat de doelmarkt is. Je moet ontdekken naar welke talen er vraag is. Bedenk ook wie je klanten zijn, bijvoorbeeld bedrijven, organisaties of internationale klanten.

Blijf altijd je taalvaardigheden ontwikkelen. Zorg dat je de nodige certificering krijgt. Bepaal als laatste je dienstenaanbod. Bijvoorbeeld schriftelijke vertalingen of aanwezig zijn bij vergaderingen.

7. Een YouTubekanaal creëren en beheren

Ben je goed met het maken van video’s? Doe dit en zet een YouTubekanaal op. Wanneer je voldoende abonnees en weergaven hebt, kun je geld verdienen middels advertenties die bij je video’s worden getoond. Sommigen verdienen hier ruim 1 miljoen euro per jaar mee, dat is veel meer dan € 250 per dag verdienen.

Een andere optie is het YouTubekanaal van anderen beheren. Hierbij zorg je voor nieuwe video’s, reageer je op reacties en monitor je de abonnees en prestaties.

8. Contentcreaties zoals blogs, video’s of podcasts

Misschien vind je het leuk om blogs of teksten te schrijven, video’s te maken of podcasts op te nemen. Dit kun je voor opdrachtgevers doen. Wanneer je een snelle werkwijze hebt is het zeker mogelijk om elke dag meer dan 250 euro te verdienen.

Het alternatief is de blogs, video’s of podcasts op je eigen kanalen of websites publiceren. In dit geval verdien je geld uit advertentie-inkomsten. Houd er rekening mee dat deze inkomsten in het begin tegen kunnen vallen. Het heeft tijd nodig om een goed passief inkomen op te bouwen.

9. Klusjes en reparaties

Heb je helemaal niks met het internet? Denk dan aan het uitvoeren van klusjes of reparaties. Vooral aan te raden wanneer je technisch bent aangelegd, of handig met klussen bent. Tegenwoordig betalen mensen graag voor goede klusjesmannen (of vrouwen).

10. Voeding- of maaltijdenservice

Ook weer iets dat je offline doet: het aanbieden van een maaltijdenservice. Maak zelf maaltijden zoals lunches of diners klaar, en verkoop dit. Je kunt je maaltijdenservice via het internet aanbieden, een zorgcentrum of door brochures of foldertjes door brievenbussen te duwen.

Of je hier ook echt veel mee verdient? Dat hangt een beetje van de populariteit van je bedrijfje of diensten af. Het kan lang duren voordat je hier een goed inkomen mee realiseert.

11. Persoonlijk reisadvies

Hoewel het internet ideaal is voor het samenstellen van een reis, vinden veel mensen het toch prettig om persoonlijk reisadvies te ontvangen. Wanneer je veel kennis hebt omtrent een of meerdere landen, dan is dit echt iets voor jou. Je geeft persoonlijk reisadvies op locatie, telefonisch of online.

Ook nu weer moet je realistische verwachtingen van de verdiensten hebben. Meestal ligt je inkomen onder de € 200 per dag. Maar wanneer je er nog wat andere diensten bij doet, kun je dit verhogen.

12. Evenementen plannen

Een andere optie is het plannen van evenementen. Dat kan van alles zijn, van een bruiloft tot een babyshower en van een zakelijk uitje tot een muziekevenement. Je kunt zowel voor particulieren als bedrijven evenementen plannen. Doe je dit voor het zakelijk leven, dan levert het financieel vaak meer op.

13. E-commerce- en dropshipping

Het laatste verdienmodel is de e-commerce (verkoop via internet), en dan met name dropshipping. Dit laatste betekent dat je zelf geen voorraad aanlegt maar bestellingen door plaatst naar de fabrikant of leverancier. Deze verzorgt de verzending naar jouw klanten.

Iedereen kan een (dropshipping) webshop beginnen. Het is eenvoudig, vraagt om een lage investering en het levert vaak veel op. Wel moet je dan veel aan marketing doen, anders blijft de omzet laag. Zorg dus dat je online gezien wordt.

Geldkip is niet verantwoordelijk voor beslissingen die je op basis van de inhoud van deze website maakt. En ik ben niet verantwoordelijk voor je natte pak wanneer je in de regen loopt.

Volg mij

Geldkip.nl is een initiatief van Bianca. Het is opgezet
om iedereen wegwijs te maken in de wereld van online geld verdienen. De affiliate linkjes binnen blogs leiden naar websites van adverteerders. Hier verdient Geldkip geld mee. Dat kost lezers niks.