Bijgewerkt: 27 maart 2023

Verdien geld met de verkoop van je Fortnite account. Op Marktplaats worden er een hoop aangeboden. Per account ontvang je tot €100 of meer. Een mooie manier om extra inkomsten binnen te halen. Mag dit wel? Nee, maar velen doen het tóch.

Fortnite Save The World en Battle Royal

Fortnite kent twee verschillende spelmodi. In Fortnite Save The World neem je het op tegen monsters (zombies). Je speelt dit alleen of in een team tot maximaal 4 spelers.

Fortnite Battle Royal is populairder. Met maximaal 100 spelers word je op een eiland gedropt. Je vecht voor je eigen leven. Degene die als laatste overblijft, is de winnaar.

Dan is er nog Fortnite Creative mode. Hierin speel en vecht je, maar kun je ook muziek maken en minigames spelen.

Je Fortnite account is geld waard

Alleen door (lang) te spelen krijg je er extra skins en tools bij. Dit vraagt veel speeltijd. Jongeren of volwassen gamers hebben hier niet altijd de tijd voor. Een Fortnite account kopen is dan de beste oplossing. Hierbij zijn ze al gelijk verder in het spel en hebben een voorsprong. Speel jij Fortnite? Dan willen anderen hiervoor betalen.

Je Fortnite account verkopen

Zoek maar eens op Fortnite account kopen Marktplaats. De website Marktplaats staat vol met aangeboden Fortnite accounts. De prijs voor een account varieert van €1 tot meer dan €50. Er zijn zelfs accountants van €250, €450 en €500 te koop. Wat kun je voor jouw account vragen? Ontdek hieronder hoeveel anderen willen betalen.

Accounts met een waarde tot €50

Alle Fortnite accounts met een waarde tot €50 hebben niet meer dan 15 skins. Vaak gaat het ook om season 1 tot en met 6, zelden hoger.

Waarde van €50 – €100

Wanneer is een Fortnite account tussen de €50 en €100 waard? Deze heeft in ieder geval 15 skins of meer. Bij voorkeur Red and Black Knight skull trooper of andere populaire skins. Verder staat hier zowel Save The World als Royal bombar op. Het account heeft vanaf season 1 of 2 tot en met 7 of hoger gespeeld.

Fortnite account verkopen voor €100 of meer

Het wordt pas interessant wanneer een account €100 of meer waard is. Deze accounts bevatten alle seizoenen, in ieder geval vanaf seizoen 1 of 2 tot en met 8 (of hoger). Uiteraard heeft deze ook heel wat skins. Een account van €100 heeft minimaal 25 skins. De waarde ligt op €250 wanneer er minimaal 100 skins aanwezig zijn. Voor €500 krijgt de ontvanger op zijn minst 200 skins.

Met betrekking tot v-bucks is er voldoende. Accounts met een waarde vanaf €250 hebben toch minimaal 1000 v-bucks of meer. Een Battle pass zou ook heel fijn zijn.

Fortnite account kopen Marktplaats: verdien geld

Steeds meer gamers zoeken naar Fortnite account kopen Marktplaats. Meer dan 100 accounts worden hier aangeboden. Opvallend is hoe weinig informatie hierbij staat. Vaak alleen niet meer dan Ik speel het niet meer, zonder details. Dan ook nog eens zonder (duidelijke) foto’s. Hierdoor is het lastig om te bepalen wat je koopt.

Je Fortnite account verkopen? Vermeld alle belangrijke details. Dit zorgt ervoor dat je het account sneller verkoopt, maar ook dat je hier meer geld voor ontvangt. Gebruik de omschrijving of plaats foto’s met de skins, tools, backblings, gliders en nog veel meer. Zorg ervoor dat duidelijk is in welk level, tier of seizoen het account zich bevindt.

Is het verkopen van Fortnite accounts legaal?

Epic Games is hier duidelijk over: je mag geen Fortnite accounts verkopen. Toch gebeurt het op grote schaal. Wat zijn de risico’s van het doorverkopen van een account? Epic Game kan een ban opleggen. Daarnaast kan deze juridische stappen ondernemen.

Waarom worden er dan toch zoveel Fortnite account verkocht? De helft van de Fortnite spelers stopt ermee. Dit heeft te maken met een nieuw spel, genaamd Apex Legends. Een spel dat de nieuwe Fortnite genoemd wordt. Miljoenen gamers zijn hierin gestapt.

Apex Legends account kopen/ verkopen

Wat is Apex Legends? Het is een betere aanvulling van Fortnite. Dingen die in Fortnite missen, zijn in Apex Legends wel aanwezig. Het spel is geschikt voor jongeren vanaf 16 jaar. Fortnite is voor gamers vanaf 12 jaar oud.

Het is slechts een kwestie van tijd voordat de eerste Apex Legends accounts te koop staan. Apex Legends account kopen? In mei 2019 is deze nog niet verkrijgbaar. Op Marktplaats zijn er slechts 2 Apex Legends accounts te koop. Een Apex Legends account verkopen wordt voor sommigen het nieuwe verdienmodel.

Ads: bol.com, Ferratum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geldkip is niet verantwoordelijk voor beslissingen die je op basis van de inhoud van deze website maakt. En ik ben niet verantwoordelijk voor je natte pak wanneer je in de regen loopt.

Volg mij

Geldkip.nl is een initiatief van Bianca. Het is opgezet
om iedereen wegwijs te maken in de wereld van online geld verdienen. De affiliate linkjes binnen blogs leiden naar websites van adverteerders. Hier verdient Geldkip geld mee. Dat kost lezers niks.