Hoe makkelijk is dat: geld verdienen vanuit huis. Vooral in 2020 en 2021 wordt thuiswerken je wel heel eenvoudig gemaakt. Er zijn genoeg mogelijkheden om vanuit huis geld te verdienen, zolang je maar een computer/laptop en internet aansluiting hebt. Soms heb je ietsje meer nodig. In dit artikel 9 bewezen methoden om geld te verdienen vanuit je huis.

Zo werkt geld verdienen vanuit huis

Je kunt het thuiswerken noemen maar dat is natuurlijk niet helemaal hetzelfde. Want met thuiswerken ben je eigenlijk in dienst van een werkgever. Daarom is er ook een verschil tussen thuiswerken en thuiswerk:

  • Thuiswerken: werkzaamheden voor een werkgever doe je thuis
  • Thuiswerk: zelfstandig werk vanuit huis

Thuiswerk of geld verdienen vanuit huis is al jarenlang razend populair. Vroeger was het vrij makkelijk om thuiswerk te vinden. Denk maar eens aan producten inpakken of enveloppen vouwen. Tegenwoordig ziet thuiswerk er heel anders uit. Daarom noemen we het ook geld verdienen vanuit huis.

Hoe dan ook, bij deze manier van werken hoef je de deur niet uit. Je regelt dus alles vanuit je thuissituatie.

9 X thuiswerk (bewezen methoden)

Dus jij wil geld verdienen vanuit huis? Een goede keuze! Maar let wel op, want ondanks dat onderstaande methoden goed te werken kan ik jou niet vertellen hoeveel je hiermee verdient. De hoogte van je inkomsten hangen namelijk volledig van jouw inzet af.

1. Virtueel assistent

Het beroep virtueel assistent kom je steeds meer tegen. Dit is niet alleen een leuke maar ook een makkelijke manier om geld te verdienen vanuit huis. Je hebt er geen specifieke opleiding voor nodig en een investering hoef je ook al niet te doen.

Wat houden de werkzaamheden als virtueel assistent in? Je assisteert ondernemers zodat ze door kunnen groeien. Hierbij neem je verschillende belangrijke taken over. Denk maar eens aan het organiseren van de administratie, het beantwoorden van e-mails of klachtenafhandeling. Dit werk kun je zowel fulltime als parttime doen. Zorg voor een snelle pc en een stabiele internetverbinding.

2. Tekstschrijver of copywriter

Ook weer een bewezen methode waar je aardig wat geld mee verdient. Als tekstschrijver of copywriter moet je wel een vlotte pen hebben en flink door kunnen schrijven. Daarnaast is het ook wel praktisch als je het Nederlands goed beheerst. Je werkt voor verschillende opdrachtgevers die uit ondernemers en website-eigenaren bestaat.

Als tekstschrijver houd jij je voornamelijk bezig met teksten schrijven voor het internet (websites en webshops). Een copywriter richt zich meer op reclameteksten. Voor dit werk heb je wel een pc met een tekstverwerkingsprogramma nodig.

3. Software developer

Als software developer kies je zeker voor geld verdienen vanuit huis. Je hoeft namelijk niet naar de klant of opdrachtgever toe om toch je werkzaamheden te doen. Natuurlijk heb je wel een computer met  een hogere rekenkracht en een goed grafisch programma nodig. Want je bent voornamelijk bezig met het ontwikkelen van software.

Grote bedrijven zoals Google en Facebook zijn altijd op zoek naar een goede software ontwikkelaar. Hierbij speelt opleiding niet echt een rol, het gaat allemaal om jouw ervaring en skills. Overigens hoef je niet in dienst van een bedrijf te werken maar kun je heel goed als freelancer oftewel zzp’er aan de slag. Of je geeft je inkomsten op als overige werkzaamheden, dan hoef je ook geen onderneming te starten.

4. SEO specialist en SEA expert

Met het groeiende internet draait het allemaal om een goede online zichtbaarheid. Website willen bovenaan in zoekmachine staan. Dit doen ze door zich goed te richten op de organische zoekresultaten. Hier is een SEO specialist voor nodig. Je houdt je volledig bezig met online marketing en het goed vindbaar maken van websites in zoekmachines.

De SEA specialist zorgt voor een hoge positie in de betaalde zoekresultaten. Je moet dus veel over adverteren in zoekmachines weten. Gelukkig doe je dit soort kennis heel eenvoudig online op. Voor dit beroep heb je natuurlijk wel een computer, een internetaansluiting en een telefoon nodig.

5. Handelen in aandelen of cryptomunten

Zie je al dat werk niet zo zitten maar wil je toch geld verdienen vanuit huis? Handel dan in aandelen of cryptomunten. Met de nodige kennis en een flinke dosis geluk kun je hier echt veel mee verdienen. Het handelen verloopt via je computer of laptop maar kan ook via de smartphone. Hiervoor heb je wel een beleggersrekening (aandelen) of een wallet (cryptomunten) voor nodig. In  beide gevallen moet je actief zijn op een handelsplatform.

Voor deze manier van geld verdienen moet je wel een investering doen. Je koopt aandelen of cryptomunten zo laag mogelijk aan en verkoopt deze zo hoog mogelijk. Dat is je winst.

6. Kapsalon en schoonheidssalon

Vooral de dames vinden dit een mooie manier om thuis geld te verdienen. Je start gewoon je eigen kapsalon, massagepraktijk, schoonheidssalon of misschien wel een nagelstudio. Hier heb je natuurlijk wel wat ruimte in je woning of rondom je woning voor nodig. Denk maar eens aan de garage, een geïsoleerd tuinhuisje of een aparte ruimte binnenshuis. Sommigen bouwen zelfs hun slaapkamer hier voor om.

Het mooie is dat je huiswerk hebt waar je ook nog eens lekker mee verdient. Nadeel van deze beroepen is dat je een flinke investering moet doen. Deze investering bestaat niet alleen uit een eventuele verbouwing maar ook de aanschaf van apparatuur en materialen.

7. Huiswerkbegeleider

Studenten en leerlingen kunnen altijd wel wat huiswerkbegeleiding gebruiken. Ben je goed in een bepaald vak dan is dit een mooie manier om geld te verdienen. Dit doe je fulltime of parttime, de meeste mensen doen dit enkele uurtjes per week. Je ontvangt de student bij jou thuis of coacht deze online. Want dat kan natuurlijk ook.

8. Gamingcoach

Jij bent goed in gamen en kunt hier anderen heel wat over uitleggen. Waarom zou je hier niet je werk van maken? Een hartstikke leuke manier waarmee je geld verdient vanuit huis. Want je begeleidt je leerlingen online, waarbij je tijdens het spel meekijkt en aanwijzingen geeft. Zorg wel voor een snelle gaming pc of gaming laptop.

Beste gamingpc’s

9. Producten doorverkopen (webshop of online)

Er zijn verschillende manieren om geld te verdienen door de verkoop van producten. AliExpress producten zijn hartstikke populair en goedkoop. Deze verkoop je duurder door. Maar ook Marktplaats artikelen doen het goed. Daarnaast kun je ook bol.com verkoper worden, maar alleen wanneer je ondernemer bent.

Dit was het overzicht geld verdienen vanuit huis. Ik hoop dat hier iets leuks voor jou tussen staat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geldkip is niet verantwoordelijk voor beslissingen die je op basis van de inhoud van deze website maakt. En ik ben niet verantwoordelijk voor je natte pak wanneer je in de regen loopt.

Volg mij

Geldkip.nl is een initiatief van Bianca. Het is opgezet
om iedereen wegwijs te maken in de wereld van online geld verdienen. De affiliate linkjes binnen blogs leiden naar websites van adverteerders. Hier verdient Geldkip geld mee. Dat kost lezers niks.