Bijgewerkt: 27 maart 2023

Ben jij ook zo dol op goedkope spulletjes? Hou je hart vast want hier komen de 11 duurste producten ter wereld. Een handtas of telefoon van een paar miljoen euro: het is blijkbaar de normaalste zaak.

Van sneakers tot domeinnamen

Je kunt het zo gek niet bedenken of er hangt een hoog prijskaartje aan. Zo moest de LP Once Upon A Time In Shaolin van Wutang Clan maar liefst 2 miljoen dollar kosten. Toegeven, het gaat hier om een enkel en dus volledig uniek exemplaar. De duurste sneaker ooit ($7500) is die van Nike SB Flom Dunk High. Ook in domeinnamen gaat veel geld om. De website insurance.com werd voor 30 miljoenen euro verkocht. Het kan echter nog veel duurder. Hieronder 11x duurste product ter wereld.

Schoenen: Debbie Wyndham stiletto’s – €12,7 miljoen

De Britse ontwerper Debbie Wingham maakte de duurste schoenen ooit. Deze damesschoenen (stiletto’s) bestaan volledig uit leer met een 24 karaats gouden coating. Bovendien zijn de schoenen ook nog eens voorzien van roze en blauwe diamanten. De totale waarde van deze stiletto’s komt uit op 12,7 miljoen euro.

Smartphone: King button iPhone – €2 miljoen

Berg deze unieke iPhone goed op, want het is een van de duurste smartphones ter wereld. Deze iPhone bestaat uit witgoud met 138 ingezette diamanten. De homeknop bestaat uit een joekel van een diamant, zo duur dat je deze bijna niet aan durft te raken. Deze peperdure smartphone is ontworpen door de Oostenrijkse juwelier Peter Aloisson.

Cupcake: Golden Phoenix – €800 per stuk

Je moet het maar durven: de duurste cupcake naar binnen werken. Een paar happen en je bent €800 armer. Deze cupcake behoort dan ook zeker dat het duurste product ter wereld. Waarom deze cupcakejes zo duur zijn? Banketbakker Bloomsbury’s in Dubai voegt de allerbeste ingrediënten toe. Daarnaast worden deze cakejes versierd met bladgoud. Laat het je smaken.

Beha: Fantasy Bra – €2,75 miljoen

Modeontwerper Eddie Borgo was ruim 700 werkuren bezig met de Fantasy Bra. Het resultaat mag er wezen: een bh van 18 karaat goud met 9000 edelstenen. Deze bh is omgerekend ruim 2,75 miljoen euro waard. Topmodel Jasmine Tookes mocht in december 2016 als eerste deze dure bh showen.

Auto: Ferrari 250 GTO – €39 miljoen

De rode Ferrari 250 GTO uit bouwjaar 1962 is de duurste auto ter wereld. Er zijn hier slechts 36 exemplaren van gemaakt, het gaat hier dus om een redelijk uniek model. De rode Ferrari won in 1962 verschillende belangrijke autoraces. In het jaar 2018 werd deze snelheidsduivel voor ruim 39 miljoen euro geveild.

Brandstof: anitmaterie – $100 miljard per milligram

Een astronomisch hoge prijs die zeker in hogere sferen thuishoort. Antimaterie is het tegenovergestelde van materie en dient als brandstof voor interplanetaire reizen. Het is de ruimtevaart die zich op deze brandstof richt. Helaas is antimaterie niet zomaar verkrijgbaar en ontstaat het alleen in het laboratorium of een deeltjesversneller, maar ook bij kernreacties.

Fiets: Butterfly Trek Madone – €380.000

In het overzicht duurste product ter wereld hoort ook deze fiets thuis. De Butterfly Trek Madone is ontworpen door Damien Hirst. Dit deed hij ter ere van de comeback van Lance Armstrong. Deze fiets is versierd met honderden vlindervleugels. Geen goud of diamanten: het zijn de vlindervleugels die deze fiets zo duur maken. Leuk detail: Armstrong reed er in 2009 zijn laatste etappe van de Tour de France mee.

Brood: met eetbaar goud – €117 per stuk

In een klein dorpje in de Spaanse provincie Malaga produceert Bakker Juan Manuel Moreno het duurste brood ter wereld. Zijn broden zijn niet alleen gezond (niet-transgene mais en spelt) maar ook voorzien van eetbaar goud. Dit goudpoeder zit aan de buitenkant, waardoor de broden een zeer luxe uitstraling hebben. Niet bedoeld voor de armen inwoners van Spanje maar wél voor de rijke Chinezen en Arabieren die er verblijven. De broden zijn alleen op bestelling leverbaar.

Skiset: Pinel & Pinel – €57.000

Sta je graag op de lange latten? Begin maar alvast te sparen, want de duurste skiset kost maar liefst €57000. De Pinel & Pinel skiset bestaat uit ski’s, koffer van hoogwaardig leer, skihandschoenen, skistokken en een skibril. Voor dat bedrag krijg je er best wel veel bij, maar het blijft natuurlijk duur.

Camper: Marche Mobile element Palazzo – €2,6 miljoen

Van dit duurste product ter wereld gaat mijn hart sneller kloppen. De Margin Mobile lijkt nog het meest op een mix van camper, raceauto en luxe jacht. De wand van deze camper is maar liefst 60 mm dik en voorzien van koolstofvezel. Het interieur bestaat uit een bar, wijnkast, groot tv-scherm en een bankstel van 4 meter. Daarnaast zijn er een kitchenette en een hoofdslaapkamer met Spa aanwezig. Via een trap bereik je het bovendek, waar nog veel meer ruimte op je wacht. Voor deze luxe en duurste camper moet je wel flink wat geld op tafel leggen: maar liefst 2,6 miljoen euro.

Pen: Fulgor nocturnes van Tibaldi – €6,5 miljoen

De Italiaanse vulpenproducent Tibaldi ontwierp deze peperdure pen. Dit product is versierd met 123 robijnen en 945 zwarte diamanten. Het bijzondere is dat het om een uniek exemplaar gaat: er is geen vergelijkbare pen verkrijgbaar. Deze pen werd in 2010 op een veiling voor 6,5 miljoenen euro verkocht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geldkip is niet verantwoordelijk voor beslissingen die je op basis van de inhoud van deze website maakt. En ik ben niet verantwoordelijk voor je natte pak wanneer je in de regen loopt.

Volg mij

Geldkip.nl is een initiatief van Bianca. Het is opgezet
om iedereen wegwijs te maken in de wereld van online geld verdienen. De affiliate linkjes binnen blogs leiden naar websites van adverteerders. Hier verdient Geldkip geld mee. Dat kost lezers niks.